新葡京酒店 (Grand Lisboa Hotel)

葡京路41號, 澳門市, 澳門 (電子地圖)

新葡京酒店 澳門 - 客房 新葡京酒店 澳門 - 客房 新葡京酒店 澳門 - 客房 新葡京酒店 澳門 - 客房 新葡京酒店 澳門 - 衛浴間 新葡京酒店 澳門 - 衛浴間 新葡京酒店 澳門 - 入口 新葡京酒店 澳門 - 大廳 新葡京酒店 澳門 - 大廳 新葡京酒店 澳門 - 餐廳 新葡京酒店 澳門 - 酒吧/高級酒吧 新葡京酒店 澳門 - 餐廳 新葡京酒店 澳門 - 游泳池 新葡京酒店 澳門 - 餐廳 新葡京酒店 澳門 - 咖啡店 新葡京酒店 澳門 - 餐廳
新葡京酒店 澳門 - 餐廳 新葡京酒店 澳門 - 餐廳 新葡京酒店 澳門 - 咖啡店 新葡京酒店 澳門 - 餐廳 新葡京酒店 澳門 - 酒店外觀 新葡京酒店 澳門 - 酒店內部 新葡京酒店 澳門 - 游泳池 新葡京酒店 澳門 - 游泳池 新葡京酒店 澳門 - 大廳 新葡京酒店 澳門 - 客房
地區 澳門市 客房數: 430

Kwai C. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月15日
非常nice的接待職員

private Sauna room, 房間舒適,是一個能令人渡過舒適假期的好地方
Tsz M. 單行旅客 Hong Kong, 2015年2月6日
雖則價錢偏貴, 但物有所值

地理位置好, 方便及舒適
Chang G. 夫婦 China, 2014年12月29日
酒店位置很好房間很大很舒適

酒店非常整潔,房間寬敞可以看到澳門塔,離大三八十分鐘路程,地理位置方便
Wing C. 夫婦 China, 2014年11月24日
方便

位置很方便,房間很舒適,服務良好
Ka S. 夫婦 Hong Kong, 2014年11月18日
good

沒有最好只有更好
Wing Y. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年11月10日
假日小旅遊

景觀不錯,有按摩浴,酒店用Hermes品牌的淋浴設備
Derek T. 商務旅客 Macau, 2014年10月22日
房間裝飾一般, 但餐廳很好

餐飲, 地點, 服務
Lau P. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年8月18日
不錯的酒店

有按摩浴缸, 免費 mini bar, 免費上網
整體很舒適, 女兒很喜歡按摩浴缸,玩了兩次還不夠..不好是走廊有點煙味!
Chi T. 團隊遊客 Hong Kong, 2014年7月16日
唔抵住...

7 星酒店, 名過於實
GOOD 位置好, 後面就係新馬路 房大: 兩床房瞓到5 個人, 房間清潔, 設備先進,保養唔錯(好過V 字頭果間) 張床舒服,枕頭軟硬合適 浴室: 蒸汽浴+按摩浴缸 B&O 電視, 仲有藍光碟機, 音響好正 免費mini bar, wifi 日夜咖啡廳, 價錢合理, 服務好 生日期間入住可以要求酒店送蛋糕, 仲有兩種口味選擇 岩唔岩口味就唔知,但係夠哂大個, 兩個人食可能慳返一餐(聽聞個蛋糕賣280蚊) BAD 大把... 可以話我挑剔 1. 外港碼頭有新葡京專車, 但係只去到舊葡京,葡京灣路口果面就落客 (雖然行幾分鐘, 但係點解唔車到門口?) 2. 專車上冇WIFI (明係挑剔, 點解永利,銀河有? 但係你冇?) 3. 房入面有3款茶包, 但係1款1個(茶包姐, 比多個都得卦? 如果兩個人都想飲烏龍咪要打交?) 4. 泳池夠煩, 只限訂房果陣有名既人進入, 仲要拎證件對名 (我去游水姐... 過關咩! 仲有如果間房多過兩個人住,多左既人就唔游得水喇) 5. WIFI 唔算快(明挑剔...) 6. Mini Bar 夠哂cheap, 你可以飲, 但不能帶走, 飲完要留罐 7.洗手間入面個肥皂已經開左封.. (又驚人帶走?) 8.問房務員拎沐浴液唔比, 要我打電話去前台 (想收錢? 我打去咪又係你拎上黎==') 9.沐浴間入面有個花洒,同埋熱帶雨林式既花洒, 但係熱帶雨林式個水龍頭係一個圓柱型滑嘟嘟既開關, 如果你成手搽哂成手番皂果陣, 基本上就開唔到水 10. 房入面個大笨象牌保溫水煲只供應熱水... 11. 明明入住果陣要求左兩點退房, 點知一點就打黎"溫馨提示" 你夠哂鐘點解未走?! 12. 個冷氣較到23 度瞓覺都冇人叫凍, 仲可以熱到醒, 有點怪 講到最後, 其實呢間酒店都算豪華同埋舒適, 只不過係管理麻麻 同埋呢個價錢感覺真係有點貴, 唔算超值
In M. 商務旅客 Macau, 2014年6月24日
服務一流!交通方便!但價錢較貴

交通方便!酒店較高級

新葡京酒店 澳門新葡京酒店 澳門 - 客房新葡京酒店 澳門 - 客房新葡京酒店 澳門 - 客房新葡京酒店 澳門 - 客房新葡京酒店 澳門 - 衛浴間新葡京酒店 澳門 - 衛浴間新葡京酒店 澳門 - 入口新葡京酒店 澳門 - 大廳新葡京酒店 澳門 - 大廳新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 酒吧/高級酒吧新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 游泳池新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 咖啡店新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 咖啡店新葡京酒店 澳門 - 餐廳新葡京酒店 澳門 - 酒店外觀新葡京酒店 澳門 - 酒店內部新葡京酒店 澳門 - 游泳池新葡京酒店 澳門 - 游泳池新葡京酒店 澳門 - 大廳新葡京酒店 澳門 - 客房