arrow-up-icon 點選適用計劃,訂房即可查看積分優惠
查看酒店資料

2015

美憬閣索菲特布吉芭東愛維斯塔度假酒店 (Avista Hideaway Phuket Patong MGallery by Sofitel)

Muen Ngern Road, Tri-trang, 巴東海灘, 布吉, 泰國 83150

優秀 8.6

• 客房舒適度 9.2
  • 服務 8.9
  • 性價比 8.5
  • 餐飲 8.2

10 sijun Z.
2015年11月16日
很棒的酒店!游泳池風景超好!人不是很多,感覺整個游泳池都是你的,而且酒店餐廳看風景很漂亮!
游泳池!餐廳風景都很棒!

8.7 tak C.
2015年11月6日
很棒的酒店
房間好大好靚,員工很親切
是我住過最好的酒店!好美好大的房間,泳池好正,酒店既景觀很美令人心情變得更好,酒店的每個員工都很親切,而且酒店更在我生日為預備左蛋糕,我很驚喜!酒店的按摩真的很舒服,是我按過最舒服的。 酒店的環境令人很舒暢即使附近有工程也沒有影響我和男朋友的心情,唯一要改善是食物一般,如果改善後真的可以有100分!今次旅程真的很滿足,如果下次我一定會再入住艾華迪世外桃源度假酒店。

8.7 King W.
2015年11月5日
酒店舒適,員工熱心有禮
有穿梭巴士來回巴東,十分方便,酒店地方很大,有很多設施可供使用,泳池景色漂亮,而且員工態度熱情,十分有禮。
So relax

6 li M.
2015年11月2日
性價比低
員工服務唔錯
我們住的是 Duplex Jacuzzi Suite, - 由於房間附近有工程, 千萬不要住, 因為沒有5星級的景觀, 景觀比最便的房間類別還要差 - 上面果層好近工程, 基本上都唔想上去, 下面樓層的大小比基本房間還要少 - 三倍的價錢真的不值得, 我建議入住最便的房間類別就足夠

5.7 WAN C.
2015年11月1日
早餐款式好小,swimming pool係咸水,交通接駁巴士班次小,一句講晒唔底。
冇去

8 leung J.
2015年10月31日
享受二人世界的一次旅程
房間很大,泳池中間有bar, 一邊暢泳,一邊飲野好舒服
穿梭巴士班次不夠

10 YUEN L.
2015年10月25日
真係一個hide away既地方!
環境非常靚有世外桃源既感覺!服務非常周到!兩間餐廳都十分好味!
我地共住了四日三夜 第一天因為零晨機早上6點到達但check in 時間為下午2點 但我地11點幾去到 佢都馬上比我地提早check in入房 我地原本訂左club房 酒店仲免費幫我地upgrade到Jacuzzi房 房間非常漂亮!Room cleaning非常好 仲幫我地整理衣服!房間配套非常周到 特別有一大一小既人字拖鞋比我地用! 酒店有三個泳池 我地去左兩個 泳池邊仲有pool bar 飲料價錢合理(好似最平100bt杯啤酒) 泳池好relax! 其他配套都很好! 酒店主要有兩個餐廳Vista同sizzle 早餐係Vista到食 選擇雖然不算太多 但質素不錯 另外我地係vista食左三日lunch 同sizzle食左兩晚飯 環境服務食物質素都好好 價錢比芭東貴小小 但性價比高 絕對值得一試!另外Sizzle還有surprises給我男朋友慶祝生日 他送的cheese cake好好味 連唔好甜品既男朋友都讚口不絕! 地理位置雖然不近芭東中心 但酒店有shuttle bus 約15分鐘到Jungcelon。 我地覺得好適合留係酒店hea成日 無咩野做就可以傍晚時間落芭東行下 食下野 如果覺得芭東既bar太嘈又可以留返係酒店間rooftop bar飲下野! 各方面都好滿意 下次會再住呢間酒店 但應該唔會報全日既day tour 留多啲時間玩下酒店。

6.7 lin S.
2015年10月24日
十分好
房間大,員工十分友善,有接駁車到附近商場,各方面都很好
只是附近十分荒蕪

7 HO F.
2015年10月19日
不太好的酒店....
酒店位置偏遠,有蚊。還有在我沖涼的時候,停了水....叫職員拿些水來沖走身上的泡泡...真慘...叫職員拿冰塊來,叫了五次,等了接近兩小時都不來....服務很差...

9 Chung S.
2015年10月13日
靚。大。服務佳
服務一流
我住既係泳池套房,房間好靚好大好舒適。有車接送從lobby到房。入住有送紅酒,早餐有room service仲送多支sparkling wine。的確有五星級的享受,喜歡係酒店內有度假的感覺。去junceylon 有shuttle bus一個鐘一班。酒店係山上面,附近冇野買,水果啲要飲就要係市區買定。 下次會再住。