M酒店 (M Hotel)

81 Anson Road, 牛車水, 新加坡 (電子地圖)

M酒店 新加坡 - 客房 M酒店 新加坡 - 客房 M酒店 新加坡 - 客房 M酒店 新加坡 - 客房 M酒店 新加坡 - 宴會廳 M酒店 新加坡 - 宴會廳 M酒店 新加坡 - 宴會廳 M酒店 新加坡 - 宴會廳 M酒店 新加坡 - 咖啡店 M酒店 新加坡 - 咖啡店 M酒店 新加坡 - 入口 M酒店 新加坡 - 行政酒廊 M酒店 新加坡 - 健身房 M酒店 新加坡 - 酒吧/高級酒吧 M酒店 新加坡 - 酒吧/高級酒吧 M酒店 新加坡 - 餐廳
M酒店 新加坡 - 餐廳 M酒店 新加坡 - 水療中心
地區 牛車水 客房數: 413

Lee T. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年2月27日
商業性旅遊酒店

員工表現最好......CHECK IN & CHECK OUT 都很快........地點適中
這間酒店應該在商業區,鄰近 牛車水、燒烤街,行路大椵15分鐘,還有地鐵站,但風景麻麻,看到海都是看貨櫃碼頭.
Man K. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月8日
乾淨

乾淨,由機場搭地鐵到酒店都不用轉線
Cheuk P. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年1月5日
位置佳,房間舒適

位置佳,房間舒適,員工態度友善
整體滿意。唯覺得前台人手不足,令客人check-in時間等了頗長時間
Wai F. 家庭及年幼兒童 China, 2014年12月28日
房間整潔,近MRT站

房間整潔
Yick T. 商務旅客 Hong Kong, 2014年11月16日
酒店位置方便, 但房間廁所有異味

位置方便, 價錢OK
酒店位置方便, 近MRT, 又可步行去Maxwell food center. 房間方面, 廁所不知怎麼常有異味, 是那種糞渠的味, 又沒有剃須刨, 不過企缸去水不錯, 不會塞(很多酒店的企缸都很易塞). 至於食早餐的地方, 那天很多人, 很逼, 感覺不太好, 早餐食物種類還可以.
Chan T. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年8月26日
太方便的酒店

交通方便,房間舒適,服務良好
酒店很方便,鄰近地鐵站,到不同的地方也十分方便,而只要步行十五分鐘左右,便可到達MAXWELL FOOD CENTRE。酒店房間寛敞,又整潔,又有WIFI,價錢在同級中相信是最便宜的了
Fuk W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年7月7日
適合一家大小,交通方便

酒店房間舒服,早餐好味款式多,員工有禮,地方整潔,價格合理,地點方便,步行到牛車水只要20分鐘,看看沿途古舊建築,又可以到Maxwell食嘢
George L. 商務旅客 Hong Kong, 2014年5月4日
poor service, dirty room , poor sound insulation

服務差 poor service, 房非常不干淨(沒有收拾房間紙巾) dirty room , 隔音設備差(經常聽到旁邊開關門) poor sound insulation
見呢間個評價好似唔錯,而且都叫international(香港都有),就試下呢間,點知一肚氣!! 首先checkin,一入到房,好似幾好咁,都大大地,但行多幾步,見到地下有雞腳骨, 係"雞~腳~骨~"!!真係有冇搞錯!!!諗住算啦, 佢第二日會汁房, 第二日都係有! 仲要冇汁房入面D紙巾碎,佢究竟有冇汁房???? 第2樣係隔音設備超差, 晚上11點幾12點, 經常聽到走廊好多開門關門聲,仲要有D人係條走廊跑!! 第3樣係服務差, 有一晚去左樓下游水, 之後去左沖涼啦(因為樓下有得沖涼), 咁佢沖涼房出面有D 毛巾拎,咁岩得番一條,咁我男朋友就比個條我,佢就自己入去照沖,咁出到黎,見到swimming pool 旁邊有D 新毛巾,咁就拎黎用啦, 用完就放番係佢個籃. 過左陣,有個個度既staff 出左黎,係度話我地做咩用佢D 毛巾,話呢D係"for swimming only", 咁我又真係唔明, swim 唔swimming,都係毛巾一條,我又冇拎走佢,仲要係佢D毛巾拎出黎就比人用架啦,有分游唔游水先比用既咩? 佢就不斷話不斷話, 態度好差!!! 我以後都唔會再去呢間咁既hotel!!!!!!!
Ming F. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年4月21日
地段沒有想像中方便。

新、整潔、安靜
Shing Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年3月24日
一般的酒店

房間大 浴室大 近地鐡站
位置也算就近mrt站,房的空間也不小。 不過,大堂及房間也沒有免費wifi,房間用Lan上網都要收費, 十分不便。

M酒店 新加坡M酒店 新加坡 - 客房M酒店 新加坡 - 客房M酒店 新加坡 - 客房M酒店 新加坡 - 客房M酒店 新加坡 - 宴會廳M酒店 新加坡 - 宴會廳M酒店 新加坡 - 宴會廳M酒店 新加坡 - 宴會廳M酒店 新加坡 - 咖啡店M酒店 新加坡 - 咖啡店M酒店 新加坡 - 入口M酒店 新加坡 - 行政酒廊M酒店 新加坡 - 健身房M酒店 新加坡 - 酒吧/高級酒吧M酒店 新加坡 - 酒吧/高級酒吧M酒店 新加坡 - 餐廳M酒店 新加坡 - 餐廳M酒店 新加坡 - 水療中心

住客點評 - M酒店, 新加坡