克里姆斯水療度假村 (Crimson Resort and Spa)

Seascapes Resort Town, 麥克坦島, 宿霧, 菲律賓 (電子地圖)

克里姆斯水療度假村 宿霧 - 水療中心 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 入口 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 會議室 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 水療中心 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 會議室 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 水療中心 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游泳池 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 餐廳 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 餐廳 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游泳池 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游泳池 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游泳池 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游泳池
克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游泳池 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 游樂場 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 餐廳 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 宴會廳 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 花園 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 運動及活動 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 花園 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 沙灘 克里姆斯水療度假村 宿霧 - 花園
所在區域: 麥克坦島 客房數: 290

來自1980份評價

全部點評 (1980)
Chee N. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月22日
靚酒店

靚泳池, 房間好, 食物好
靚泳池, 獨立屋房間好, 食物好但貴錢頗貴,但海灘太多石, 適合游泳,酒店出市區也不方便
Leung T. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年12月1日
酒店服務超好

環境好 食物好 配套好
Wai S. 單行旅客 Hong Kong, 2014年9月25日
地方大、服務一流

很多設施提供!酒店的範圍很大! 早餐很棒!但剛好遇上酒店裝修、海灘的範圍小了!出入飯店不是很方便
Wong H. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年8月22日
舒適

房間大,位置有点遠,泳池細
位置有点遠,但 check in 有点慢要下午3点先有房,房間還可以廁所很大,泳池有点小,池旁沙灘椅不多,店內餐廳食物可以
Chan S. 夫婦 China, 2014年4月23日
無敵海景,優美庭園

價性超值,密度低, 服務一流
第一次入住Crimson Resort & Spa,本身不帶太高期望。誰不知到了後,真是有點驚喜,雖然地點在Lapu Lapu City比較遠,但是環境一流,無敵的海景和花園。而且每房的密度低,房內設計充滿東南亞味道,十分舒服。值得推介給家庭和情侶住宿。
Yuen K. 夫婦 China, 2014年4月4日
渡假首選

1.員工很友善 2.環境一流 3.私人沙灘
very good
Miaodan Z. 家庭及年幼兒童 China, 2014年2月16日
非常美的酒店

儿童活动室非常棒,每天都安排了非常多节目。里面的员工特别NICE,有爱心。床很舒服。泳池很棒,还有水上排球水上健美操之类的。早餐很丰富。但是check in速度很慢。我们定了2间房,有一间到下午3点半才准备好。还是我们打电话催的。
Ka Y. 夫婦 China, 2013年11月17日
真心覺得服務唔太好!

RESORT外觀靚,早餐不錯,有Shuttle Bus服務
先講好既...RESORT外觀的確好大好靚!好有韓國既味道..游泳池,沙灘都OK!但如果住普通既房間係無任何景觀! 我只係食過早餐,雖然係幾貴,但食物質數唔錯!早餐BUFFET真係有好多野食... 有來往SM MALL及Ayala既Shuttle Bus服務,都算唔錯!因為Resort出市中心要45分鐘,好遠~~~ 至於服務,我真心覺得唔太好! 第一,每朝早10點都黎禁鐘,我連續2日都被D服務員嘈醒左..開一開門,佢唔知CHECK D乜跟住就走左去! 第二,我借一借隻叉都話要收我錢,我又唔係無銷費,咁都要收錢.... 第三,我Check out 前一晚問左Customer Service,可唔可以extend到1點check out,因為想坐3點Shuttle出去SM Mall,行一陣就去機場check in.個女仔話可以,幫我extend!第二日到我走,d 服務員話baggage唔可以上Shuttle,叫我地自己搭的士,咁我extend到1 點做咩? 係唔係都要搭的士就唔使1點Check out啦!! 第四,埋單出張Bill俾我,完全無問過我就收我募捐錢P250,要我開聲問,先講係咩黎,雖然唔係多錢,但係問左我捐唔捐錢先出張Bill,會唔會好D呢?
Lau C. 夫婦 China, 2013年11月14日

房間整潔,環境好,食物好味,沙灘一流,而且酒店有很多活動可以參加玩
Mak C. 單行旅客 Hong Kong, 2013年9月15日
酒店內環境不錯,入口處看到海景設計挺好的,房間干淨

環境舒適,員工態度友好,沙灘不錯
酒店內環境不錯,入口處看到海景設計挺好的,房間干淨 員工態度友好,不過比較偏僻,出市中心要40分鐘,叫的士需要附加費