首爾橙色康第酒店 (Orange County Hotel)

20-33 Changcheon-dong, 新村/弘大, 首爾, 韓國 (電子地圖)

首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房 首爾橙色康第酒店 首爾 - 客房
所在區域: 新村/弘大 客房數: 38

Ashley C. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年4月1日
地點服務都好好

地點係新村, 旺中帶靜; 豪華房夠大, 有兩部電腦; 廁所夠大, 淋浴浸浴都OK
日日有ROOM SERVICE執床& 換垃圾袋, 仲有MASK, 水, 飲料REFILL; 可惜有煙味, 可能冇曬NON-SMOKING ROOM
Wan C. 夫婦 China, 2015年3月5日
平靚正!

地點好,價錢合理,員工nice
到仁川機場後,坐6002巴,係(新村百貨公司)站下一個站(新村新村站)落車,中途有提示你無訓著既話,一落車過對面馬路有間GS25便利店,左手邊有條路入去就到,非常近!付近都有勁多酒店! 如果去完街街,就可以去新村站4出口,一直行5分鐘內都會到!非常方便近! 今次訂左豪華房,大就唔係話大架啦,可以打開兩個行李仲有小小位咁,不過個沐缸有漬,所以用花灑算數!見到樓下好多人留言話門口個女服務員好cool無笑容,所以特登留意下,不過我覺得無咩,而且我出街佢地會問下我地使唔使打掃房間,個個又識普通話,容易溝通! 整體上都ok既,係個沐缸清潔問題,所有野都合理以咁既價錢!
Man K. 夫婦 Hong Kong, 2015年3月4日
不錯

服務員有禮
Ho M. 商務旅客 Hong Kong, 2015年1月2日
2星還可以

便宜,地方近
Vanessa H. 單行旅客 Hong Kong, 2014年12月28日
地點好之外冇其他好

地點好 staff識普通話
完全同相象中大不同 我都住過新村其他愛情酒店 個呢間真係差 唔乾淨 邊房間細 但要插頭封哂 只可以用一個插電腦既拖把其中一個插頭 但啲staff識講普通話 但真係完全唔值呢個價錢
Fat F. 夫婦 China, 2014年11月21日
員工態度

有karaoke,有免費食物,地點尚可
本人連住了六晚,check in 時有一個識國語的人招待,但好似彊屍,無笑容,無面部表情,態度冷淡,對來旅遊的我們原抱住愉快心情即時一沉,住足六晚,一個招呼都沒有打過,另因最後一日夜機走,便詢問可否延遲退房至下午4:30,但她冷漠回應"我地是12點退房"。
Ka M. 夫婦 Hong Kong, 2014年11月21日
這個價錢來說已經算不錯了

附近很多食肆, 距離地鐵站近, 接待處的員工能幫忙點外送
雖然房間內的間隔很小 (不足以把一個29寸行李箱打開), 但是這個價錢來說已經算是不錯了, 至少地理位置上蠻近的說
Yuen C. 夫婦 Hong Kong, 2014年11月17日
超值首選!下次會再入住!

1.價錢抵 2.主題房間舒適,設計有心思 2.服務好
已經是第2次入住,給予高評價!新村4號地鐵站一岀行十分鐘內便到達,除了第一天攜行李上一段暗斜路比較吃力,步行去新村UPLEX,
Leung Y. 單行旅客 China, 2014年11月3日
地點方便 接待處職員普通話流利

地點非常方便,新村站出行大概5分鐘就到;接待處職員普通話流利;wifi良好;但房間比較小,廁所麻麻
Chan M. 單行旅客 Hong Kong, 2014年10月28日
一間motel

有升降機,有窗戶,全日免費果汁,杯麵
一間平價motel 地點方便,機場巴士可直達,客房有窗,冬天有䁔地板,每日有果汁,水,超大電視,到新村站步行七至八分鐘,非常方便,店員講英文同普通話,可以代叫炸雞非常好,整體除了房間偏細,其實都ok