Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Wynn Macau Hotel

Rua Cidade de Sintra NAPE, Місто Макао, Макао

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

9,0

із 367 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,3
Розташування
9,2
Робота персоналу:
9,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,1
Страви/Організація харчування:
8,6
Усі відгуки (367)
Відсортувати за:
Vladimir K. Поїздка вдвох Russia, 10 листопада 2014 р.
Очень хороший отель

Номерной фонд спа зона
9,3
Очень конфортно
Повідомити про цей вігук
Ekaterina P. Поїздка вдвох Russia, 3 червня 2013 р.
Очень понравилось нахождение в этом отеле

Уютные номера, шопинг, отличное месторасположение.
10
Останавливались в этом отеле на одну ночь, безумно понравились уютные номера, чистота, огромная ванна в номере. В самом отеле находятся казино, шоппинг зона (класса люкс) и множество ресторанов и баров. Заказывали ужин в номер (цены чуть выше среднего), а уровень высококлассный, было очень вкусно. От отеля отходят бесплатные автобусы, которые отвозят в разные части города по маршруту. Отель находится в центре Макао, недалеко от набережной.
Повідомити про цей вігук
Vivian K. Поїздка вдвох Singapore, 31 грудня 2015 р.
Best stay in Macau

Service, comfort, room.
9
I have to say that the service is exemplary. Location is pretty good as well although it is slightly far from the Taipa Village, but it is walkable distance to Ruins of St.Paul's. Room service was good, the breakfast is good. The comfort of the rooms were excellent. I would definitely choose to stay at Wynn's again!
Повідомити про цей вігук
Pierpaolo R. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 23 листопада 2015 р.
Yeah!

Roomview
8
Good
Повідомити про цей вігук
Yuen S. Поїздка вдвох Hong Kong, 13 жовтня 2015 р.
Very good the best in Macau

Location locatiin and locatiin
8
Check in took too long。Very fast wifi。 Phone charger in room 1438 poorly connected
Повідомити про цей вігук
Jesse L. Поїздка вдвох Singapore, 30 вересня 2015 р.
worth the price

free room upgrade due to honeymoon
8,7
my stay at Wynn Macau hotel is fantastic
Повідомити про цей вігук
Piriya P. Ділова поїздка Thailand, 27 серпня 2015 р.
I like it very much.

Room codifion, Services, Casino floor
10
Enjoy
Повідомити про цей вігук
Martin S. Група Philippines, 7 серпня 2015 р.
Very nice hotel

Location is great,
8,3
Very big room
Повідомити про цей вігук
Kok K. Група Singapore, 8 червня 2015 р.
Spacious, luxury, a recommendated hotel

Spacious, luxury, a recommendated hotel
8
Wynn Macau Hotel is a luxury hotel. It has many facilities where you can enjoy. The hotel room is spacious. The staff are polite and helpful. It is a recommended hotel if you can afford to pay for the price.
Повідомити про цей вігук
Varun S. Індивідуальний мандрівник India, 28 травня 2015 р.
An amazing experience

Staff, casino and rooms
9,3
Incredible. Staff were so helpful at the reception catering to our most impossible desires. Even when we had no idea of what we wanted they directed us to the best experiences of our lives. The staff at the casino explained to us the rules of each and every game to us even when we didn't play them. The pool is small but the service and the cabanas are exquisite. The fountains, the dragon and the tree shows are stunning. The rooms were clean and well stocked and the view was just amazing. Only issue is the expensive wifi. But if you have your own internet doesn't really matter. All in all the best experience I have had in Macau considering this is my second time.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Wynn Macau Hotel МакаоWynn Macau Hotel Макао - ВхідWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - БасейнWynn Macau Hotel Макао - Салон красиWynn Macau Hotel Макао - МагазиниWynn Macau Hotel Макао - Ванна кімнатаWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - Ванна кімнатаWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - ВхідWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - БасейнWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Ванна кімнатаWynn Macau Hotel Макао - Спа-центрWynn Macau Hotel Макао - БасейнWynn Macau Hotel Макао - ВітальняWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Номер ЛюксWynn Macau Hotel Макао - Спа-центрWynn Macau Hotel Макао - Місця відпочинку та розвагиWynn Macau Hotel Макао - БасейнWynn Macau Hotel Макао - Спа-центрWynn Macau Hotel Макао - Спа-центрWynn Macau Hotel Макао - Салон красиWynn Macau Hotel Макао - Салон красиWynn Macau Hotel Макао - ФойєWynn Macau Hotel Макао - Фітнес-залWynn Macau Hotel Макао - Спа-центр


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03