我的帳戶 (登入)

蘋果酒店 (Apple Hotel)

利園山道70號鳳鳴大廈一樓(電梯按1字), 銅鑼灣, 香港 (電子地圖)

蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房
蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 客房 蘋果酒店 香港 - 衛浴間 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店內部 蘋果酒店 香港 - 酒店外觀
所在區域: 銅鑼灣 客房數: 36

6.1
5.2
Lei C. 商務旅客 Macau, 2014年4月6日

位置方便, 價錢合理, 房間整潔
Fatima M. 單行旅客 Macau, 2014年3月1日
美食+購物

位置好,乾淨,WIFI
位置在銅鑼灣,離MTR及時代廣場很近,交通方便,不過房間空間蠻小的,第一次去的人可能不習慣。整體還可以,地理位置算不錯,附近都是逛街的好地方。
Wong S. 夫婦 Hong Kong, 2014年2月18日
交通方便, 房間細到冇朋友 : p

交通方便,近購物點,便宜
大廈內有其他的時鐘酒店,同一層都有一間, 同老公一上到去, 有一呀姨問我地係咪黎開房....... 我吾理個呀姨, 內左apple hotel, 只有一個女職員, 佢係賓賓,溝通要用英文! 我地住既係雙人床房, 房度真係得張雙人床.....牆度掛住部十四吋的tv, 乜都冇, 細到冇朋友...... 我地冇行李, 得一個背包, 冇位放, 要放係床度, 我地八點 check in, 第二日早上八點走, 但求平平地有地方瞓一睌就ok, 所以都冇乜要求! 嗰晚好彩天氣吾凍, 如果吾係, 得嗰張薄簿既被, 應該會凍瓜我同我honey..... 講沖諒, 熱水只有3 - 5 分鐘, 吾好洗頭, 沖涼真要快! 隔聲超差, 鄰房去洗手間, 沖涼, 用風機, 完全聽得一清二楚..... 講清潔, 我覺得間房有d潮濕, d被吾夠乾爽, 可能係厠所d濕氣!!! 員工 (只見過一位) 態度有善!
Woo M. 商務旅客 Hong Kong, 2014年2月16日
位置價格合理, 室內環境雖然細,但舒適度不俗

位置十分方便,室內不俗
位置價格合理, 室內環境雖然細,但舒適度不俗, 唯走廊有其他公司賓館的職員及招牌, 不易發現Apple Hotel 出電梯有感該樓層品樓複雜 但Apple Hotel獨立來看就絕對沒有問題
Siu K. 單行旅客 Macau, 2014年2月16日
不應叫酒店,根本就是時鐘賓館

只有交通位置方便,其他一無是處
不應叫酒店,根本就是時鐘賓館,原本這樣的價錢已無甚要求,但該旅館沒有足夠員工,早上六時退房沒有任何職員辦理手續,原來職員早上八時才上班,有夠勁!
Huang Y. 單行旅客 Macau, 2014年1月12日
銅鑼灣附近非常方便

方便,舒適,整潔
已經係第二次入住哩間酒店,雖然地方唔算太大,但好整潔好乾淨,而且裝飾都好別緻. 房間唔多,亦唔算大,但係兩個人啱啱好. 唯一美中不足就係冬天用電熱水爐係唔會唔夠熱水沖凉. 附近就好方便,一落街就可以Shopping. 食嘢嘅地方就有大把. 好近地鐵站F出口. 去時代廣場,利舞臺,IKEA,希慎.SOGO...etc. 大型商場一應俱全...
Kin H. 夫婦 Macau, 2013年11月21日
一般

交通方便、購物中心、價錢適中
Fatima M. 單行旅客 Macau, 2013年11月2日
美食+購物

位置好,乾淨,WIFI
Ka I. 夫婦 Macau, 2013年10月26日
鄰近銅鑼灣地鐵站

1.乾淨
Kwai W. 單行旅客 Hong Kong, 2013年10月25日
國際活力動感都市,有著世界知名迷人夜景,美食和購物天堂。

位於市中心購物旺區。雅致整潔。交通便利。
酒店房間整潔有免費wifi可上網,但房間比較小如大件行李不方便。酒店環境掛有很多畫作佈置裝飾,簡約顯出心思。服務員態度滿意。

蘋果酒店 香港蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 客房蘋果酒店 香港 - 衛浴間蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店內部蘋果酒店 香港 - 酒店外觀

住客點評 - 蘋果酒店, 香港