中央廣場西沙別墅度假村 (Centara Grand West Sands Resort & Villas)

65 Moo. 4 Maikhao Soi 4, Tambol Maikhao, Amphur Thalang., 邁考海灘, 布吉, 泰國 83110

172份中文評價

清單排序 DIY:
Wah L. 帶大齡兒童的家庭旅客 Hong Kong, 2016年3月27日
近機場
2.3
因為水上樂園加上說是5星酒店便來book4日3夜,來到了辦checkin已令我們不開心,我book了套房是比套房價錢但來到checkin轉比左2細房我,有無搞錯…沒房還比人book比人付款,到了酒店說沒房得細房要不要,呢個係什麼酒店政策真係不知所謂。水上樂園是我主要來的目的但污糟咁恐怖池低都係青苔,咁大既酒店都唔搵人清潔池低,真係勁失望。到走checkout酒店話唔見左我交既按金之後用左20分中先搵到按金,我call酒店車去機場講明要去新個邊checkin但個司機車左我去舊個邊,搞到我周圍搵路搵左20分中落去新個邊,差d機都趕唔到,我係唔會在黎呢個布吉水上樂園太令人失望
Winny L. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2016年3月25日
為了去水上樂園才入住, 房間整潔
是為了酒店的水上樂園而入住。水上樂園, KIDS ROOM, 游泳池, 沙灘, 玩樂設施都很好玩。 房間整潔, 都很大, 私人游泳池比照片差, 房間用品整齊, 種類多. 地點偏遠, 但酒店外都有商店, 食市. 再去都會再入住, 都是為了水上樂園。
Wing C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年3月20日
似近不算近兒童樂園感覺不太適合情侶

房間整潔,沙灘泳池方便,有水上樂園
只推薦給一家大小旅客
Cheuk H. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年3月18日
性價比高, 整潔, 水上樂園好玩
性價比高, 整潔, 水上樂園好玩
Debby O. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2016年3月2日
酒店內的泰國餐廳好偏僻,晚上一個客人又冇,行去條路又恐怖!

小朋友設施不錯,房間很大,近沙灘
酒店非常大,我地住pool villas 望園境,很開揚!兩間大房,主人房沖涼水壓正常,客房又差一點!如果要食晚飯,建議出去酒店外的舖頭食,sunshine restaurant 很好吃
Wong H. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年2月27日
service 太慢
3.3
位置近機場,因第日早機所以住依間。 貪佢有水上樂園可以玩一日, 房比相象中大同埋靚! 個泳池好正個size岩岩好, 房隔離有個vip club 應該專for住villa 既人去 唔同時段有唔同既sevice 免費唔哂錢 但酒店做咩真係好慢 叫人黎房睇睇d野都可以等半個鐘 不過員工好有禮貌 另外個water park唔洗期望太高 好細不過都有水上滑梯玩 免費所以要求唔高可以接受 總括而言如果特登黎住就唔好啦因為實在唔方便,但如果係機場前後一日既話就可以考慮下。
Po K. 團隊旅客 Hong Kong, 2016年2月13日
未試過這麼的服務
酒店早餐難食,午餐必少嘢食過早餐,好啦散叫牛扒、龍蝦湯、大蝦,要等45分鐘先開始到,但都係失望。酒店侍應質素惡劣,叫的士又冇,又冇水,門咭又壞,除咗水上樂園值得玩,其他不可接受。
Ng C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年1月11日
非常適合一家大小玩樂的渡假酒店

員工好有禮貌。水上樂園好好玩。早餐美味。
好喜歡這酒店,環境優美,水上樂園好好玩,泳池又大,仲有 DJ在池邊播音樂搞氣氛,早餐選擇多,只是近機場,間中有飛機噪音!
Ka Y. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2015年12月30日
早餐選擇不多, 味道一般..房間大..但是裝修一般..酒店入口好難找..附近食野冇咩選擇

沙灘睇日落好靚..villa swimming pool 正..水上樂園好玩
都會
Verdewan G. 單行旅客 Spain, 2015年12月25日
超值

水上樂園、大房間大陽臺、豐富早餐
二人免費使用水上樂園兩天和豐富早餐,已抵回房價了
172 則評論之 1 - 10 下一頁
中央廣場西沙別墅度假村 布吉中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店內部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 花園中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 水療中心中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 套房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳