Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Wyndham Garden Guam

240 Ypao Road, Тамунінг, Гуам 96913

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 172 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,2
Розташування
6,5
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,3
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (172)
Відсортувати за:
Scott G. Ділова поїздка United States of America, 30 березня 2016 р.
Convenient, Clean, East, Excellent Wi-Fi
5,7
The room was clean and I had no problems at all during my trip. As a plus, the internet was very fast (faster than the internet at much more expensive hotels), which is a big plus for business travelers.
Повідомити про цей вігук
Arnel M. Поїздка вдвох United States of America, 19 березня 2016 р.
New mattress
4
Our room was fine, but the bed needed a new mattress. Housekeeping was aware of the problem, but seems nothing was ever done about it.
Повідомити про цей вігук
Albert K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 лютого 2016 р.
00
5,7
It's good
Повідомити про цей вігук
Douglas V. Ділова поїздка United States of America, 6 лютого 2016 р.
ok, just barely
4
Place needs to be renovated. Kids running and screaming in halls and fitness center. Not pleasant.
Повідомити про цей вігук
Gina H. Поїздка вдвох United States of America, 1 лютого 2016 р.
Filthy and dirty room
3,3
The room smelled and very dirty. There were leftover food in the microwave. Obviously, the housekeeping didn't bother to clean the room but just tidy up the bed. I will never stay there again regardless if we were staying for just one night. Depressing.
Повідомити про цей вігук
Iitaly P. Індивідуальний мандрівник United States of America, 31 січня 2016 р.
Decent
4
Definitely decent for the price that I paid. Although the rate that is normally advertised is way too much for the services and cleanliness. Gross. I had a huge hair ball in the drain in the bathroom. Never again!!!
Повідомити про цей вігук
Gener I. Поїздка вдвох Philippines, 30 грудня 2015 р.
Friendly and very efficient staff!

Housekeeper, front desk staff and value for money
8,3
The hotel perse is good! The staff were very nice and very accomodating esp the front desk.little bit far from the center but they provide shuttle.
Повідомити про цей вігук
Crystal G. Сім"я зі старшими дітьми Guam, 27 грудня 2015 р.
An Enjoyable Stay

Aircondition worked well, Clean rooms, Comfortable beds.
8,3
We enjoyed our stay and wished it could be longer.
Повідомити про цей вігук
Crista V. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 12 жовтня 2015 р.
free shuttle

free shuttle
6,3
Повідомити про цей вігук
Anthony B. Ділова поїздка United Kingdom, 4 жовтня 2015 р.
Overnight stop
4
Adequate for the purpose.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Wyndham Garden Guam ГуамWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - БасейнWyndham Garden Guam Гуам - ФойєWyndham Garden Guam Гуам - Конференц-залWyndham Garden Guam Гуам - Бізнес ЦентрWyndham Garden Guam Гуам - РесторанWyndham Garden Guam Гуам - РецепціяWyndham Garden Guam Гуам - Конференц-залWyndham Garden Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Wyndham Garden Guam Гуам - РецепціяWyndham Garden Guam Гуам - Спа-центрWyndham Garden Guam Гуам - МагазиниWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Wyndham Garden Guam Гуам - ФойєWyndham Garden Guam Гуам - ЗручностіWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - ВітальняWyndham Garden Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Wyndham Garden Guam Гуам - Спа-центрWyndham Garden Guam Гуам - Спа-центрWyndham Garden Guam Гуам - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08