Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Лананг, Давао, Філіппіни 8000

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 1146 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (1146)
Відсортувати за:
Rowena H. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 22 травня 2016 р.
Birthday celebration
6,3
I enjoyed my stay
Повідомити про цей вігук
Dietmar O. Поїздка вдвох Germany, 21 травня 2016 р.
nice hotel in excellent location
6
we will be back
Повідомити про цей вігук
Mark S. Поїздка вдвох United States of America, 17 травня 2016 р.
Terrible experience
4,7
The pool was very dirty. The food and beverages were way overpriced. I requested a print out if my itinerary, they printed it then they charged me $1.00 American dollar per sheet which is totally unacceptable. The 10% mandatory service charge for everything they touched was a total rip off. I will not return to Waterfront hotel. The pictures on line did not represent the hotel in it's dilapidated condition.
Повідомити про цей вігук
Daniel C. Поїздка вдвох United States of America, 13 травня 2016 р.
Nice, clean, comfortable, safe
6,7
The staff was great and the service was also excellent. Good breakfast buffet and child friendly.
Повідомити про цей вігук
Maria A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 травня 2016 р.
Excellent staff
6,3
Stayed here 15 years ago, they still offer excellent service. We did have a little hiccup with the AC, but was rectified immediately.
Повідомити про цей вігук
Rencel M. Ділова поїздка Philippines, 15 квітня 2016 р.
Nicce Htel
5,3
Room, Location, Food
Повідомити про цей вігук
Shane S. Поїздка вдвох Australia, 6 квітня 2016 р.
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Повідомити про цей вігук
Shane S. Поїздка вдвох Australia, 6 квітня 2016 р.
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Повідомити про цей вігук
Morell B. Поїздка вдвох United States of America, 6 квітня 2016 р.
Great place
6,7
Overall a great experience-- especially the staff-- fantastic
Повідомити про цей вігук
Chiara M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 3 квітня 2016 р.
Perfect for relaxation.
6
Great food.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Waterfront Insular Hotel Davao ДаваоWaterfront Insular Hotel Davao Давао - БуфетWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Танцювальна залаWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Буфет/КафеWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Конференц-залWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Танцювальна залаWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Бізнес ЦентрWaterfront Insular Hotel Davao Давао - БасейнWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - ВітальняWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Номер ЛюксWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Інтер’єр готелюWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Зовнішній вид готелю Waterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - РесторанWaterfront Insular Hotel Davao Давао - ФойєWaterfront Insular Hotel Davao Давао - БасейнWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Паб/Коктейль-барWaterfront Insular Hotel Davao Давао - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01