芭東巴爾米拉度假村 (Palmyra Patong Resort)

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, 巴東海灘, 布吉, 泰國 83150 (電子地圖)

芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房
芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房 芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池
所在區域: 巴東海灘 客房數: 90

來自5160 份評價

Ka W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年8月17日
不能稱為度假村吧

沒什麼特別之處,只是地點方便。
很普通的一家酒店,設施只有一個泳池及健身室。但是露台直達泳池的房很貴又不是特別寛躺,不值。
Shuet F. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年8月9日
超大的二房複式房間,但酒店房間太舊了

地點, 客房寬闊, 床很大
超大的二房複式房間,但酒店房間太舊了, 應該重新裝修 說真的 不太滿意 而且酒店房間外有一個像關公的 超大的關公像 有點可怕, 而就面對著睡房的窗口 這一點應該早一點通知客人, 因為小朋友嚇驚了
Lee C. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年8月1日
要睇員工面色既酒店

方便,有泳池
唔會再去,要睇餐廳員工面色,房間好多一隻隻
Lee C. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年7月31日
員工質數參差,前台好好,餐廳員工態度差

泳池景房間靚,前台員工態度好
每日朝早食早餐都要睇面色,個個只工面口都好差,我叫員工幫我攞張bb椅,佢望住我,但無應我,我以為佢聽唔到,所以叫多聲,點不知我都未講佢就話ok, 即係原來一直聽到,只不過唔應我,房間佈置靚,但好多細細隻既野,成張枱同床頭都係,有時會見到走左響自己個身度,行出沙灘8分鐘,商場10分鐘,食雞飯3分鐘,都好方便
Ka W. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年7月21日
住得可以但工作欠禮貌

工作員想黑臉,十問九唔想答。
Lai K. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2015年7月1日
服務需改善

房間整潔,地點方便,泳池理想
租住三晚one bedroom,房間很大,但第三晚卻沒有水,要第二曰才有,但又輪到廁所塞渠,餐廳某些員工態度欠佳,會黑面。
Sau M. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年6月1日
可以有咁多選擇

房間寬敞,清潔,wifi
一般,還可以!!
Siow T. 家庭及大齡兒童 Malaysia, 2015年5月29日
位置好,酒店一半,這個價錢算不錯

位置,價錢,舒適
Ng H. 團隊遊客 Hong Kong, 2015年5月16日
酒店清洁,位置算可以!

房间及浴室夠大,有阳台,早餐算不上多,但整体可以!
性格比一般,可能做特价,中国游客比较多!
Pui Y. 夫婦 China, 2015年4月23日
值得推薦的酒店 環境好 地點位於芭東海灘中心 超方便

我book係直達泳池房 好正 打開房門跳落去 玩左一陣水 早餐算ok幾好唔錯 不過不失 酒店都算乾淨 雪櫃亦夠凍
良好

芭東巴爾米拉度假村 布吉芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 客房芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 餐廳芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 酒店外觀芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 游泳池芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 大廳芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 餐廳芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 酒店外觀芭東巴爾米拉度假村 布吉 - 平面圖

住客點評 - 芭東巴爾米拉度假村, 布吉