阿諾瑪大酒店 (Arnoma Grand)

99 Rajdamri Road, Pathumwan, 暹羅, 曼谷, 泰國

中文點評353篇

清單排序 DIY:
Suk H. 商務旅客 Hong Kong, 2016年5月15日
不滿意
3.3
房間破舊, 浴室花灑掛鈎爛咗冇整, 有野咬, 5人同行, 瞓兩晚, 兩晚都有3-4個人俾野咬... 早餐一般, 唔食都唔係損失
Cherry C. 帶大齡兒童的家庭旅客 United Kingdom, 2016年5月2日
酒店質素與價格不合理
以這樣的價錢, 可入住一些比較好的酒店, 只有地點不錯. 不會再入住
Wai M. 單行旅客 Hong Kong, 2016年5月1日
地點近big c
Chi S. 團隊旅客 Hong Kong, 2016年5月1日
值得再住
服務好 值位於中心點經常塞車,要注意時間
Tse W. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年4月28日
位置極佳
酒店位置處於曼谷市心臟地帶,著名景點四面佛近在咫尺,酒店附近亦有多間大型商場方便購物。
Kwok K. 帶大齡兒童的家庭旅客 Hong Kong, 2016年4月1日
地點超方便
隔離就Big C,對面就Central World,樓下就有夜市行,行去水門都唔駛10分鐘。訂房時要求相連打通房,真係俾到,班小朋友勁開心。
Yat T. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年3月8日
地點方便,但裝飾有點舊

不錯。
Chi K. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年3月6日

員工好好
Jacky L. 單行旅客 Hong Kong, 2016年3月1日
地點相當方便

近水門, Big C
大堂和外觀給人很華麗的感覺,設備舊一點
Ting N. 單行旅客 Hong Kong, 2016年2月29日
裝潢已很舊

1. 鄰近BIG C
353 則評論之 1 - 10 下一頁
阿諾瑪大酒店 曼谷阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 游泳池阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 會議室阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 商務中心阿諾瑪大酒店 曼谷 - 會議室阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 游泳池阿諾瑪大酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 附近景點阿諾瑪大酒店 曼谷 - 附近景點阿諾瑪大酒店 曼谷 - 健身房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 附近景點阿諾瑪大酒店 曼谷 - 鄰近交通阿諾瑪大酒店 曼谷 - 附近景點阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 大廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 大廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 大廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 接待處阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 大廳阿諾瑪大酒店 曼谷 - 客房阿諾瑪大酒店 曼谷 - 餐廳