西九龍奧華酒店 (Ovolo West Kowloon)

九龍深水埗通州街256號, 深水埗, 香港 (電子地圖)

原名 : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 入口 西九龍奧華酒店 香港 - 衛浴間 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 健身房 西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 健身房 西九龍奧華酒店 香港 - 健身房 西九龍奧華酒店 香港 - 景觀 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 大廳 西九龍奧華酒店 香港 - 酒店內部
西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 大廳 西九龍奧華酒店 香港 - 健身房 西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 客房 西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧 西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧
所在區域: 深水埗 客房數: 63

Lai W. 夫婦 Hong Kong, 2015年5月25日
裝修略帶殘舊,房間大小感覺不符

員工親切友善,有免費飲品,茶點全日供應
裝修略殘舊,窗子有很多污積,感覺與圖片很不符,但員工服務很好,值得一讚。
Sze Y. 單行旅客 Hong Kong, 2015年5月18日
服務態度很好

環境好,房間舒適,服務態度好
Lai T. 商務旅客 China, 2015年5月14日
房間整潔,浴室細,雪櫃飲品免費,還附有出外購物袋,十分體貼,服務態度好,check in快

房間整潔,雙人床舒適,房間提供免費飲品。
很好,下次再會入住。
Weng S. 家庭及大齡兒童 Macau, 2015年5月13日
沒有想像那麼好

只係地點好
3.3
如果叫我入住多1次,我一定唔會,地方唔乾淨,好多傢俱都壞掉~最嚴重就係窗簾~擋不了光線,好失望!
Mei C. 家庭及年幼兒童 China, 2015年5月1日

零食 快乐时光 很贴心的服务
小吃街很多!有夜市,小孩很喜欢
Lam L. 單行旅客 Hong Kong, 2015年2月16日
房間大小有心欺騙顧客

酒店地點不錯,方便。價錢平,有飲品小食付送
房間只有約200尺,但酒店堅持房外以及電梯的公用空間也計算在內,有心欺騙顧客。房內清潔一般,有些細節位沒有清潔好,爐具及雪櫃有明顯污垢。可算合格,早餐可以不用理會,選擇比7-11更少
Lai M. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月16日
和預期一樣

整淨,光猛,舒適
Danwei L. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年2月9日
家庭旅遊

香港悅來酒店 香港宜必思酒店 香港帝都酒店
3日2夜行程 為方便去迪士尼&大嶼山選擇咗呢間酒店 3房1廳低樓層 2樓新裝修好靚 但房間就好差 門口把鎖爛的 床鋪有黑色污漬 沖涼的地方仲差 3面牆全發毛黑色 第二日到二樓食早歺 比以前選擇多咗 但如果你要選擇在此食 記住唔好食咁多 因為前臺oa&廚房姐姐會用異常眼光望住你 暗示你食得多 !玩完1日反酒店 結果好勞氣 床鋪唔換沒關係 拖鞋唔換也沒關係 但牙刷你總要換俾我啦 打去前臺叫攞牙刷 前臺告知牙刷唔系每日更換 要睇情況更換 我真系五滴汗流落哩 我住過的酒店都系日日更換牙刷 呢間酒店好特別 要睇情況 我們五人入住 只有一支沖涼液 再攞多支 前臺就話我哋5個人夠用一支 可能呢間酒店的牙刷&沖涼液好貴 溫馨提示將要入住的旅客 記住自備牙刷沖涼液 還有 如果唔識英文記住唔好選擇此酒店 !致256Ovolo hotel 你們前臺有個别oa態度有問題 請跟進改善 謝謝
Chan L. 夫婦 Macau, 2014年12月24日
價錢合理,房間舒適,服務一流

價錢合理,房間舒適,服務一流
Kuokson N. 家庭及年幼兒童 Macau, 2014年12月14日
房間好大,好似返左屋企!

兩房一廳,有吧台等,好自由,有小朋友正合適!。
由深水埗站(西九龍)出口直綫步行二十分鐘,直到睇到行車天橋為止就到,道經鴨了街,街市等,舊貨市場,熱鬧!深夜街很靜,夜歸不是太理想,房間算很大,有兩房一廳,有家感覺,適合帶有小朋友,活動空間充足!

西九龍奧華酒店 香港西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 入口西九龍奧華酒店 香港 - 衛浴間西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 健身房西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 健身房西九龍奧華酒店 香港 - 健身房西九龍奧華酒店 香港 - 景觀西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 大廳西九龍奧華酒店 香港 - 酒店內部西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 大廳西九龍奧華酒店 香港 - 健身房西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 客房西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧西九龍奧華酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧

住客點評 - 西九龍奧華酒店, 香港