布吉森塔拉海灘度假酒店 (Centara Grand Beach Resort Phuket)

683 Patak Road, 卡倫海灘, 布吉, 泰國 83100 (電子地圖)

布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店內部 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 兒童俱樂部 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 大廳 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧
布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 行政酒廊 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 會議室 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 會議室 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 水療中心 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 水療中心 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 水療中心 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房 布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房
地區 卡倫海灘 客房數: 262

Ting F. 單行旅客 China, 2014年9月14日
健身室有少部分在角落維修,竟然有西洋男主管說整個都不能用。樓梯太多,服務員態度一般。

環境好,泳池靚,設施齊全
整體全面
Cheong K. 家庭及大齡兒童 Macau, 2014年9月5日
大型渡假村

Check in 快,工作人員nice,房間大又靚
整體上都ok,但酒店Buffett 超難食,成hk$300一個人,不值,但早餐都算ok,都多野食,配套都算好,工作人員好,但如果無租車就唔好,因為係半山中,一定要車出入,如叫taxi 400bath 一程
Tung L. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年8月9日
一切都唔錯除了早餐

地點好,設施好,服務算可以
Wai Y. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年8月9日
泳池好正!

泳池, 食物, 房間
1, 房間, 我地BOOK了Deluxe Ocean Facing, 無房upgrade 左去Spa room, 有個Jacuzzi 係露台. 正! 2, 早餐都多野食, 我兩個小朋友 (4同5歲無收錢). 不過個coffee machine 成日壞, 其他都OK, 仲有香蕉pancake 添! 我地都有食Dinner Buffet, 當日係seafood buffet, 好多野食, 蠔同長腳蟹都有, 不過係一般貨式, 炒菜, 炒蟹, 炒蜆好好咪, 甜品幾好,1100B/person, 6-12yr half price. 我兩個囝又唔使錢! 仲有個位播電影比佢地睇, 佢地食飽攤係到睇, 大人可以慢慢食, 仲有食食下有表演,有人跳舞。   3, Children room, 都好大,好多野玩, 又有機打。  4, Swimming pool, 好正, 有lazy river, 又有跳水,又有滑梯。一行出去就係Karon beach, 沙好滑,不過8月好大浪  5, 員工, 員工好友善 6, 地點, 都幾唔方便, 有shuttle bus 都ok, 不過shuttle 唔車行李. 7, 四周環境好靚, 影相正!
U H. 家庭及年幼兒童 Macau, 2014年6月6日
殘舊

泳池多設施,沙灘靚,早餐豐富
沒維修及保養,房間殘舊,露台門把手锈蝕爛了,不能上鎖,按摩浴缸非多污積,住了三晚,第三日先有員工用漂白水清洗,浴缸放出來的水是黃色的,房間吊扇的拉鍊開關,一拉就斷了,叫員工來維修,等了一個小時,睡到半夜,聽到嘭一聲,不知道發生什麼事,早上起床在洗手間發現有玻璃碎片,原來半夜嘭一聲是洗手間的筒燈掉下來。
Man H. 夫婦 Hong Kong, 2014年6月2日
很滿意, 下次一定會再入住此酒店

服務員很親切, 速度快, 泳池很大, 很整潔
Sze C. 夫婦 Hong Kong, 2013年9月27日
Karon 海灘比較寧靜,但浪太大,不適宜游泳

外觀宏偉, 泳池也大, 沒有其他
2.3
一間只有外表OK 的酒店. 1. CHECK IN 當天,我和老婆兩點半左右到達,我們足足要等到四點多才可以到房間.其後酒店為表歉意,送了一晚BUFFET 給我們,但那天晚上的食物很一般,一點也不到水準,而且還發現甜品的瓶子裏有一家大細的小蟑螂在嬉戲,嘔心至極點. 2. 住了這間酒店三晚,在房間殺了4隻蟑螂,有一隻還爬到床上. 3. 酒店牆身漏水,有發霉的痕跡. 4. 明明己經按了"DO NOT DISTURB" 個制,O的職員仲O係度拍門,跟住開埋門問要唔要做SPA, 晨早留留就比佢地嘈醒, 最後一DAY仲離譜,直頭開埋門沖左入唻,O係張床到唔知比什麼反應個職員好. 5. 最後一晚停電,打電話比個職員問乜野事,佢就話唔知,問幾時整好,又話唔知,未問完就CUT 左線. O係衣櫃搵枝電筒出唻,點知個電筒無電 6. 見倒個枕頭竟然有血跡,之後放左O係地板諗住HOUSE KEEPER 會換左佢,點知出完街返唻,見佢就咁又放返O係張床到...以後都唔會再去哩間野..又貴又差..不知所謂.
Xue Z. 夫婦 China, 2013年9月26日
有漂亮的私人沙滩

服务员热情周到,环境优美,多个泳池
强烈推荐,虽然离巴东海滩有些距离但是酒店可以随时预定车辆去你想去的地方,私人海滩非常漂亮,酒店有多个泳池,餐厅的口味比较适合外国人,如果想吃海鲜还是建议去巴东
Lam S. 單行旅客 Macau, 2013年8月27日
海景靚,環景好,夠寧靜。

海景靚,環景好,夠寧靜。
升級了房間類型為Premium Spa Deluex,其實跟Spa Deluex房間分別不大,主要是露台大了很多,為一個雙邊大露台,及露台的按摩缸亦較大。
Fung Y. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2013年8月27日
休閒和舒適

員工很細心,環境優美,房間整潔
職員很細心,因為我們早了兩小時到達,雖然不能立刻給我們房間,但她問我們會不會享用住酒店設備,如游泳池之類,可以給我們打發時間,只是附近沒有其他食店,行沙灘到附近食店大約要15~20分鐘,布吉坐的士一般都比較貴,坐的士到巴東要300泰銖,所以都在酒店內的餐廳食,食物質素很好,但比酒店外的貴!

布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店內部布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 兒童俱樂部布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒店外觀布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 大廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 行政酒廊布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 會議室布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 會議室布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 水療中心布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 水療中心布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 水療中心布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 客房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 健身房布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 游泳池布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳布吉森塔拉海灘度假酒店 布吉 - 餐廳