登录查看最低优惠
×

每次Agoda的旅客从酒店退房后,我们均会向他们发送一封电子邮件,要求填写对所下榻酒店的评价。 这是提交评价的唯一方式。每一份评价都必需通过我们编辑团队的审查,然后张贴在Agoda网站上。因此,与许多其它的旅游网站相比,Agoda网站上的所有评价均为通过证实的真实评价。
输入您的旅行日期查看空房情况,预订客房。

怒江大柏林市酒店 (Nu Hotel Berlin City)

Gubener Street 46, 弗里德里希, 柏林, 德国 10243 (显示地图)

立即预订!

怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐 怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐 怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅 怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处 怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅 怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰 怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰 怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅 怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐 怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐 怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房
怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处 怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店外观 怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处 怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处 怒江大柏林市酒店 柏林 - 大厅 怒江大柏林市酒店 柏林 - 大厅 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房 怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房
所在区域: 弗里德里希 客房数: 30

住客们对这家酒店的点评

选择游客类型

 

优秀

8.2

来自11份点评

性价比
8.2
位置
7.8
服务
8.0
环境和清洁度
9.1
客房舒适度
8.4
餐饮
7.5
最新点评 (11)
排序:
Yang B. 单行旅客 China, 2012年8月20日
nice hotel

nice service, quiet location
6.7
very comfortable room. 10mins walk from the metro station
Mattias A. 单行旅客 Sweden, 2012年7月17日
Priceworthy hotel with good location

Location
7.3
Located on a quiet street in Friedrichshain, this hotel is still close to plenty of bars and restaurants. It's also within in walking distance to Kreuzberg. About 10 mins walk to nearest subways gets you easily to the rest of Berlin. The rooms were small, but clean. I'd recommend it and would gladly stay there again.
Jarkko M. 夫妇 Finland, 2012年6月22日
Nice hotel and excellent location

excellent location, nice clean rooms, friendly staff
10
we stayed 6 nights in this hotel. room was quite big for a standard room and it was in good condition and always very well cleaned. the hotel is located very near to friedrichchain main streets but it was anyway in very quiet street, so there were no disturbances. with subways and trams it was very easy to get anywhere in berlin. breakfast was good and staff were very friendly all the time. there is also nice little park just opposite the street where you can just relax between all the berlin museum visits. highly recommended.
Richard T. 夫妇 Malaysia, 2011年10月26日
Great hotel with very good service

friendly staffs, good service, nice breakfast
9
The staffs were very friendly and helpful. We have asked for the traditional german food, and in the evening, one of the staff get us a map and show us how to go. the bed was a little small in a small and compact room. Location is near tram no. M10. Train station is a little further away, takes 20 mins walk.
Masanori Y. 单行旅客 Japan, 2011年7月18日
こじんまりとしたきれいなホテル

キレイ。比較的安く泊まれる。スタッフがとてもフレンドリー
8
ベルリン東駅から徒歩10分くらい。一見ホテルとは分りませんでした。レセプションはちょっと奥まったところにありますが、とてもキレイで、朝食もおいしく、スタッフもとても親切に対応してくれます。付近にはカフェも多く蚤の市もあってべんりです。
Angelique V. 夫妇 Netherlands, 2012年5月29日
Schoon hoelt met fantastische ligging

Schoon, aardig, goeie buurt
7.3
Heerlijk als je een lekkere stap-vakantie wil hebben. in de achtertuin van Berghain en het uitgaanscentrum bij de warschauerstrasse en de simon dachstrasse. Ondanks het hoge uitgaansgehalte in de buurt heerlijk rustig wakker worden, omdat het hotel in een hofje ligt. Echt een aanrader!
夜生活提示: Als je lekker uit eten wilt met een mooi uitzicht: reserveer een tafel in de fernsehturm. Ronddraaiend restaurant, je ziet heel Berlijn van 270 m. hoog en het eten is fantastisch voor relatief weinig geld. Ruim vtv reserveren!
Laura A. 夫妇 Netherlands, 2012年4月9日
een aanrader!

goed ontbijt, nette kamers
8.7
het verblijf in nu hotel is ons goed bevallen. de receptie was vriendelijk en behulpzaam. de kamer was klein, maar modern en heel schoon. het ontbijt was helemaal fantastisch: een buffet met alles wat je je maar kan wensen, en het werd ook constant bijgevuld. bovendien was het ook helemaal niet duur . het hotel ligt misschien niet zo centraal, maar met het openbaar vervoer ben je binnen 10 a 20 minuten wel in het centrum. de s- en u-bahn zijn ongeveer 5 a 10 minuten lopen vanaf het hotel dus dat was prima te doen. de enige dingen die ons minder goed zijn bevallen was het feestgedrag en lawaai van andere gasten in het hotel in de vroege uurtjes, maar daar kan het hotel ook niets aan doen. al met al zouden wij dit hotel zeker aanraden!
购物提示: Als je de straat van het hotel uitloopt richting de S-Bahn, dan kom je op de hoek een supermarkt tegen (Kaiser's) die van maandag tot zaterdag tot 24u open is! Altijd handig als je nog wat te drinken of te snacken wil, want de minibar op de kamer is uiteraard redelijk prijzig.
Philipp M. 夫妇 Germany, 2012年10月22日
Ruhiges einfaches Hotel

Lage zw. Ostbahnhof und Warschauer Straße
7
Recht kleine Zimmer in einem ordentlichen Wohnhaus integriert.
Marta W. 夫妇 Germany, 2012年8月19日
Super Lage, empfehlenswert

Zentral, preiswert, kleiner Innenhof mit Tischen und stühlen
9
Auch wenn das Hotel mitten in Friedrichshain liegt, in dem Zimmer hat man vom Lärm auf der Straße nichts mitbekommen. Das Zimmer war recht klein, aber für den Preis einfach Super, sauber und sehr nettes Personal. Wir werden bestimmt nochmal in dem Hotel übernachten.
Harald N. 夫妇 Germany, 2012年2月24日
ruhig gelegen, dennoch zentral,sehr gepflegt

persönlicher freundlicher service
8.7
dieses hotel ist für jeden etwas,relativ zentrale, doch ruhige lage, absolut saubere ausstattung,persönlicher kompetenter service preis-leistung völlig in ordnung

立即预订!

赶快 — 空房数量有限

怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店内饰怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处怒江大柏林市酒店 柏林 - 酒店外观怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处怒江大柏林市酒店 柏林 - 接待处怒江大柏林市酒店 柏林 - 大厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 大厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 客房怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 餐厅怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐怒江大柏林市酒店 柏林 - 自助餐


AS-AGWEB-3B02