照片酒店 (Foto Hotel)

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, 卡塔海灘, 布吉, 泰國 83100 (電子地圖)

照片酒店 布吉 - 大廳 照片酒店 布吉 - 大廳 照片酒店 布吉 - 游泳池 照片酒店 布吉 - 游泳池 照片酒店 布吉 - 游泳池 照片酒店 布吉 - 游泳池 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 會議室 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳
照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 會議室 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 餐廳 照片酒店 布吉 - 水療中心 照片酒店 布吉 - 水療中心 照片酒店 布吉 - 大廳 照片酒店 布吉 - 大廳 照片酒店 布吉 - 大廳
地區 卡塔海灘 客房數: 79

On Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年11月11日
可能係文化差異

設計好、minibar免費有refill、床褥枕頭舒服
真心話設計係好、minibar免費有refill、床褥枕頭舒服。不過......奉勸大家千萬要爭取到唔好住4或5樓層嘅房...我住5樓...是下5層的意思...頭一、兩日有GOLF車坐之後d GOLF車壞左2日,年輕人尚算可以行到...但年長就不建議,不過就算年輕人玩完好累或出去shopping完返黎要行的話就接受唔到。再者就算有GOLF車都要小心坐...其間有員工揸到激快..好危險,因為落去條路超窄又斜...每段路又短又多轉角位,你諗下如果條油"dou"唔切咁會點? 第2,我好大感覺d員工(前台不是housekeeping)唔中意中國人,雖然我係香港人,但佢地唔會識得分囉!因為你見到佢對外國人嘅面容係好明顯好d。又會黑面...問佢地野係唔想答你。不過唔係全都都係咁...走果2晚果批好dd...你見到黑面果d好明顯係老pat pat...識笑果d好green 第3,佢地酒店website所謂嘅transfer服務其實係佢地酒店出面嘅租車公司,因為頭一日唔知去前台要求transfer service,勁唔親切指住酒店門口叫我地自己去問...原來咁樣叫做transfer service囉 第4,去之前已問定有冇提供牙膏牙刷因為唔想帶太多野,佢話有。去到房係冇...要打去問佢拎...你支佢地provide d牙膏好細支...基本上一日已經用完...第2日housekeeping又唔fill...跟住果幾日都係咁要每日問... 最後...可能係文化差異啦...所以我都係打返d中文俾自己人睇。哩間酒店唔算太貴但唔算平囉...如果only講design...可以住..但加埋上面嘅唔好嘢我諗我唔會揀哩間囉
On Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年11月8日
可能係文化差異

設計好、minibar免費有refill、床褥枕頭舒服
Cristina W. 家庭及年幼兒童 China, 2014年9月17日
整體不錯

房間 海景 泳池
酒店的接送海灘時間只有幾個時間 其他時候要自己過去 另外接送機場服務好貴 不錯一出酒店有本地的TAXI搭車
Cristina W. 單行旅客 China, 2014年9月14日
住宿環境很好

泳池 房間設計 風景
酒店設計比較現代,離海灘大概15分鐘路程,酒店頂層的泳池很吸引。有幾點注意的就是酒店再一個斜坡上面 如果有小孩子手推車可能會不方便,另外前臺的MM服務沒有小黑好,感覺一直很黑面。
Wing H. 夫婦 Hong Kong, 2014年7月29日
設計新穎 泳池吸引

設計新穎 泳池吸引 價格合理
Ho T. 夫婦 Hong Kong, 2014年6月14日
設計特別, 風景一流,環境整潔

設計, 風景一流,環境整潔
露台望海景, 床很舒服,, 位置在半山, 必須有電單車代步否則走上去很辛苦!!!!!
Ka C. 夫婦 Hong Kong, 2013年11月26日
酒店設計好特別 泳池無得彈

頂層的泳池令人難忘 員工親切
酒店位於半山上 如果自駕的話完全唔成問題 都唔算唔方便 酒店設計好特別 一入lobby就不停係咁影相 check in 係用ipad輸入資料 check in過程都幾快 入住當日是男朋友生日 酒店仲送上特別的蛋糕 服務好好 酒店泳池真係好正 仲有睇日落一流 入住foto既朋友唔洗特登去日落崖 餐廳晚餐食物同環境都唔錯 價錢又唔貴 如果選擇自駕遊 識住一定係住foto hotel!
Tabo L. 夫婦 Macau, 2013年11月17日
酒店有特別設計,簡約,舒適

環境舒適
總體來說,還不錯,只是有些不夠周到(房間方面),員工都很年輕,使酒店充滿活力。 尤其是有一位叫apple的前台服務員,十分貼心,在我們挨餓時送上杯麵,因為已夜深人靜,無法外出用膳。十分感謝她。 其他透方面(清潔度,細心度等),其實也不錯吧,但是可以做到更好! 因為酒店還新,所以讓我們感覺挺好! 可以推介給欲下榻環境清優及稍微遠離塵囂的旅客們。 PS: 駕車遊會更為方便,因為酒店在斜路上。
Suki L. 夫婦 Hong Kong, 2013年11月2日
環境一流, 性價比高

1) 房間很大 2) 由房內望山的景觀一流 3) 酒店位於半山, 但往來 Kata Beach 只需幾分鐘的車程
由於酒店位於半山, 出入必需車輛代步. 房間質素一流及整潔. 酒店的房間樓層是向下伸延
Liu Y. 單行旅客 China, 2013年10月13日
露台有無敵海景!!!!!

露台有無敵海景, 房間床很舒服, 泳池夠大!!!!!
露台有無敵海景, 房間床很舒服, 泳池夠大, 唯房間有小螞蟻, 位置在半山甘, 必須有電單車代步否則走上去真的很吃力!!!!!

照片酒店 布吉照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 會議室照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 會議室照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 水療中心照片酒店 布吉 - 水療中心照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 酒店外觀照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 大廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 酒店外觀照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店外觀照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 娛樂設施照片酒店 布吉 - 接待處照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店內部照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 健身房照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 餐廳照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店內部照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 入口照片酒店 布吉 - 接待處照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 客房照片酒店 布吉 - 酒店內部照片酒店 布吉 - 行政酒廊照片酒店 布吉 - 設施照片酒店 布吉 - 設施照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 景觀照片酒店 布吉 - 游泳池照片酒店 布吉 - 設施照片酒店 布吉 - 餐廳