現即登入瀏覽 最低房價
×

拉查丹利中心酒店 (Grande Centre Point Hotel Ratchadamri)

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, 暹羅, 曼谷, 泰國 10330 (電子地圖)

拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店外觀 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房
拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店內部 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 衛浴間 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 餐廳 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 健身房 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 會議室 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 接待處 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 行政酒廊 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 兒童俱樂部 拉查丹利中心酒店 曼谷 - 水療浴缸
地區 暹羅 客房數: 526

Qiong L. 商務旅客 China, 2014年9月12日
位于市中心,离几个大的SHOPPING MALL都不远。

交通,服务,餐饮
在市中心,离四面神很近,交通很方便,酒店工作人员也非常有礼貌。
Wing Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月10日
有得洗衫既酒店,入面仲有Spa

有得洗衫,超近鐵路,大,服務一流
Liu W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年9月7日
地點適中、房間寬敞

地點適中及鄰近市中心地標,交通非常方便,房間寬敞舒適,方便一家大細,酒店員工態度親切有禮,可算是極高水平的酒店!
Ho C. 商務旅客 Hong Kong, 2014年9月4日
中上酒店,如要求不高可入住

近MRT,算有景觀,乾淨,設備齊
都算ok,近MRT或BTS站,但如果係central world行返去就有d遠,尤其是拎住戰利品,因距離大商場話遠唔遠,話近唔近,所以成日都諗搭唔搭TUK TUK,問TUK TUK一開就150 batt,機場返去睇錶都係2XX-300,所以搵下又一架,行前d搵下又一架,行行下又到四面佛,倒不如行埋去,同埋要留意既係bangkok唔止一間centre point,搭車時要講清楚,另一間比較細係水門街。而酒店方面都無乜特別同驚喜,係有個設備好齊既廚房仔同埋有洗衣機,都有附送洗衣粉既,但係係曼谷又有邊個會係酒店食野?一般去都係去3,4日,又點會洗衫?所以以上設備對我個人而言都係多餘
Kwok S. 單行旅客 Hong Kong, 2014年8月31日
一流服務,稱心滿意

食物,住房泳池`
如回家一樣
Chan W. 單行旅客 Macau, 2014年8月30日
感覺良好

位置好
感覺良好
Chiu S. 家庭及年幼兒童 Macau, 2014年8月29日
地區方便,附近有多個購物商場

近旅遊點,購物方便,酒店舒適
Wong K. 商務旅客 Macau, 2014年8月28日
樣樣都好好

服務好~地點佳~價錢平
服務好~地點佳~價錢平
So W. 家庭及年幼兒童 China, 2014年8月28日
一間值得再住的酒店

房間寬敞舒適,泳池的2個按摩池也很好,景觀開揚
整体幾好,近MRT或BTS站,大概5分鐘步程,但如果係central world行返去就有d遠,尤其是拎住戰利品,因距離大商場話遠唔遠,話近唔近。房間寬敞舒適,酒店設施方面十分齊全,係有個設備好齊既廚房仔同埋有洗衣機,都有附送洗衣粉既,但係在曼谷又有邊個會係酒店食野?一般去都係去3,4日,又點會洗衫?所以並不合用,反而覺得廚房的洗碗盤很方便,洗杯、煲水、洗生果不用走進洗手間。泳池的2個按摩池也很好。早餐食物豐富,但環境因樓底不夠高而感覺較普通。大堂有免費coffer/tea/朱古力奶供應,很週到! 今次住42樓, 景觀開揚,望馬場/高爾夫球場,美! 總括是一間值得再住的酒店。
Chi K. 家庭及年幼兒童 Macau, 2014年8月28日
好乾淨

乾淨衛生整涪

拉查丹利中心酒店 曼谷拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店外觀拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店內部拉查丹利中心酒店 曼谷 - 衛浴間拉查丹利中心酒店 曼谷 - 餐廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 健身房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 會議室拉查丹利中心酒店 曼谷 - 接待處拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 行政酒廊拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 兒童俱樂部拉查丹利中心酒店 曼谷 - 水療浴缸拉查丹利中心酒店 曼谷 - 水療浴缸拉查丹利中心酒店 曼谷 - 兒童俱樂部拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 鄰近交通拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店外觀拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧拉查丹利中心酒店 曼谷 - 大廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 大廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 大廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 健身房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游樂場拉查丹利中心酒店 曼谷 - 兒童俱樂部拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 餐廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 餐廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 餐飲選擇拉查丹利中心酒店 曼谷 - 餐飲選擇拉查丹利中心酒店 曼谷 - 會議室拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店周邊拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店周邊拉查丹利中心酒店 曼谷 - 附近景點拉查丹利中心酒店 曼谷 - 附近景點

住客點評 - 拉查丹利中心酒店, 曼谷