銅鑼灣迷你酒店 (mini hotel Causeway Bay)

新會道8號, 銅鑼灣, 香港 (電子地圖)

銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳
銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 接待處 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房 銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房
地區 銅鑼灣 客房數: 208

6.1
Ka I. 單行旅客 Macau, 2015年3月1日
酒店十分整齊,性價比高

酒店地理位置好,設計獨特,下次會再入住
Tou H. 家庭及年幼兒童 Macau, 2015年2月24日
縮水酒店

地點好、附近商場、地鐵、食店多!
之前入住過,覺得地點、環境、房間也算大好好。但本次入住後比之前變了,裝修後房間縮小了,原來1間變了現在2間小房,細到嚇呆了,床披也有味道,洗手盆太細,連洗臉都全濕身呀!我想下次不會再選擇吧!
Ya C. 單行旅客 Taiwan, 2015年2月22日
地點好,但兩人房真的很小,冷氣太強無法控制,洗澡熱水乎大乎小,忽冷忽熱!

地點
Chek C. 單行旅客 Macau, 2015年2月17日
方便

環境,地點,清潔
十分方便
Tang C. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月14日
服務ok ,房間有代改善

房間乾淨,地點方便,設置有點特色
1.Check in, check out 都算快,但房電話沒提示直線落大堂。 2.房間乾淨,但沒有足夠檯放東西。 3.日用品不足,牙刷,拖鞋都沒有,我覺得最小都要有對拖鞋。 4.火警設備有代改善,煲水都響警報。 5.服務算快,我響警報後打電話落去,唔使五分鐘便有人處理,但佢地內部溝通有點問題,服務員想快點關警報等我地可以繼續使用房間,但工程部就好似想整好先走,但當時已經11點多,離check out 時間已經不遠,應該關警報等我地走左先整,最後整唔到,浪費了時間,關掉警報後,服務員話會推遲check out 時間至2點比我地,但沒十分鐘,大堂另一服務員打來問我還沒check out 要否住多日-.- (又要我解釋,浪費時間), 還重有,再過十分鐘,工程部又上來拍門,問我可否比佢地整警報,(真係火火地,不過我eq 高叫佢地等我到check out 先,比著D 燥底,唔x 佢地就唔得), 當我諗著攪掂啦,慢慢沖涼换衫準備走,但又有人拍門,今次到執房阿姐(真係火火火), 但都收拾心情解釋,我地係到兩點的,最後落去大堂check out 時係 12:30 ,我都唔想再比人拍門了,快快攪掂走=_= ** 總結:服務員就ok ,但酒店內部溝通真係唔得!
Wai M. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月10日
牙刷也沒提供的酒店,第一次見

地點方便,簡潔
簡潔,廁所太細,熱水器忽冷忽熱!沖唔到涼!!!!!!!
Chi F. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月9日
房間太細,枱都無張

平,旺區,附近有野食
Xiuxia X. 單行旅客 China, 2015年2月1日
熱水好熱冷氣好冷

高樓層隔音不錯,位置裝飾不錯,房間整潔
熱水很熱,冷氣好凍!房間竟然有台很欣慰~不過個廁所幾乎冇遮蔽讓去洗手間的人有點尷尬
Yi C. 單行旅客 Taiwan, 2015年1月27日
還不錯,但淋浴間是透明的....

很乾淨
Wu S. 商務旅客 China, 2015年1月27日
外面有点吵

交通方便/近旺店/地方特别清洁
😄舒服

銅鑼灣迷你酒店 香港銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 接待處銅鑼灣迷你酒店 香港 - 大廳銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房銅鑼灣迷你酒店 香港 - 客房

住客點評 - 銅鑼灣迷你酒店, 香港