Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Wisma Sederhana Budget Hotel

Jl. Selat Panjang No. 11C, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Буфет/Кафе Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вітальня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вітальня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Ванна кімната Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вітальня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вітальня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вітальня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вітальня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Рецепція Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Фойє Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вхід Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Буфет/Кафе
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 40
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,2
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (264)
Відсортувати за:
Dmitry T. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 жовтня 2013 р.
Бедненько, но чистенько

Бесплатный транспорт на вокзал, недалеко от вокзала, хорош для транзита
5,7
Заселение было организовано очень быстро. Стандартные комнаты не имеют окон. Отель хорош для бюджетных путешественников желающих переночевать в недорогом отеле недалеко от ж/д вокзала, что прекрасно подходит для транзита.
Повідомити про цей вігук
Carsten K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 7 липня 2015 р.
Wisma Sederhana Hotel Medan review

Location, Service, Room condition & Staff friendliness
8
This is the perfect budget hotel to stay ! After staying here in March 2015 and June/July 2015, it is the best value for money hotel. I did checkout other hotels like Swiss Bell Inn, Alpha Inn and Soechi Hotel, etc. but in value terms, this is the big deal ! The air-con works always, reasonable breakfast and clean rooms with hot water. The only drawback is the poor wi-fi (or non at all) in the bedrooms which is only available in the hotel lobby. However, this is the perennial problem in all budget hotels in Medan which is testament o Indonesia's poor internet network nationwide !
Повідомити про цей вігук
Tito F. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 14 червня 2015 р.
nice, cheap and clean

hospitality and cozy
8
Very pleasant and enjoyable
Повідомити про цей вігук
Hemalraj G. Поїздка вдвох Malaysia, 24 травня 2015 р.
Hotel Stay

Price, Location, Staff
7,7
My finance and I stayed over for one night. A short one night stay. Staff were friendly and helpful. The room was adequate and reasonable. The room was small and the toilet bowl was not cleaned before we checked in. The staff were friendly and helpful. For a short stay, this hotel provides everything including wifi in your room and common areas. Overall, this hotel provides what you need for a short stay with friendly staff.
Повідомити про цей вігук
Somboon C. Поїздка вдвох Thailand, 11 травня 2015 р.
Location is superb.

Good signal for Internet, Location is superb, Good taste of the food.
9,3
Perfect stay
Повідомити про цей вігук
Fara D. Група Malaysia, 9 травня 2015 р.
nice and comfort

staff service
7,3
Повідомити про цей вігук
Chad H. Сім"я з малими дітьми United States of America, 1 травня 2015 р.
Nice budget stay

Quiet, clean, comfortable
9
We basically only slept there - Medan is not a city to go "explore". However, the staff was friendly (English not super strong, but good enough) and the rooms were quiet and clean. We ate dinner there both nights we stayed and it was quite delicious and very affordable! We stayed the first night and then booked for our last night because we liked it. We plan on returning to Indonesia to see Lake Toba some day and will definitely stay at the Sederhana again.
Повідомити про цей вігук
Fairuz M. Ділова поїздка Malaysia, 15 квітня 2015 р.
I will comeback

Comfortable room, clean room, friendly staff
9,7
Very nice and pleasant. Room very clean and comfortable, friendly staff, located at medan city center and nice room service. the only bad things is too simple breakfast. Will comeback to this hotel if I visit Medan again.
Повідомити про цей вігук
Peter T. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 13 квітня 2015 р.
normal budget hotel

location, room service & breakfast
6
Повідомити про цей вігук
Carsten K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 31 березня 2015 р.
Sederhana Hotel Review

Location, staff friendliness, cleanliness.
7
Good. I stayed for 3 nights. The only complaint is there was no wi-fi in rooms and the air-conditioning was faulty or quite weak at times. Other than that it was a decent place to stay. Surely I will return. Mr. Zul and everyone there was just great :)) !!!!!!!!! Thanks.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Wisma Sederhana Budget Hotel МеданWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Буфет/КафеWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВітальняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВітальняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Ванна кімнатаWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВітальняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВітальняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВітальняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВітальняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - РецепціяWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ФойєWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВхідWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Буфет/Кафе


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04