中央廣場西沙別墅度假村 (Centara Grand West Sands Resort & Villas)

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, 邁考海灘, 布吉, 泰國 83110 (電子地圖)

中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘
中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池 中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池
地區 邁考海灘 客房數: 275

Yuk Y. 家庭及年幼兒童 United Kingdom, 2015年4月12日
乾淨, 舒適, 房間大, 水上樂園好玩, 適合一家大細的渡假酒店

Lee W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年4月11日
住客免費入水上樂園

住客免費入水上樂園
今次book左5間deluxe房,有d有露台,有d無,可向reception request。房空間適中。有golf car由lobby車到大廈門口。出門口前亦可致電call golf 車出入。酒店每日都有為小朋友安排各樣活動可參加。住宿可免費入水上樂園,只要帶房卡到水上樂園入口就可以,水上樂園會有條key俾租毛巾,食野mark數係條key到,直到離開水上樂園或check out先找數都可以。

多活動
Man M. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月10日

員工十分友善
我們一家四口分別9和11歲小朋友.水上樂園小.用餐時十分多蒼蠅.但員工態度十分好.下次我也會選擇該酒店.但只會是最後一天.因為距離機場近和多住幾天有點悶
Ip P. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年4月7日
都很適合家庭住

水上樂園很好
Fai L. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月5日
幾好的一間酒店

酒店內有水上樂園好好玩,酒店好大及海邊有班姨姨幫人按摩好亨受
水上樂園好好玩好岩小朋友去玩,酒店好大但係有Golf車車出車入好方便,海邊有得按摩吹住海風好寫意亞,我們住果間是頂樓覆式有泳池仔,地板係磁磚所以都好乾淨,酒店門口有一間大排檔咁既舖頭,D泰菜又平又好食如果去左一定要去試下,行出D有間士多,買水果買野飲平過酒店好多.
Fai L. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月3日
房間很大很乾淨

有車在酒店內車來車去,有水上樂園
因為前兩晚是訂了家庭兩張雙人床房出左D唔愉快的事,對呢間三卧室套房都唔多抱有期望, 諗住快D住完就算嫁la,呢次check in態度好好多,因為成班都換曬人,我諗呢一批係番早班的吧,我地三個人六點幾就去check in,因為我地果日要一早出去Similan island所以早左去,冇房俾我地都係預料中的事,晚上回來拎房咭,又見到果個經理佢以為我地拎左房咭,仲話係未有家人已經在房間,我地家人又係要第二朝凌晨先黎到,我地未拎房咭佢完全好似check唔到咁,到佢聯絡到早上處理既同事後佢先知係咩事,先俾房咭我地上房,入到房間幾大,覆式樓底好高好舒服,最like個洗衣機,可以洗服啦但冇洗衣服拎左沐浴露去洗,係廳的樓梯掛一晚第二朝就干了,水上樂園好好玩好岩帶小朋友去住,因為唔係住客要買飛入,住客就可以免費入去玩.
Man F. 家庭及年幼兒童 China, 2015年3月7日
整體來說還不錯

近機場, 入住可免費玩水上樂園, 泳池及kids club 活動很好很合小孩子 但房間比較舊, 浴室設計有問題, 沖完涼成個洗手間地下濕晒!
Tammy L. 家庭及年幼兒童 China, 2015年2月28日
Quite Nice

近機場, 環境好, 服務好
2 nights

中央廣場西沙別墅度假村 布吉中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 花園中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 健身房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 兒童俱樂部中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 游泳池中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 沙灘中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 大廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 酒店外觀中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 水療中心中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 套房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 餐廳中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 運動及活動中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 行政酒廊中央廣場西沙別墅度假村 布吉 - 客房