199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Kathu, 巴東海灘, 布吉, 泰國 83150 (電子地圖)

Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 套房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 套房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 宴會廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 會議室 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 會議室 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店外觀 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店外觀 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳
Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒吧/高級酒吧 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒吧/高級酒吧 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒吧/高級酒吧 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池 Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池
地區 巴東海灘 客房數: 418

Yuet T. 單行旅客 Hong Kong, 2014年11月22日
地點好,方便;略嫌房間設施開始舊。Wifi收得不錯。

地點非常方便,員工有禮,Spa的Head to Toe Massage Package價錢合理及非常正
Wing Y. 夫婦 China, 2014年10月24日
比預期已港意

今次住酒店位於4樓的泳池房,由早到晚都可以游水!房間設施及配套很好!沖涼用品仲好香,我個人十分喜歡,有做spa感覺!地段非常方便,我住係lake side,樓下就係big c,方便到大讚。環境仲好舒服,去其他地方都好方便。我地有租電單車,大堂出面仲有泊車位,出入方便。真係得好開心,要走真係唔捨得。最欣賞係員工服務態度,盡力解決同滿足我需要!
我會再來!
Jun X. 夫婦 China, 2014年9月18日
旅游

服务。位置,方便
服务位置都很好。设施有待改善
Shuet C. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年9月10日
大堂太舊,員工冇笑容,房間太舊,床太细,房間清潔拖鞋上手穿過有污糟,服務員换過都係污糟,下

地點方便
Wai H. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月6日
值得一住,地點方便

地點,房間大,環境好
很好,但晚上回酒店的路比較黑和遠
Yin Y. 夫婦 China, 2014年8月27日
水準一般

地點方便、大堂整潔、泳池美
房間似3星酒店
Yin Y. 家庭及大齡兒童 China, 2014年8月24日
房間安排

預訂咗兩間泳池房,竟然一間係最尾房,無池景,對住幅牆,雖有upgrade 房,但已完全不可直到泳池,失望!!!
Chi K. 家庭及年幼兒童 China, 2014年7月25日

市中心
食物差及員工唔係好識咩叫好的服務。
Ka S. 夫婦 Hong Kong, 2014年7月21日
到布吉其中一間一定要試既酒店

芭東最旺地區, 超近商場, Big C Extra同酒吧街
芭東最旺地區, 超近商場, Big C Extra同酒吧街, 房間舒適整潔, 員工親切!
Lung N. 單行旅客 Hong Kong, 2014年7月19日
位置方便

購物方便,環境不錯,性價比高

Millennium Resort Patong Phuket 布吉Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 套房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 套房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 客房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 宴會廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 會議室Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 會議室Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店外觀Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店外觀Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 大廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒吧/高級酒吧Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒吧/高級酒吧Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒吧/高級酒吧Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 餐廳Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 游泳池Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 水療中心Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 水療中心Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 健身房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 健身房Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店周邊Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店周邊Millennium Resort Patong Phuket 布吉 - 酒店周邊

住客點評 - Millennium Resort Patong Phuket, 布吉