чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Yesinn @Causeway Bay

2/F, Nan Yip Building, No.472 Hennessy Road (entrance on Tang Lung St.), Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Балкон/Тераса Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Балкон/Тераса Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Фойє Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Балкон/Тераса Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Фойє Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Рецепція Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Рецепція Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Ванна кімната Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня Yesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1046 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (1046)
Відсортувати за:
Alexander M. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 листопада 2013 р.
Приятно было находится 3 ночи. Тихо и чисто.

Чистота , доступность и персонал
9
Нашёл быстро, прямо на остановке шаттла с аэропорта. Рядом метро и отличное кафе *Де Корал* там и питался вкусно и недорого. Доступ к метро дает быстрый доступ к любой точке Гонконга. В комнате на 9 человек было чисто уютно и не душно. кондиционер работал отлично. Рекомендую для короткой остановке в Гонконге.
Jie Z. Індивідуальний мандрівник China, 20 грудня 2014 р.
Best for price

location, staffs, price
9,3
as great as always
Natalia T. Індивідуальний мандрівник Ecuador, 10 грудня 2014 р.
I was lucky to find this in a place like Hong Kong

The facilities are quite great, staff is very organised with everything, it's easy to get to from the airport and Subway station is so close
6,7
Except for a staff member who dwells in the problem instead of looking for solutions with and for customers, I liked this place a lot, I FELT SAFE the whole time and the common areas are quite cute and suitable for socialising, I was very impressed by how complete this place seems. I just wish next time they tell you in their map to turn right instead of left on Gloucester rd for taking the A11 to airport, that saves you a huge hassle!!
Kathy C. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 7 грудня 2014 р.
Good location

Living room is good, have massage chair n free coffee
8
This is hostel, overall are ok, clean, plus good location! But find out that the bath room window can see through from outside, accidentally see the opposite room have a lady in bathing and I was use hairdryer when I was at outside of comer. have inform the staff, hope that this will improve!
Herman R. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 3 грудня 2014 р.
Need air freshener or perfume for guest room

very convenient and has enough informations for travelers.
6,7
Alyssa K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 26 листопада 2014 р.
Great for Solo travelers!

Easy to meet people in the common area. I loved the roof top; a great place to relax after a busy day exploring.
9
I came to Hong Kong as a solo traveler. Yesinn creates an environment that allows you to meet travelers easily. I met people minutes into my stay. I agree that this is the best hostel in HK!
Ivari K. Ділова поїздка Estonia, 22 листопада 2014 р.
excellent location

locaiton, value, central
8
as expected
Mu Y. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 19 листопада 2014 р.
Very convenient location great place good price.

Price. location. confortable
10
Very clean and comfy.
Adam P. Поїздка вдвох United Kingdom, 12 листопада 2014 р.
great location

clean helpful good location free wifi
6,7
Daniel C. Ділова поїздка Brazil, 3 листопада 2014 р.
Spectacular location

Local Local Local
6,7
Yesinn is good! Could be better if the rooms were cleaner. But a good spot. Good service, very good climate. I'd always.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Yesinn @Causeway Bay ГонконгYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюYesinn @Causeway Bay Гонконг - Балкон/ТерасаYesinn @Causeway Bay Гонконг - Балкон/ТерасаYesinn @Causeway Bay Гонконг - ФойєYesinn @Causeway Bay Гонконг - Балкон/ТерасаYesinn @Causeway Bay Гонконг - ФойєYesinn @Causeway Bay Гонконг - РецепціяYesinn @Causeway Bay Гонконг - РецепціяYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - ВітальняYesinn @Causeway Bay Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C05