諾富特曼谷鉑金水門酒店 (Novotel Bangkok Platinum Pratunam)

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, 水門, 曼谷, 泰國 10400 (電子地圖)

原名 : Novotel Bangkok Platinum Hotel
諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 衛浴間 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 行政酒廊 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 大廳 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 商務中心 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 健身房 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 健身房 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 入口 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 會議室 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 兒童俱樂部 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 會議室 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 會議室 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 設施
諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒店外觀 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒店外觀 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 景觀 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 附近景點 諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒店外觀
地區 水門 客房數: 283

Kwok O. 商務旅客 Hong Kong, 2015年3月24日
曼谷4星嚟講都唔錯的酒店

酒店用品新淨、時尚裝修有時代感、地點就腳
酒店購物、食地道美食非常就腳落街大把夜市餐廳、商場按摩又多又平!但酒店泳池超細睇到都唔想游!
Suk M. 單行旅客 Hong Kong, 2015年3月18日
值得再次入住

鄰近BTS站 酒店工作人員服務一流 房間非常整潔
Po K. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年3月5日
地點好方便

-鄰近central world, platinum mall,
2.3
Sa L. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年2月28日
15歲以下兒童包早餐

Nice not bad
附近big C , Central world , 對面有海南雞飯,再隔離有按摩(thai massage 250 Thb per hour )
Stella T. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月21日
位置好,鄰近Central World, Big C,水門批發街

鄰近購物,飲食方便,選擇多
位於水門白金時裝批發中心樓上,方便購物。馬路對面有Big C超市,Central World, 水門雞飯。酒店員工十分有禮,笑容滿面又樂意助人。尤其是在地面大堂員工。有免費"篤篤"送到Siam Paragon, Siam BTS,十分貼心。
Ka P. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年1月5日
位置好,但房燈較暗

位置好,員工有禮,房間舒適
位置好,員工有禮,房間舒適,可惜當時訂房沒有提供早餐
Kwan Y. 單行旅客 Hong Kong, 2014年12月1日
單人房差雙人房正常

願意換房,迎賓飲品好,服務態度好
第1晚,我倆要既係2床房,但我倆去到時太夜,2床房已經沒有,只有大床房 誰知道大床房是單人房,杯等物品都只有1份,服務員再拎比我地,燈係壞的要即時維修 第2日記換了2床房,開陽得多,大好多,正常4星酒店
Chun N. 夫婦 China, 2014年12月1日
失望

近big c
本人在入住其間遺下耳環,但酒店沒有盡力協助,極度失望,而且已經即時聯絡酒店,亦得不到任何回覆,要發電郵好幾次才回覆,另外酒店職員亦沒有主動打招呼,下次我一定不會再入住
Leong W. 夫婦 Macau, 2014年11月14日
地點位處中心

商場就在酒店,員工服務好。
商場就在酒店,員工服務好。
Ka P. 夫婦 Hong Kong, 2014年10月26日
酒店位置佳、近白金商場、海南雞飯、bigc等

酒店位置佳、近白金商場、海南雞飯、bigc等

諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 衛浴間諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 行政酒廊諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 大廳諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 商務中心諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 健身房諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 健身房諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 入口諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 會議室諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 兒童俱樂部諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 會議室諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 會議室諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 設施諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒店外觀諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒店外觀諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 景觀諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 餐廳諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 客房諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 附近景點諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒店外觀諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 游泳池諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 游泳池諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 設施諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 設施諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 酒吧/高級酒吧諾富特曼谷鉑金水門酒店 曼谷 - 景觀

住客點評 - 諾富特曼谷鉑金水門酒店, 曼谷