Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Yesinn @Causeway Bay

2/F, Nan Yip Building, No.472 Hennessy Road (entrance on Tang Lung St.), Козвейбей, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1358 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (1358)
Відсортувати за:
Alexander M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 листопада 2013 р.
Приятно было находится 3 ночи. Тихо и чисто.

Чистота , доступность и персонал
9
Нашёл быстро, прямо на остановке шаттла с аэропорта. Рядом метро и отличное кафе *Де Корал* там и питался вкусно и недорого. Доступ к метро дает быстрый доступ к любой точке Гонконга. В комнате на 9 человек было чисто уютно и не душно. кондиционер работал отлично. Рекомендую для короткой остановке в Гонконге.
Повідомити про цей вігук
Chee H. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 15 травня 2016 р.
Overall experience with yesinn was good.
5,3
Recommended.
Повідомити про цей вігук
Chelsea S. Індивідуальний мандрівник India, 1 травня 2016 р.
Indian female bagpacker travelling to HK for the 1
6,7
Hi there! I found their website while doing research on budget hotels in Hong Kong. Yessinn @ Causeway Bay was perfect for a single solo backpacker. They were courteous, helped me out with the Ding DIng details, let me keep my trolley for an extra couple of hours, free access to wifi - was a great experience overall. I stayed in the 9 sharing dorm with girls and everyone was polite. Best, Chelsea (India)
Повідомити про цей вігук
Mija L. Індивідуальний мандрівник Canada, 28 квітня 2016 р.
Ver nice place to stay
6,3
Very clean and cozy. I love the place and people and their nice help. But the only thing that i was not happy was WIFI. Wifi was not working in the anyroom while i was staying. I had to stay at the main lobby to conntect internet. Otherwise everything was awesome. If you you going to see lots of tourist places, better to stay at central and timsachui.
Повідомити про цей вігук
Xiaodan Y. Індивідуальний мандрівник Thailand, 26 квітня 2016 р.
Love the location but too noisy
5,7
Location perfect Not so clean at all Massage chair my fav but you can hear noise from outside all day long...and people snore lol
Повідомити про цей вігук
Tee S. Група Malaysia, 18 квітня 2016 р.
room clean and the location very convenience but q
4,7
some mattress have to change because when sleep the bed sink inside not comfortable
Повідомити про цей вігук
Wang Y. Індивідуальний мандрівник China, 6 квітня 2016 р.
My travel in Hong Kong
5,3
The experiences are pretty good!
Повідомити про цей вігук
Jang R. Індивідуальний мандрівник South Korea, 2 квітня 2016 р.
Best location. Worst staff
3,7
Location is best. There are so many buses around the hostel and Coswaybay Metro station is also close, many buses around. And price is resionable But !!!!!!! This hostel's staff are worst!!!! All Female staff are unfriendly and rude to female guests. When I ask for help they had no interest They are only friendly to guy. They will need a change of attitude.
Повідомити про цей вігук
Brittany R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 березня 2016 р.
Super clean and comfy but staff could be friendlie

Clean, comfortable, well located
9
It's the best hostel in HK hands down. Staff could be friendlier and putting off a more social (hostel) vibe. Maybe consider hiring foreign staff too? Rooftop is incredible.
Повідомити про цей вігук
Mei K. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 20 березня 2016 р.
They clean up everyday, the staffs very friendly.

I like the roommate come from difference country easier meet friends there.
7,7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Yesinn @Causeway Bay ГонконгYesinn @Causeway Bay Гонконг - ФойєYesinn @Causeway Bay Гонконг - КухняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - РецепціяYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - Вхід


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07