水門中心點酒店 (Centre Point Pratunam Hotel)

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, 水門, 曼谷, 泰國

112份中文評價

清單排序 DIY:
Law L. 帶大齡兒童的家庭旅客 Hong Kong, 2016年4月5日
房間很大
房間很大,但整潔度一搬
Chi C. 夫婦/情侶旅客 China, 2016年3月5日
房大,地點佳,價錢平,有微波爐,雪櫃
第二次住了,超正是住家式的雪櫃 因真的能雪涷汽水. 房間空間大 不會有焗促的感覺. 全都是木地板可周圍坐. 泳池是鹽水池 人比較少可以在此靜靜的坐下睇下書.
Wan H. 夫婦/情侶旅客 China, 2016年2月24日
平價優質酒店
一間滿意的酒店,不過開始覺得有點舊了,地方不近BTS而且乘的士都比較塞車.員工專業水準高!
Kim M. 團隊旅客 Macau, 2016年2月24日
熱水不夠,游池用咸水
熱水不夠,洗澡時,一時凍一時熱,洗一次要調教多次,游池用咸水!
Chi M. 夫婦/情侶旅客 China, 2015年11月23日
地點方便

價錢平、地點好、房間大
Hoi I. 夫婦/情侶旅客 Macau, 2015年8月27日
假套房

地點, 地點, 地點
呢間野除左地點算好之外, 就無乜好處. 酒店比較舊都算, 高樓層水壓低, 呢個情況你話發生你20年前都仲可以接受, 但而家咩年代呀? d水慢到不得了. 仲有, 房間個冷氣又嘈. 而且, 所謂嘅套房根本就唔係套房, 套房係應該有一間正式嘅睡房, 有牆, 有門, 隔開睡房同廳, 但呢間"套房"係無嘅. 只係床尾有一個高身電視櫃間開房同廳, 個櫃嘅寬度同床嘅寬度一樣, 完全唔係一間房. 即係, 如果有人係廳開燈, 但你訓緊教, d光一樣會"殘"到你對眼. 我以後都唔會再住呢間酒店!
Cheung W. 帶大齡兒童的家庭旅客 Hong Kong, 2015年8月2日
地點方便

地點方便,十分中到BTS,近高速公路去機場很快,
Hon Y. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2015年6月12日

地點,方便,酒店整潔
Yap H. 商務旅客 Malaysia, 2015年5月22日
适合休闲享受住客,休闲设施很完善

大厅和房间设计大方舒适美丽,休闲设施很完善干净实用
房间很大很舒适,休闲设施也不错,适合旅游和商务的住客,每天都有收拾房间,但就是收拾房间比较慢,有时三点回去都还没来收拾,可能我去时没有员工吧
Zhou Z. 單行旅客 China, 2015年4月10日
房間不錯

位置好,房間大,乾淨
雖然外面看起來一般,比較老舊的房子,但是到了房間裡面感覺很不錯
112 則評論之 1 - 10 下一頁
水門中心點酒店 曼谷水門中心點酒店 曼谷 - 酒店內部水門中心點酒店 曼谷 - 兒童俱樂部水門中心點酒店 曼谷 - 兒童俱樂部水門中心點酒店 曼谷 - 客房水門中心點酒店 曼谷 - 大廳水門中心點酒店 曼谷 - 客房水門中心點酒店 曼谷 - 酒店內部水門中心點酒店 曼谷 - 餐廳水門中心點酒店 曼谷 - 衛浴間水門中心點酒店 曼谷 - 客房水門中心點酒店 曼谷 - 游泳池水門中心點酒店 曼谷 - 客房水門中心點酒店 曼谷 - 商務中心水門中心點酒店 曼谷 - 客房水門中心點酒店 曼谷 - 健身房水門中心點酒店 曼谷 - 大廳水門中心點酒店 曼谷 - 客房水門中心點酒店 曼谷 - 商務中心水門中心點酒店 曼谷 - 花園水門中心點酒店 曼谷 - 花園水門中心點酒店 曼谷 - 大廳水門中心點酒店 曼谷 - 餐廳水門中心點酒店 曼谷 - 大廳水門中心點酒店 曼谷 - 餐廳水門中心點酒店 曼谷 - 行政酒廊水門中心點酒店 曼谷 - 附近景點水門中心點酒店 曼谷 - 鄰近交通水門中心點酒店 曼谷 - 接待處水門中心點酒店 曼谷 - 游泳池