照片酒店 (Foto Hotel)

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, 卡塔海灘, 布吉, 泰國 83100

30份中文評價

清單排序 DIY:
Angel C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2015年11月16日
泳池一流

慶祝週年紀念 + 生日,酒店送1支紅酒 & 生日蛋糕 & 每人15分鐘免費按摩,超值。酒店天台泳池與相片一樣咁靚,早餐至13:00,瞓晏些仲有早餐食,早餐選擇也很多。酒店係上山,位置不太方便,但酒店每日有幾班接駁小巴來回酒店& Kata Beach。下次去布吉都會考慮再住
Yee S. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2015年11月1日
不方便,但食物一流

食物很好,泳池浪漫
Mingyan W. 夫婦/情侶旅客 China, 2015年7月22日
性價比超高

酒店的小擺設 佈局 環境
感覺不錯 因為當晚去到酒店已是凌晨四五點了 但前台的帥哥還是很nice的為我們辦理入住手續和簡單的講解哪裡用早餐之類的 雖說我們住四晚 但每天都會有人來打掃衛生 收拾床鋪 而且酒店的環境 設計 小擺設真的很用心 因為在出發前 選了很久的酒店 不是價格不稱心 就是房間很難看 但想不到這間 價格超划算的 房間很吸引人 網上的照片和現實也是符合的 如果下次去普吉 肯定會再選擇這裏 酒店的圖片發了朋友圈很多朋友都問是哪裡 那麼漂亮那麼特別 哈哈
On Y. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2014年11月11日
可能係文化差異

設計好、minibar免費有refill、床褥枕頭舒服
真心話設計係好、minibar免費有refill、床褥枕頭舒服。不過......奉勸大家千萬要爭取到唔好住4或5樓層嘅房...我住5樓...是下5層的意思...頭一、兩日有GOLF車坐之後d GOLF車壞左2日,年輕人尚算可以行到...但年長就不建議,不過就算年輕人玩完好累或出去shopping完返黎要行的話就接受唔到。再者就算有GOLF車都要小心坐...其間有員工揸到激快..好危險,因為落去條路超窄又斜...每段路又短又多轉角位,你諗下如果條油"dou"唔切咁會點? 第2,我好大感覺d員工(前台不是housekeeping)唔中意中國人,雖然我係香港人,但佢地唔會識得分囉!因為你見到佢對外國人嘅面容係好明顯好d。又會黑面...問佢地野係唔想答你。不過唔係全都都係咁...走果2晚果批好dd...你見到黑面果d好明顯係老pat pat...識笑果d好green 第3,佢地酒店website所謂嘅transfer服務其實係佢地酒店出面嘅租車公司,因為頭一日唔知去前台要求transfer service,勁唔親切指住酒店門口叫我地自己去問...原來咁樣叫做transfer service囉 第4,去之前已問定有冇提供牙膏牙刷因為唔想帶太多野,佢話有。去到房係冇...要打去問佢拎...你支佢地provide d牙膏好細支...基本上一日已經用完...第2日housekeeping又唔fill...跟住果幾日都係咁要每日問... 最後...可能係文化差異啦...所以我都係打返d中文俾自己人睇。哩間酒店唔算太貴但唔算平囉...如果only講design...可以住..但加埋上面嘅唔好嘢我諗我唔會揀哩間囉
Cristina W. 帶幼兒的家庭旅客 China, 2014年9月17日
整體不錯

房間 海景 泳池
酒店的接送海灘時間只有幾個時間 其他時候要自己過去 另外接送機場服務好貴 不錯一出酒店有本地的TAXI搭車
Cristina W. 單行旅客 China, 2014年9月14日
住宿環境很好

泳池 房間設計 風景
酒店設計比較現代,離海灘大概15分鐘路程,酒店頂層的泳池很吸引。有幾點注意的就是酒店再一個斜坡上面 如果有小孩子手推車可能會不方便,另外前臺的MM服務沒有小黑好,感覺一直很黑面。
Keren W. 帶幼兒的家庭旅客 China, 2014年9月5日
很赞的酒店 设计很好看 超级爽的度假体现

楼顶泳池非常爽 就是位置在山坡上 可以租小摩托车上山下山比较方便 开车上山兜风还可以看到大象哦
Wing H. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2014年7月29日
設計新穎 泳池吸引

設計新穎 泳池吸引 價格合理
Ho T. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2014年6月14日
設計特別, 風景一流,環境整潔

設計, 風景一流,環境整潔
露台望海景, 床很舒服,, 位置在半山, 必須有電單車代步否則走上去很辛苦!!!!!
Ka C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2013年11月26日
酒店設計好特別 泳池無得彈

頂層的泳池令人難忘 員工親切
酒店位於半山上 如果自駕的話完全唔成問題 都唔算唔方便 酒店設計好特別 一入lobby就不停係咁影相 check in 係用ipad輸入資料 check in過程都幾快 入住當日是男朋友生日 酒店仲送上特別的蛋糕 服務好好 酒店泳池真係好正 仲有睇日落一流 入住foto既朋友唔洗特登去日落崖 餐廳晚餐食物同環境都唔錯 價錢又唔貴 如果選擇自駕遊 識住一定係住foto hotel!
30 則評論之 1 - 10 下一頁
照片酒店 布吉照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 會議室照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 會議室照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 水療中心照片酒店 布吉 - 水療中心照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 酒店外觀照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 酒店外觀照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店外觀照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 娛樂設施照片酒店 布吉 - 接待處照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店內部照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 健身房照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店內部照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 接待處照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店內部照片酒店 布吉 - 行政酒廊照片酒店 布吉 - 設施照片酒店 布吉 - 設施照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 設施照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 平面圖