每次Agoda的旅客从酒店退房后,我们均会向他们发送一封电子邮件,要求填写对所下榻酒店的评价。 这是提交评价的唯一方式。每一份评价都必需通过我们编辑团队的审查,然后张贴在Agoda网站上。因此,与许多其它的旅游网站相比,Agoda网站上的所有评价均为通过证实的真实评价。
输入您的旅行日期查看空房情况,预订客房。

库尔费尔斯城市酒店 (City Hotel Am Kurfuerstendamm)

Kurfuerstendamm 173/174, 夏洛滕堡宫, 柏林, 德国 10707 (显示地图)

立即预订!

库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 卫浴间 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 接待处 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 卫浴间 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 餐厅 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 酒店外观 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 酒店外观 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 餐厅 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 餐厅 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 卫浴间
库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房 库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房
所在区域: 夏洛滕堡宫 客房数: 41

住客们对这家酒店的点评

选择游客类型

 

7.3

来自15份点评

性价比
7.5
位置
8.4
服务
7.1
环境和清洁度
7.1
客房舒适度
6.8
餐饮
7.2
全部点评 (15)
排序:
Charnsak S. 夫妇 Thailand, 2014年1月4日
Super best staff! She is so nice! (Morning shift)

Food
8.7
Fairly good. The problem is I stay on the fifth floors which is very hard to reach!!!! Further more, All staff knew that internet is nor working on that floor. But they don't fix it.
Anna M. 商务旅客 Germany, 2013年1月16日
for an overnight it's Ok

The access to public transportation is easy. drogeries & smnal stores nearby & the room is clean
5
Timothy B. 商务旅客 United Kingdom, 2012年8月30日
Interesting hotel, great location, good breakfast

friendly staff, clean room and bathroom, price, breakfast
9.7
At a night the single room on the 5th floor seems like great value. As described on the website the lift takes you to the 4th floor and then you need to walk to the 5th where my room was in the attic. The room was large enough for a single and the bathroom a decent size too and both spotlessly clean. Breakfast was very tasty lots of fresh bread, cheese, ham etc some cooked eggs and things, cereals, yoghurts etc. The hotel is very near to the underground and has some nice restaurants and bars very near by. I would definitely stay again
Inessa T. 单行旅客 Russia, 2012年7月17日
I don't recommend it

not far from Ubahn and free Inet in the room
5.7
Two things that I liked : not far from Ubahn and free Inet. Other things are bad. I was unsatisfied and disappointed.
Alex W. 团队游客 Belgium, 2012年9月13日
iets ouder hotel

vrindelijk personeel
7.7
berlijn is prachtig. en nog goedkoop ook moet je doen
旅行须知: iets ouder hotel maar heel goede liging en heel vrindelijk personeel.
Bandaree M. 夫妇 Sweden, 2013年7月21日
Centralt, bra personal och högt tak

Centralt, bra personal och högt tak
7.3
Vi hade inte bott här fast vi bokade det. Hotell hade dubbel bokat och vi kom ganska sent så fick vi inget rum. Personalen skickade oss till Hotell Astrid som ligger några hållplatser istället. Vi fick åka hiss som byggd sedan 1904 och rummet har högt tak och stora fönster. Det ligger nära till allt. Personal är bra och hjälpsam. Vi gillar Hotell Astrid!
Carl G. 夫妇 Sweden, 2013年2月19日
Perfekt läge nära fina affärer och centralt

Bra sängar och frukost! Direkt linje med tunnelbana till flygplats Schönefelt.
7.3
utmärkta kommunikationer i anslutning till hotellet! frukosten var bra, val av både varmt och kallt. rent och snyggt men lite kalt på rummet. sängen bra komfort. helt ok att bo ett par nätter. tv , bord och stolar på rummet. det fanns 24 h rumsservice. drycker och lite godis fanns att köpa vid receptionen intill frukostrummen. lugnt men lite lyhört då folk gick i korridoren.
观光/景点提示: Besök gärna kupolen på Reichtag! Har du ej bokat hemma så gör det där! Var dock beredd med pass eller annan id samt inte sista dagen då det är strötider lediga, Fråga personalen så visar de dig vidare var bokning sker. Fantastisk byggnad, utsikt samt gratis! Naturhistoriska museet med världens största dinosaurie skelett är spännande, strax intill ca 300 m ligger ett museum som har många stora Andy Warhol tavlor samt ett bra lunch ställe som är värt ett besök. Detta ligger i en gammal järnvägsstation Hamburg någonting...
Joergen R. 夫妇 Denmark, 2014年4月15日
Det var udmærket - især set i forhold til prisen.

Beliggenhed, godt badeværelse, ok senge.
6.3
Det var ok. Især en nat var der dog en del støj fra andre gæster der kom sent hjem ved 4 tiden og fortsatte festen.
Enrico G. 夫妇 Germany, 2013年10月19日
Kurztrip

Super Lage, nettes ausreichendes Zimmer. Tolles Preis/Leistungs- verhältnis
8.7
Absolut top! Nette, fachkundige Mitarbeiter. Für so einen Aufenthalt mal kurz zum shoppen, einfach perfekt.
Jensq W. 商务旅客 Germany, 2013年10月18日
Zimmerausstattung nicht mehr zeitgemäß

Die zentrale Lage
5
Das Hotel ist gut gelegen. Die Zimmer benötigen aber dringend eine Renovierung.

立即预订!

赶快 — 空房数量有限

库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 卫浴间库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 接待处库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 卫浴间库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 餐厅库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 酒店外观库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 酒店外观库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 餐厅库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 餐厅库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 卫浴间库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房库尔费尔斯城市酒店 柏林 - 客房


AS-AGWEB-3A02