飛龍酒店-紅寶 (Fragrance Hotel - Ruby)

10 Lorong 20 Geylang, 芽籠, 新加坡 398 730 (電子地圖)

飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店外觀 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 入口 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處
飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店內部 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊 飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊
所在區域: 芽籠 客房數: 168

5.5
Chi W. 單行旅客 Hong Kong, 2015年4月19日
位置ok 酒店附近多食店

位置ok距離地鐵步行約8~10分鐘,附近食店多價錢便宜!
位置ok距離地鐵步行約8~10分鐘,附近食店多價錢便宜!房間新也舒適可是沒保險箱...
Yuk C. 團隊遊客 Hong Kong, 2015年4月13日
個隔聲差得不得了,夜晚經常聽到怪聲,隔離房門鐵支聲,好怪

服務員好有禮貌
好唔得
Lui C. 單行旅客 Hong Kong, 2015年4月9日
整潔

設備, 位置, 價格
雖然距離地鐵站有十分鐘路程, 不過距離最近的巴士站只為1分鐘路程, 而且房間十分整潔
Yuen L. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月5日
簡約精細

房間設備齊全。乾淨。店員服務 ok.
呢間酒店位於芽龍,係地鐵站行去大約10分鐘,唔算好難搵既,不過因為係紅燈區,平日特別係黃昏後都好多男人,如果淨係女人去就唔太建議啦。 房間唔大,不過3人房既床都夠瞓既,一張雙人床,一張單人床。設備都算新既。不過鏡前既枱就太細了,完全放不下要用既野。洗手間都乾淨既,不過同沖涼一齊,會較濕。
Kin Y. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年3月6日
清潔一般

近巴士站,交通方便
整體還可以,係清潔可以改善
Shu F. 單行旅客 Hong Kong, 2015年3月1日
BUDGET HOTEL

近、平、一般
房間小、無拖鞋供應要自備, 房間WIFI 連唔到線, 酒店樓下好雜, 好多男人企街
Ngou S. 夫婦 Macau, 2015年1月6日
幾抵住

交通方便,reception 好nice, 房間大小同預期差唔多同埋都好乾淨~
附近就有無招牌海鮮而且交通都算方便,不過位於,唔建議只有女仔嘅旅客住。不過幾百蚊有咁嘅質素算幾好,reception好nice,有問必答,仲有得幫我upgrade 房間
Uen C. 夫婦 Hong Kong, 2015年1月2日
酒店簡陋 房間陝窄 與相片不同
酒店離MRT站行大約10分鐘 途中經過很多食肆 但該區是紅燈區 晚上總覺得人流複雜 有點危險 如單獨女仔建議不要住
Tai W. 單行旅客 Hong Kong, 2014年12月15日
低預算的理想選擇但房間很小

價格合理,服務快捷
Yang-Sheng F. 單行旅客 Taiwan, 2014年12月11日
離捷運近

離捷運近、夜生活、生活機能好

飛龍酒店-紅寶 新加坡飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 衛浴間飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 客房飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店外觀飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 入口飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 接待處飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 大廳飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 商務中心飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店內部飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊飛龍酒店-紅寶 新加坡 - 酒店周邊

住客點評 - 飛龍酒店-紅寶, 新加坡