飛龍酒店-紅寶 (Fragrance Hotel - Ruby)

10 Lorong 20 Geylang, 芽籠, 新加坡 398 730 (電子地圖)

飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店外觀 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 入口 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處
飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店內部 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊
地區 芽籠 客房數: 168

5.6
Yang-Sheng F. 單行旅客 Taiwan, 2014年12月11日
離捷運近

離捷運近、夜生活、生活機能好
Nga T. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年12月8日
Fragrance Hotel - Ruby

大堂比較舒服,有FREE WIFI
Kin P. 商務旅客 Hong Kong, 2014年12月4日
普遍

一般啦,沒有好的地方。
還是普通了。
Wei T. 夫婦 Taiwan, 2014年11月22日
沒熱水

附近有好吃
Cheung W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年9月29日
平價的好選擇

平,乾淨,方便(離地鐵站8分鐘)
比我預計中好。 由於我兩公婆帶一個兩歲小孩,所以訂了executive room, 0約港幣380蚊一晚,貪房間大啲同有窗同有電水煲。(我係沙巴真的住過一些300幾酒店冇水煲,我開唔到奶俾bb). 房間較細的,開了兩個大喼,放住一架bb車就差不多冇位,不過我地都係番房瞓,冇所謂。算瞓得舒服的,床係5尺床,乾淨冇嘢咬。 有free wifi,但只限一部電話上。 離地鐵站應該8分鐘內。我們有大肚婆,有坐bb車就要行10分鐘。
Fong A. 夫婦 Malaysia, 2014年9月13日
mrt要walk10min,附近很多好吃的

干净,有理冒,服务好
很喜欢
Chi T. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月12日
價錢平

員工友善, 價錢平, 多巴士經過
訂房以為有免費wifi原本只得大堂有, 房間無免費wifi,員工友善, 價錢平, 多巴士經過
Kuan-Yun C. 單行旅客 Taiwan, 2014年8月27日
整體而言還不錯

服務人員態度佳 離地鐵站進 價格不貴
Kit S. 家庭及大齡兒童 Macau, 2014年7月24日
夠平,員工態度可加

雖然房間不大,但夠整潔
雖然房間不是很大,但非常整潔,冷氣夠凍,雖然在芽籠區,但其實也不是非常複雜,因為位置不在大街,的士司機話綠色
Pui L. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年7月22日
雖然位於紅燈區及房間細小,但這個價錢可接受,,

地點多食店半夜肚餓都沒問題,近地鐵站行大約十分鐘,房租算新加坡來講平
房租平,位置可以接受!

飛龍酒店-紅寶 新加坡飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店外觀飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 入口飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店內部飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊