橙郡酒店 (Orange County Hotel)

20-33 Changcheon-dong, 新村, 首爾, 韓國

98份中文評價

Kayee L. 單行旅客 Hong Kong, 2016年1月19日
喜出望外

酒店房間很整潔舒服,洗手間有齊備的洗頭水沖涼液,而且地點很容易就找到,房間乾淨
在我下一次來韓國時,我也會再次住這間酒店,這一次裹,在我退房後,我回到酒店拎行李,當時我們想寄postcard,然後問他們要去那裡寄,之後他們很樂意解答我地問題,還畫了個地圖給我們,還細心到寫左韓文比我地可以問下當地人,
Poming W. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2015年11月21日
不錯的住宿

地點好, 鄰近新村,梨大及弘大
地點好, 鄰近新村,梨大及弘大 可惜燈光較陰, 其他都滿意的
Wai W. 單行旅客 Hong Kong, 2015年10月30日
設施殘舊, 冰箱壞的

地點近鐵站, 交通方便
一般
Wing H. 單行旅客 China, 2015年9月27日
不錯的選擇

地點方便,酒店食物充裕也全免費
Ashley C. 帶大齡兒童的家庭旅客 Hong Kong, 2015年4月1日
地點服務都好好

地點係新村, 旺中帶靜; 豪華房夠大, 有兩部電腦; 廁所夠大, 淋浴浸浴都OK
日日有ROOM SERVICE執床& 換垃圾袋, 仲有MASK, 水, 飲料REFILL; 可惜有煙味, 可能冇曬NON-SMOKING ROOM
Wan C. 夫婦/情侶旅客 China, 2015年3月5日
平靚正!

地點好,價錢合理,員工nice
到仁川機場後,坐6002巴,係(新村百貨公司)站下一個站(新村新村站)落車,中途有提示你無訓著既話,一落車過對面馬路有間GS25便利店,左手邊有條路入去就到,非常近!付近都有勁多酒店! 如果去完街街,就可以去新村站4出口,一直行5分鐘內都會到!非常方便近! 今次訂左豪華房,大就唔係話大架啦,可以打開兩個行李仲有小小位咁,不過個沐缸有漬,所以用花灑算數!見到樓下好多人留言話門口個女服務員好cool無笑容,所以特登留意下,不過我覺得無咩,而且我出街佢地會問下我地使唔使打掃房間,個個又識普通話,容易溝通! 整體上都ok既,係個沐缸清潔問題,所有野都合理以咁既價錢!
Man K. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2015年3月4日
不錯

服務員有禮
Ho M. 商務旅客 Hong Kong, 2015年1月2日
2星還可以

便宜,地方近
Vanessa H. 單行旅客 Hong Kong, 2014年12月28日
地點好之外冇其他好

地點好 staff識普通話
完全同相象中大不同 我都住過新村其他愛情酒店 個呢間真係差 唔乾淨 邊房間細 但要插頭封哂 只可以用一個插電腦既拖把其中一個插頭 但啲staff識講普通話 但真係完全唔值呢個價錢
Ka M. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2014年11月21日
這個價錢來說已經算不錯了

附近很多食肆, 距離地鐵站近, 接待處的員工能幫忙點外送
雖然房間內的間隔很小 (不足以把一個29寸行李箱打開), 但是這個價錢來說已經算是不錯了, 至少地理位置上蠻近的說
98 則評論之 1 - 10 下一頁
橙郡酒店 首爾橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房橙郡酒店 首爾 - 客房