蘋果酒店 (Apple Hotel)

利園山道70號鳳鳴大廈一樓(電梯按1字), 銅鑼灣, 香港 (電子地圖)

蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房
蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 衛浴間 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店外觀
所在區域: 銅鑼灣 客房數: 36

來自779 份評價

6.1
6.2
5.0
Huang Y. 夫婦 Macau, 2015年8月23日
非常適合喜歡方便的朋友

方便, 簡潔, 乾淨
已經在Apple Hotel住過起碼3次,地點非常方便,而且附近無論喺購物定喺餐飲都好方便,而且亦都好快可以去到,只需要步行.上一次住的時候好好彩,幫我upgrade咗去大小小嘅房間,今次就喺大床房,而且我定了3間,有2間房的燈已經壞了,沒有維修.Check-in嘅員工服務態度麻麻,但喺check-out嘅員工就好熱情.總體上,其實都好好,價錢非常合理,所以以後都會選擇.
Ka Y. 單行旅客 Hong Kong, 2015年8月18日
整體尚可

方便、整齊、清潔
Pui S. 單行旅客 Hong Kong, 2015年8月2日
相片與真實環境不符

地點方便
網站介紹相片很新, 但到達後便覺得很殘舊,全部是東南亞藉人仕員工
Ka I. 夫婦 Macau, 2015年7月26日
細....適合背包客,因為房內太細 連行李會打不開.........不過床下有較大的空間 可以放置,

1.地點 2.足夠熱水
一般, 空間太細 而且廁所太細冇門 透明玻璃 得浴廉遮掩 check in 太耐 因為服務員走左去第二層 不過如果係背包客住就冇問題 地點超方便 房內都幾乾淨
Wai K. 夫婦 Hong Kong, 2015年5月23日
極小的房間,跟本兩個人睡不了,之後沒住退房走了。

地點是方便
Kaman N. 夫婦 Macau, 2015年5月10日
地點好 房間極細

地點好
Jinxian Y. 家庭及大齡兒童 China, 2015年5月2日
2.7
此住客只對此家酒店進行了評分但尚未提交任何評價。
Wong K. 商務旅客 Hong Kong, 2015年4月29日
酒店狀況/整潔度

酒店狀況OK整潔度OK
酒店狀況/整潔度

酒店狀況OK整潔度OK
Teng I. 團隊遊客 Macau, 2015年4月6日
房間很細不過地點佳

很近地鐵站,附近很多吃的,商場很近

蘋果酒店 香港蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 衛浴間蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店外觀

住客點評 - 蘋果酒店, 香港