Best Western Hotel Taipa

氹仔嘉樂庇總督大馬路822號, 氹仔和路氹, 澳門 (電子地圖)

Best Western Hotel Taipa 澳門 - 游泳池 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 入口 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 入口 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 酒店內部 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 接待處 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 酒店內部 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳
Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間 Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房
地區 氹仔和路氹 客房數: 262

6.2
5.8
Terry C. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年11月16日
失望。

地點還行,交通車便利
Mo C. 夫婦 Hong Kong, 2014年10月3日
不合格

唔會再住
Chu P. 夫婦 China, 2014年10月2日
價格平的酒店

價格平,服務達到標準,酒店附近多食店
房間很舊。沒有直接酒店穿梭巴士。但價格平。
Kam H. 夫婦 China, 2014年9月21日
質素差

價錢尚可接受
一入房間插咭取電吾得,打電話叫人又叫你再打25打極又吾通再打服務台同你轉駁到,係我等佢電話期間終於自已又拔又插搞到一身汗就亮燈,跟住佢就回電話比我,我跟他說剛著到燈你上來再看看,佢就說是接觸吾好而家你著到吾駛上來睇,到第2天早上沐浴清潔而家只提供包裝沐浴露洗頭水,刷牙還真氣死,支牙膏仔吉極到吉吾出個孔到你吉個孔才發覺不是牙膏原來是石膏,再開另一枝用啦佢係漲爆但係唧出來係3粒芝麻咁多份量,還要打電話叫人再拿來,點用呀收人客過的咁溉野比人客用,仲衰過深圳,退房時我也帶埋比佢地睇作出投訴,個D清潔用又吾值錢比到咁差質素我都是第一次
Stephen C. 單行旅客 China, 2014年9月9日
價錢與實際不差

房間雖大、洗手間設備不足、電視機太小!
Fong K. 單行旅客 Hong Kong, 2014年8月31日
沒有控制大堂前枱秩序

沒有
3.3
Yung C. 商務旅客 Taiwan, 2014年8月30日
房間床很硬,長廊都有煙味、房間沒有免費wifi

尚無優點
下次應不會再選這家飯店
Sau L. 家庭及大齡兒童 China, 2014年8月19日
一般

地方一般,價格略貴
Siu C. 商務旅客 Taiwan, 2014年8月3日
中等酒店

房屋乾淨,價錢相宜,鄰近旅遊景點,員工也有禮貌
只有大堂有wifi, 不太方便,升降機及走廊空氣不流通
Vong O. 單行旅客 Portugal, 2014年5月6日
經濟的酒店

只有大堂有wifi

Best Western Hotel Taipa 澳門Best Western Hotel Taipa 澳門 - 游泳池Best Western Hotel Taipa 澳門 - 入口Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 入口Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 酒店內部Best Western Hotel Taipa 澳門 - 接待處Best Western Hotel Taipa 澳門 - 酒店內部Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 大廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 套房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 套房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 套房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 套房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房Best Western Hotel Taipa 澳門 - 衛浴間Best Western Hotel Taipa 澳門 - 餐廳Best Western Hotel Taipa 澳門 - 客房

住客點評 - Best Western Hotel Taipa, 澳門