飛龍酒店-紅寶 (Fragrance Hotel - Ruby)

10 Lorong 20 Geylang, 芽籠, 新加坡 398 730 (電子地圖)

飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店外觀 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 入口 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處
飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店內部 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊
地區 芽籠 客房數: 168

5.5
Ngou S. 夫婦 Macau, 2015年1月6日
幾抵住

交通方便,reception 好nice, 房間大小同預期差唔多同埋都好乾淨~
附近就有無招牌海鮮而且交通都算方便,不過位於,唔建議只有女仔嘅旅客住。不過幾百蚊有咁嘅質素算幾好,reception好nice,有問必答,仲有得幫我upgrade 房間
Uen C. 夫婦 Hong Kong, 2015年1月2日
酒店簡陋 房間陝窄 與相片不同
酒店離MRT站行大約10分鐘 途中經過很多食肆 但該區是紅燈區 晚上總覺得人流複雜 有點危險 如單獨女仔建議不要住
Tai W. 單行旅客 Hong Kong, 2014年12月15日
低預算的理想選擇但房間很小

價格合理,服務快捷
Yang-Sheng F. 單行旅客 Taiwan, 2014年12月11日
離捷運近

離捷運近、夜生活、生活機能好
Nga T. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年12月8日
Fragrance Hotel - Ruby

大堂比較舒服,有FREE WIFI
Kin P. 商務旅客 Hong Kong, 2014年12月4日
普遍

一般啦,沒有好的地方。
還是普通了。
Wei T. 夫婦 Taiwan, 2014年11月22日
沒熱水

附近有好吃
Cheung W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年9月29日
平價的好選擇

平,乾淨,方便(離地鐵站8分鐘)
比我預計中好。 由於我兩公婆帶一個兩歲小孩,所以訂了executive room, 0約港幣380蚊一晚,貪房間大啲同有窗同有電水煲。(我係沙巴真的住過一些300幾酒店冇水煲,我開唔到奶俾bb). 房間較細的,開了兩個大喼,放住一架bb車就差不多冇位,不過我地都係番房瞓,冇所謂。算瞓得舒服的,床係5尺床,乾淨冇嘢咬。 有free wifi,但只限一部電話上。 離地鐵站應該8分鐘內。我們有大肚婆,有坐bb車就要行10分鐘。
Fong A. 夫婦 Malaysia, 2014年9月13日
mrt要walk10min,附近很多好吃的

干净,有理冒,服务好
很喜欢
Chi T. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月12日
價錢平

員工友善, 價錢平, 多巴士經過
訂房以為有免費wifi原本只得大堂有, 房間無免費wifi,員工友善, 價錢平, 多巴士經過

飛龍酒店-紅寶 新加坡飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店外觀飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 入口飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店內部飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊

住客點評 - 飛龍酒店-紅寶, 新加坡