Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Yesinn @Causeway Bay

2/F, Nan Yip Building, No.472 Hennessy Road (entrance on Tang Lung St.), Козвейбей, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1297 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (1297)
Відсортувати за:
Alexander M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 листопада 2013 р.
Приятно было находится 3 ночи. Тихо и чисто.

Чистота , доступность и персонал
9
Нашёл быстро, прямо на остановке шаттла с аэропорта. Рядом метро и отличное кафе *Де Корал* там и питался вкусно и недорого. Доступ к метро дает быстрый доступ к любой точке Гонконга. В комнате на 9 человек было чисто уютно и не душно. кондиционер работал отлично. Рекомендую для короткой остановке в Гонконге.
Повідомити про цей вігук
Anthony A. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 5 лютого 2016 р.
The locker card didn't work took some time

Clean and good bathroom
7,3
Had a good rest but since it's strategic, u may hear vehicle sounds passing by
Повідомити про цей вігук
Byeongkyu M. Індивідуальний мандрівник South Korea, 3 лютого 2016 р.
great place

good location
7,7
it's a good place to stay and reach anywhere
Повідомити про цей вігук
Miriam F. Індивідуальний мандрівник Canada, 19 січня 2016 р.
You get what you pay for, ish

Great rooftop patio & 4th floor terrace, lovely cleaning staff, great
6
Повідомити про цей вігук
Ryu S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 17 січня 2016 р.
I'm disapointed. I don't want to stay anymore.
3
Firsy, reception Staff is very very rude and no smaile, no explain about hotel, not kind. Second, The hotel location was difficult to find. Third, Room is very cold, I bet you can not sleep without wearing socks. Finnaly, breakfast is not included. Even though someone gives me free stay there, I will reject it. It'S very worst hotel for me.
Повідомити про цей вігук
Bingjie D. Індивідуальний мандрівник China, 6 січня 2016 р.
Comfortable

It has great location and the room is cozy
10
The mixing room is quite than female room. Maybe it depends on roommates.
Повідомити про цей вігук
Jangmi L. Індивідуальний мандрівник South Korea, 31 грудня 2015 р.
best hostel in causeway

chances to meet the good people. best location. clean room.
8
Повідомити про цей вігук
Jeongeun O. Індивідуальний мандрівник South Korea, 27 грудня 2015 р.
good connectivity

price. location. clean
7,3
good
Повідомити про цей вігук
Cing M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 12 грудня 2015 р.
Convenient, budget and clean hostel for Solo trip

Great location and Clean
8,7
I had a good stay in Yesinn Causeway Bay hostel during my solo trip! This was my first solo trip and my first hostel stay in Hong Kong. I in 9 female dorms and overall was an awesome experience where the bed and toilet are clean with private locker. Staffs are friendly and they can speak good English, Easily access to convenient stalls, restaurants, and shopping mall. It's only 5 minutes walk to causeway bay MRT station and about 10-15mins walk to Sogo and Time Square.
Повідомити про цей вігук
Jennifer V. Індивідуальний мандрівник Philippines, 9 грудня 2015 р.
Love this hostel, except for 2 very rude staffs

nice and clean rooms, good location, roof top
9
Whenever I'm in Hong Kong, I always stay here. Everything is almost perfect, everyone was friendly and helpful. Manager Kenneth was really accommodating and kind, Joe (my favorite) was hardworking and always pleasant, Jenny is also a good one and cool. But I don't know with Jolly and Joana, these two were rude and not doing their job right. Especially Jolly, she has to learn to stop talking behind people's back. She won't know that a guest can understand Chinese language as well. We are guests, so I think Jolly and Joana must learn what good customer service is or how their job works. I hope the owner will get what I mean.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Yesinn @Causeway Bay ГонконгYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - РецепціяYesinn @Causeway Bay Гонконг - КухняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - ФойєYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - Вхід


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07