芭東巴爾米拉度假村 (Palmyra Patong Resort)

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, 巴東海灘, 布吉, 泰國 (電子地圖)

芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房
芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池
地區 巴東海灘 客房數: 90

Chan C. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年8月24日
價錢合理,整潔的酒店。

整潔,位置方便,員工態度非常好
訂了Pool Access 房 room no.1102,小孩們玩得很開心,雖然泳池不算大,但空間尚可,價錢合理,房內新凈整潔,浴室水力充足,早餐一般,wifi強任何一角都收到,員工態度非常親切,有禮貌,很幫忙,尤其front desk 叫nice個位,人如其名very nice。
價錢合理舒適的酒店

位置方便,床鋪舒適,非常整潔。
小孩們玩得很開心,雖然泳池不算大,但空間尚可,價錢合理,房內新凈整潔,床鋪舒適,浴室水力充足,早餐一般,wifi強任何一角都收到,員工態度非常親切,有禮貌,很幫忙,尤其front desk 叫nice個位,人如其名very nice。
Chan C. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年8月23日
價錢合理整潔的酒店

位置方便,價錢合理,床鋪舒適。
整潔舒適的酒店

位置方便,床鋪舒適,價錢合理
Man K. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年8月8日
房間整潔

靜中帶旺,去帆船商場十多分鐘
Siu B. 單行旅客 Hong Kong, 2014年8月7日
不錯

安靜
挺安靜的
Siu M. 單行旅客 Hong Kong, 2014年7月26日
房間整潔,近帆船商場

一出大街便有很多按摩店和商店,步行到帆船商場只需10-15分鐘,步行2.3分鐘便有便利店
到酒吧街和帆船商場很方面,只需10-15分鐘。酒店早餐每天都會換款,房間都整潔,但有少許螞蟻。
Wat W. 夫婦 Hong Kong, 2014年7月22日
簡潔的酒店

價格實惠、景觀開揚、員工服務質素好
我地入住既係grand deluxe (pool view),房間很大很乾淨,有小pantry微波爐、小陽台、浴缸及淋浴間,景觀開揚,只需港幣五百幾蚊晚真係唔錯!最大既缺點係房門設計及隔音出奇地差,條走廊迴音極大,早上7點開始就會被其他住客開關房門既嘭嘭聲嘈醒...(第一朝早我直頭以為有人開槍從睡夢中扎醒!)唔知係住客質素問題成日大力啪門定度門設計差要大力拉埋先鎖到...如果你一心想瞓到自然醒就唔好揀喱間喇...(6客真係比較多...個泳池整日都勁嘈的...) 早餐每日換款,在泳池邊用餐,員工服務質素很好~ 離jungceylon十五分鐘步程,沿路都好多餐廳同商店~ 房內wifi由早上10點至下午6點都係用唔到既...哈哈...
Lai C. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年7月14日
近市中心, 什麼也方便

地方整潔, 酒店職員友善, 位置優越
我住family villa 4人房, 在網站睇到照片好舊, 可以話係唔靚, 但去到比想像中還要好, 不太殘舊, 而且屋內設備齊全, villa分兩層, 空間很大, 樓上是兩間大床房套廁, 樓下亦有廁所, 唔怕爭廁所用。比較差的是樓下大廳沒有冷氣, 只有風扇。
Lai C. 夫婦 Hong Kong, 2014年7月14日
酒店雖小, 五臟俱全

價廉物美
酒店職員友善, 樂意幫助我們安排各項服務要求, 早餐每天都有小許變化, 炒河粉最美味。

芭東巴爾米拉度假村 布吉芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 餐廳芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 酒店外觀芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 大廳芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 餐廳芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 酒店外觀

住客點評 - 芭東巴爾米拉度假村, 布吉