中央廣場西沙別墅度假村 (Centara Grand West Sands Resort & Villas)

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, 邁考海灘, 布吉, 泰國 83110 (電子地圖)

中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘
中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池
所在區域: 邁考海灘 客房數: 275

來自1902份評價

全部點評 (1902)
Kwok K. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年4月24日
一間很好的酒店

好的住宿,好正的水上樂園,好味的早餐
一間不用外出便可享受陽光與海灘,加埋水上樂園
Yuk Y. 家庭及年幼兒童 United Kingdom, 2015年4月12日
乾淨, 舒適, 房間大, 水上樂園好玩, 適合一家大細的渡假酒店

Lee W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年4月11日
住客免費入水上樂園

住客免費入水上樂園
今次book左5間deluxe房,有d有露台,有d無,可向reception request。房空間適中。有golf car由lobby車到大廈門口。出門口前亦可致電call golf 車出入。酒店每日都有為小朋友安排各樣活動可參加。住宿可免費入水上樂園,只要帶房卡到水上樂園入口就可以,水上樂園會有條key俾租毛巾,食野mark數係條key到,直到離開水上樂園或check out先找數都可以。

多活動
Man M. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月10日

員工十分友善
我們一家四口分別9和11歲小朋友.水上樂園小.用餐時十分多蒼蠅.但員工態度十分好.下次我也會選擇該酒店.但只會是最後一天.因為距離機場近和多住幾天有點悶
Ip P. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年4月7日
都很適合家庭住

水上樂園很好
Fai L. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月5日
幾好的一間酒店

酒店內有水上樂園好好玩,酒店好大及海邊有班姨姨幫人按摩好亨受
水上樂園好好玩好岩小朋友去玩,酒店好大但係有Golf車車出車入好方便,海邊有得按摩吹住海風好寫意亞,我們住果間是頂樓覆式有泳池仔,地板係磁磚所以都好乾淨,酒店門口有一間大排檔咁既舖頭,D泰菜又平又好食如果去左一定要去試下,行出D有間士多,買水果買野飲平過酒店好多.
Fai L. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月3日
房間很大很乾淨

有車在酒店內車來車去,有水上樂園
因為前兩晚是訂了家庭兩張雙人床房出左D唔愉快的事,對呢間三卧室套房都唔多抱有期望, 諗住快D住完就算嫁la,呢次check in態度好好多,因為成班都換曬人,我諗呢一批係番早班的吧,我地三個人六點幾就去check in,因為我地果日要一早出去Similan island所以早左去,冇房俾我地都係預料中的事,晚上回來拎房咭,又見到果個經理佢以為我地拎左房咭,仲話係未有家人已經在房間,我地家人又係要第二朝凌晨先黎到,我地未拎房咭佢完全好似check唔到咁,到佢聯絡到早上處理既同事後佢先知係咩事,先俾房咭我地上房,入到房間幾大,覆式樓底好高好舒服,最like個洗衣機,可以洗服啦但冇洗衣服拎左沐浴露去洗,係廳的樓梯掛一晚第二朝就干了,水上樂園好好玩好岩帶小朋友去住,因為唔係住客要買飛入,住客就可以免費入去玩.
Man F. 家庭及年幼兒童 China, 2015年3月7日
整體來說還不錯

近機場, 入住可免費玩水上樂園, 泳池及kids club 活動很好很合小孩子 但房間比較舊, 浴室設計有問題, 沖完涼成個洗手間地下濕晒!

中央廣場西沙別墅度假村 布吉中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 花園中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 水療中心中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 套房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房

住客點評 - 中央廣場西沙別墅度假村, 布吉