чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Пасай на території аеропорту, Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : New Winston Lodge
Winston Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Winston Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Winston Hotel Маніла - Транспорт поруч Winston Hotel Маніла - Транспорт поруч Winston Hotel Маніла - Транспорт поруч Winston Hotel Маніла - Транспорт поруч Winston Hotel Маніла - Фойє Winston Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Winston Hotel Маніла - Зручності Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня
Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Вітальня Winston Hotel Маніла - Ванна кімната Winston Hotel Маніла - Вітальня
Місцезнаходження Пасай на території аеропорту Кількість номерів: 81
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,4

із 114 відгуків

Ціна-якість:
6,5
Розташування
6,7
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,2
Комфортність номерів/Стандарт:
5,9
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (114)
Відсортувати за:
Oleksandr I. Поїздка вдвох Ukraine, 2 березня 2014 р.
Клоповник

быстрый доступ в аэропорт
4
Встретили хорошо,поселили в номер со странным запахом,как я понимаю еще классом ниже.Запах,как я потом понял был запах дезинфекции,так как ночью кто то кусал в кровати)Я впервые в таком отеле.Шумный кондиционер уже как то и в претензии не включишь после такого.Я забронировал его еще на две ночи на обратном пути и вот думаю,то ль поселяться и бороться за нормальный номер,то ли плюнуть на невозвратность денег(я понял теперь,почему такая политика отеля)и остановится в другом.
Andrey P. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 лютого 2014 р.
Отель для перестоя между рейсами

Удобно расположен между аэропортом и Азия Молом
8,7
Быстрое заселение, активная помощь обслуживающего персонала. Отель для коротких встреч или для перестоя между поездками. Окон в отеле нет, но кондиционер исправно работает. Чисто. Недорого.
Yakau D. Поїздка вдвох Belarus, 12 січня 2014 р.
Бюджетный отель на 1 ночь

Быстрое заселение, близость к аэропорту, удобный номер
9,3
Останавливались 2 раза на 1 ночь. В начале отпуска и в конце отпуска перед вылетом домой. Первый раз жили в обычном номере, 2-й в номере VIP. VIP номер немножко больше и симпатичнее, оба номера чистые и с удобными кроватями. Еду можно заказать в номер, вполне съедобно и недорого, тем более что в этом районе найти на улице приличную еду сложно. Удобно выезжать в аэропорт: такси помогают поймать на рецепшене, да и на улице рядом с отелем такси поймать не проблема. Отель бюджетный, но для кратковременной остановки это то что нужно.
Yakau D. Поїздка вдвох Belarus, 29 грудня 2013 р.
Бюджетная остановка на 1 ночь

Близость к аэропорту, удобная кровать, интернет в номере
8
Бюджетный отель немного напугал отсутствием рецепшена в общепринятом понимании и собственно своим внешним видом скорее напоминающим территорию какого то производства с большим колличеством "бараков", но! В этих бараках вполне приличные номера, достаточно чистые и удобные. В номере wifi. Ресторана нет, но можно заказать еду и напитки в номер-удобно, правда не всегда оперативно... Особенно утром, когда все спешат позавтракать... Поэтому завтрак рекомендую заказать минимум за час. Если вам важно только переночевать и нормально выспаться,вас не смутит более чем скромный фасад отеля и вы непротив съэкономить - рекомендую! Не пожалеете! Отель без проблем организует такси в аэропорт по счетчику (белое! Которое вполне дешевое и рекомендуется к использованию)
Bernice I. Індивідуальний мандрівник Philippines, 15 вересня 2014 р.
Value for my money

Staff were very nice and friendly.
6,7
Peter C. Поїздка вдвох United States of America, 1 серпня 2014 р.
one week

security, helpfulness, location
9
very good stay. central location to transportation amd atractions.
Adam D. Поїздка вдвох Australia, 29 липня 2014 р.
Close to airport

Close to Airport ,clean rooms, heapfuls staff
7,3
Our stay was ok but short we had a room facing the high way so it very noisy I have stayed there before and we had a room in the middle it was nice and quite
Kristie B. Поїздка вдвох Australia, 22 липня 2014 р.
Winston Hotel

Location.
2,7
Close to mall of Asia and airport. However, there are plenty of other hotels close as well which we would have preferred to book. Warning!
Joan C. Поїздка вдвох Philippines, 6 липня 2014 р.
dirty sorroundings

near the airport and stations
5
we arrived at 6am in the hotel, we are so shock when i saw it in personal, the place are so messy, i smell bad, dark surrounding. not good to stay for a family together.
Karen D. Поїздка вдвох United States of America, 30 червня 2014 р.
practical and good food served to the room

Can book partial day, close to airport, much better food than expected
7,3
Although this is a "quickie" type hotel, it turned out to be clean, economical, more spacious than other budget hotels, quiet (!) and close to good transportation and the Mall of Asia. They have their own kitchen, don't have a sit-down restaurant, but serve good food to the room. Watch the pricing as there can be differences between website and posted. Being able to book partial day is handy in regards to airport times.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Winston Hotel МанілаWinston Hotel Маніла - Інтер’єр готелюWinston Hotel Маніла - Інтер’єр готелюWinston Hotel Маніла - Транспорт поручWinston Hotel Маніла - Транспорт поручWinston Hotel Маніла - Транспорт поручWinston Hotel Маніла - Транспорт поручWinston Hotel Маніла - ФойєWinston Hotel Маніла - Інтер’єр готелюWinston Hotel Маніла - ЗручностіWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - Ванна кімнатаWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ЗручностіWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - Інтер’єр готелюWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ВітальняWinston Hotel Маніла - ЗручностіWinston Hotel Маніла - Вхід


AS-AGWEB-3A04