Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Yesinn @Causeway Bay

2/F, Nan Yip Building, No.472 Hennessy Road (entrance on Tang Lung St.), Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Фойє Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Кухня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Ванна кімната Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Рецепція Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад
Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Фойє Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вхід Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1167 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (1167)
Відсортувати за:
Alexander M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 листопада 2013 р.
Приятно было находится 3 ночи. Тихо и чисто.

Чистота , доступность и персонал
9
Нашёл быстро, прямо на остановке шаттла с аэропорта. Рядом метро и отличное кафе *Де Корал* там и питался вкусно и недорого. Доступ к метро дает быстрый доступ к любой точке Гонконга. В комнате на 9 человек было чисто уютно и не душно. кондиционер работал отлично. Рекомендую для короткой остановке в Гонконге.
Naomi L. Поїздка вдвох Indonesia, 19 травня 2015 р.
recommended buat yg low budget

the location, the price, and free wifi around hostel and room
5,3
it was good and nice.
Aaron M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 30 квітня 2015 р.
Great cheap accommodations. Great location.

Great
8,3
Wei S. Індивідуальний мандрівник China, 30 квітня 2015 р.
amazing place

clean comfortable
9
amazing place with low price, even a window near my bed!
William W. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 26 квітня 2015 р.
Value for $$ hostel with strong WiFi

Location, value for $$ & easy access
6,7
Choose your bed on the mid-level or top-level, coz if floor level, you might enjoy smelly shoes by other guests. Location & safe environment. Difficult to locate hostel entrance for first timers. Need to carry your luggage up one floor before you can use the lift. There were lots of shopping malls & restaurant nearby. Recommend for young big groups.
Maureen M. Індивідуальний мандрівник Philippines, 23 квітня 2015 р.
A Must Visit for every Backpacker in HK

Location. Value for Money. Efficient Staff.
8,7
I took a trip to HK last April. I was supposed to be in HK for about a week, but decided on staying in Macau instead for a couple of days. When I first got to HK, I stayed over at a friend's place. However, they were only able to host on weekends, so I had to find myself someplace for the remaining days. My friend suggested Yesinn @Causeway Bay and I am sure glad he did. The place was really easy to find. I simply took the train from Sha Tin all the way to Causeway Bay. Got out of Exit B. Crossed the street and voila, I was already checked-in. I liked how each bunk bed was sufficiently provided with electrical sockets for charging and the night light also was useful. Their keycard that served a dual purpose of accessing the room as well as the locker was very convenient. Finally, they had useful information that helped in my travel. The best deal was finding out that the bus that goes to the Airport is just 2 blocks away, so I can take that instead of a taxi or the Airport Express. When I am in HK again, I will definitely not think twice about checkin in at Yesinn @Causeway Bay. Keep up the great work, guys!!!
Jocell D. Група Philippines, 16 квітня 2015 р.
awesome

Cleanliness, comfy, friendly staff
10
Awesome, everything is accesible. Its near the MTR, Chinese foods available outside, near Time Square and mcdonalds. I would recommend this to budget travelers . 👍🏿👍🏿👍🏿
Hsiu A. Група Taiwan, 7 квітня 2015 р.
Nice

The staff are nice. Location is good as well
8,7
Antonio P. Індивідуальний мандрівник Canada, 7 квітня 2015 р.
Ciao

People, ambiance, location
8,7
Paul V. Індивідуальний мандрівник Philippines, 16 березня 2015 р.
hard to bring luggage to check in area

location, value of money, staff performance
7,3
nice..

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Yesinn @Causeway Bay ГонконгYesinn @Causeway Bay Гонконг - ФойєYesinn @Causeway Bay Гонконг - КухняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - РецепціяYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - ФойєYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВхідYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - СадYesinn @Causeway Bay Гонконг - Сад


AM-AGWEB-4D06