中央廣場西沙別墅度假村 (Centara Grand West Sands Resort & Villas)

65 Moo. 4 Maikhao Soi 4, Tambol Maikhao, Amphur Thalang, 邁考海灘, 布吉, 泰國 83110

165份中文評價

Ng C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年1月11日
非常適合一家大小玩樂的渡假酒店

員工好有禮貌。水上樂園好好玩。早餐美味。
好喜歡這酒店,環境優美,水上樂園好好玩,泳池又大,仲有 DJ在池邊播音樂搞氣氛,早餐選擇多,只是近機場,間中有飛機噪音!
Ka Y. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年12月30日
早餐選擇不多, 味道一般..房間大..但是裝修一般..酒店入口好難找..附近食野冇咩選擇

沙灘睇日落好靚..villa swimming pool 正..水上樂園好玩
都會
Verdewan G. 單行旅客 Spain, 2015年12月25日
超值

水上樂園、大房間大陽臺、豐富早餐
二人免費使用水上樂園兩天和豐富早餐,已抵回房價了
Leung T. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年12月24日
員工不足

水上樂園好,員工有䌡貌,
晚上room serives非常非常慢o
Wun C. 帶幼兒的家庭旅客 China, 2015年12月22日
我覺得被高估了/ 酒店比想像中差

water park
bad breakfast, poor indication
Chan M. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年11月26日
房間超失望

早餐超讚
原先俾了1間向water park view嘅房,但露台頂有個蜜蜂巢,我們要求換房,最終俾了一間舊裝潢,向椰子樹境給我們,廁所只有花灑淋浴,沒有浴缸,去水位塞了,沖涼水流到半個廁所濕哂,打落去lobby兩次,20分鐘後先有清潔阿姐上黎,但佢只攞開個去水位塞,好讓d污水流走,沒有抹乾淨個廁所地下就走,我叫佢抹佢先抹,但佢用廁所抹身毛巾抹地下,可想而知酒店毛巾有幾乾淨。 到夜晚,成棟向椰子樹境嘅房都冇人入住,只得我們入住嘅房有光,我覺得不值。
Hoi M. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年11月26日
唔錯唔錯!

地點好,水上樂園及海灘都是超正!!
地點好,水上樂園及海灘都是超正!! 近機埸,15MIN到,人唔算多,多數外籍係家庭入住,中國人比較小. 酒店整潔度就一般,水有黃色,房間有虫,地板清潔不夠成地都係沙! 因為酒店比較大,所以步行都有D麻煩,但係最好CALL酒店電車,不過我住3天CALL左6次,只有1次真係會有車黎接我
Hoi M. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年11月22日
唔錯唔錯!

地點好,水上樂園及海灘都是超正!!
Lee W. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年11月17日
近機場

環境,舒適
Apr2015第一次入住,當時還在擴建中。今次Nov 2015第二次入住擴建已經完成。入住Deluxe Room,2大1小,一張5尺雙人床。入住包水上樂園免費入場。beach front有個infinity pool,kids pool,kids club,公園,sunset bar...環境舒服,還有小檔按摩,小食,湯麵等....酒店正門一出就有小型便利店,taxi counter,餐廳,按摩店,行出街口就有7-11。員工極親切有禮。下午在泳池有跳舞表演,晚上餐廳有遊戲活動。整體氣氛愉快,令人放鬆。唯一缺點,布吉有太多航班,就算晚上亦聽到飛機經過,隔音不太足夠。如果有少量嘈音都不能入睡的話,請考慮!(房間飛機升降音量不算太擾人,住1-2天還可以接受)。酒店book車去機場700Bath。
Yeung P. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年9月26日
一般

一般
165 則評論之 1 - 10 下一頁
中央廣場西沙別墅度假村 布吉中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店內部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 花園中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 水療中心中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 套房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房