拉查丹利中心酒店 (Grande Centre Point Hotel Ratchadamri)

153/2 Soi Mahatlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, 暹羅, 曼谷, 泰國 10330

中文點評974篇

清單排序 DIY:
Ching S. 單行旅客 Hong Kong, 2016年5月28日
整潔,房間大,很好
雖然去siam站要行大約十分鐘,但去big c 很方便,附近亦有二十四小時小型超市,房間大,有微波爐,洗衣機,雪櫃亦很大,可買很多東西回酒店食,四人住很好
Hung L. 單行旅客 Hong Kong, 2016年5月22日
無論設施還是服務都很好
首先酒店大堂、房間、泳池和其他設施的裝修都非常高級,房間內有洗衣機又有飯桌,洗手間很大很乾淨,但淋浴的水溫不太行,不夠熱。另外酒店員工態度非常親切有禮。唯一美中不足的是離bts有點遠,步行大概5至10分鐘
Chun P. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年5月21日
值得一住
好近big c,房間好大好令服務都好好
Siu M. 夫婦/情侶旅客 China, 2016年5月20日
地點,服務
地點方便,服務員也很好
Mak K. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年5月14日
整體可以,但廁所清潔需改善
服務及位置好,但廁所有味需改善。
Chan N. 夫婦/情侶旅客 Macau, 2016年5月12日
設備齊全的酒店
泳池和健身設備很好,員工有禮,可惜是離BTS站有點遠!
Ho C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年5月8日
房大乾淨~~
地點100分~~近四面佛~有big c 有夜市~有商場~又近bts 只係check out 太慢~又無得排~一字排開~都唔知排邊~沒有分開check in 和out ~ 今次全部一齊做check in 客~仲要全部check in 客係同一齊~
Lam C. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年5月8日
寧願揀mandarin hotel
好處:房間大,有浴缸,有日式厠板 缺點:設施舊,間房同走廊有怪味,未至於疾息,但唔好受 可能因為佢太舊,呢設施有少少花痕同舊,同有味,但服務態度好好,至於佢間spa , Rarinjinda wellness , 本人覺得性價比麻麻 之前我住過都係centre point 營運的mandarin hotel , 我覺得佢好過呢間好多,設施同服務質素差不多,但新啲同埋價錢平一倍,至於地點,見人見智喇
Man M. 團隊旅客 China, 2016年5月3日
門口的bell boy 服務全部都十分專業,有效率及有禮
有些毛巾不夠乾淨
Chi Y. 商務旅客 Hong Kong, 2016年5月3日
good
地點方便,會再次入住。
974 則評論之 1 - 10 下一頁
拉查丹利中心酒店 曼谷拉查丹利中心酒店 曼谷 - 酒店外觀拉查丹利中心酒店 曼谷 - 水療浴缸拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 大廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 大廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 大廳拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 客房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游泳池拉查丹利中心酒店 曼谷 - 會議室拉查丹利中心酒店 曼谷 - 會議室拉查丹利中心酒店 曼谷 - 會議室拉查丹利中心酒店 曼谷 - 健身房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 健身房拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 娛樂設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 設施拉查丹利中心酒店 曼谷 - 游樂場拉查丹利中心酒店 曼谷 - 兒童俱樂部拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 咖啡店拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 自助餐拉查丹利中心酒店 曼谷 - 附近景點拉查丹利中心酒店 曼谷 - 附近景點拉查丹利中心酒店 曼谷 - 附近景點拉查丹利中心酒店 曼谷 - 景觀