Casa酒店 (Casa Hotel)

彌敦道487-489號, 油麻地, 香港

803份中文評價

清單排序 DIY:
Pei Y. 夫婦/情侶旅客 Taiwan, 2016年4月13日
位置好
要找位置佳的大推,但因為區位好相對的房間也較小。
Yuk C. 夫婦/情侶旅客 United States of America, 2016年4月10日
浴室太小,浴室門向床太近不好。
冷氣位置不對。
Drusilla F. 單行旅客 Hong Kong, 2016年4月1日
意想不到的友善服務
前台職員非常友善。只行數步便到地鐵站。
Chang S. 單行旅客 Macau, 2016年3月26日
設施隔音太差 位置幾好都俾人整體差的感覺
本身預訂單人房,因為房的厠所不斷轉來扑扑聲,又WIFI完全連接唔到,同埋電視連TVB台都睇唔到,打咗兩次之後終於可以轉房(第1次個服務人員居然話WIFI正常只係唔可以睇片仲話下就3點係上網高峰期?!),最後轉咗去間有兩張單人床的房,厠所無咗嘈音,但係隔音仍然好差,唔洗貼埋牆都聽到隔離房的對話同動靜,而且WIFI都係一時連到一時連唔到,對於一間都唔係非常平的酒店,提供唔到正常的WIFI真係唔太合理,我諗我唔會再住呢間酒店。
Wing N. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年3月21日
設備不好
1.3
設備不好
Ming Y. 夫婦/情侶旅客 China, 2016年3月21日
廁所小得過份 完全沒有位置洗澡

還算乾淨
被相片騙了 根本是賓館
Chek C. 夫婦/情侶旅客 Macau, 2016年3月20日
方便

普通一間!
普通一間!
Cheuk L. 單行旅客 China, 2016年3月13日
住了最小的單人房,地方不算太小尚可接受,還有空間放行李,整體感覺良好。
Ying Y. 單行旅客 Taiwan, 2016年3月8日
CP質高。
酒店便宜、靠近地鐵站, 服務人員態度都很好。 除了衛浴太小和隔音比較不好, 其他無可挑惕。
Kaiping C. 帶大齡兒童的家庭旅客 Taiwan, 2016年3月7日
位置地點吃飯,逛街都方便!還有直接坐大巴直達機場!真的很方便!

地點適中,逛街交通方便,機場大巴直達便利又便宜!退房後還可以寄放行李逛街!服務很好
很滿意!
803 則評論之 1 - 10 下一頁
Casa酒店 香港Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 客房Casa酒店 香港 - 接待處Casa酒店 香港 - 接待處Casa酒店 香港 - 酒店內部Casa酒店 香港 - 接待處Casa酒店 香港 - 入口Casa酒店 香港 - 酒店內部Casa酒店 香港 - 商務中心Casa酒店 香港 - 入口Casa酒店 香港 - 餐廳Casa酒店 香港 - 餐廳Casa酒店 香港 - 餐廳Casa酒店 香港 - 餐廳Casa酒店 香港 - 餐廳Casa酒店 香港 - 大廳Casa酒店 香港 - 酒店內部Casa酒店 香港 - 酒店內部Casa酒店 香港 - 衛浴間Casa酒店 香港 - 衛浴間Casa酒店 香港 - 衛浴間Casa酒店 香港 - 衛浴間