公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 (Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz)

Alexanderplatz 7, 米特, 柏林, 德國 10178 (電子地圖)

公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 酒店外觀 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 大廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 景觀 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳
公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 酒吧/高級酒吧 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 娛樂設施 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 娛樂設施 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 酒吧/高級酒吧 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 娛樂設施 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 陽台/露台 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳
地區 米特 客房數: 1012

Kwan K. 夫婦 Hong Kong, 2014年8月16日
位置方便

酒店位於亞歷山大廣場,各方面都十分方便。交通都十分方便,去所有主要景點都會有車,鄰近就有巴士直達TXL 機場
Wai Y. 單行旅客 Hong Kong, 2014年7月20日
地點佳,但無WIFI

交通方便、樓下有野食、房間整潔
行兩分鐘就有地鐵站,但我去到嘅時候咁啱有部分嘅鐵路線維修,所以有啲線搭唔到,要轉搭巴士。 成間酒店整體都有7分,間房好乾淨。我book一個人房,佢俾double bed我。不過佢地啲staff做野真係好慢,check-in果陣咁啱係下午一兩點,條龍又唔係好長,前面有10個booking度啦,同埋已經有5個staff做緊野,不過都等咗差唔多廿分鐘。 仲有,酒店有天台可以上去,不過無論你係咪住客,都要俾3蚊歐羅。上到去,個天台只開放好少地方,人就好多,好多人都坐喺度飲酒,所以係無乜位可以行。如果你係諗住望下風景嘅,去下tv tower好過,酒店天台嘅唯一觀光點就係幢tv tower。 酒店仲要無wifi,要搵wifi就要去對面tv tower樓下間starbucks。有樣野補救咗嘅係,歐洲都幾多酒店無冷氣,而哩間就有啦,喺夏天嚟講,算係唔話得。
Kityinevita C. 夫婦 Hong Kong, 2014年5月2日
鄰近購物區

鄰近購物區, 位於市中心, 可便捷往返機場
鄰近購物區, 位於市中心, 可便捷往返機場
市區酒店

靠近主要的旅遊景點,公共交通方便,位於市中心
靠近主要的旅遊景點,公共交通方便,位於市中心
Lai K. 單行旅客 Hong Kong, 2013年7月26日
感覺好好,可以一去再去

1.公共交通方便,s及u 就在酒店旁 2.有好的市景 3.床舖舒適
Michael Y. 夫婦 Taiwan, 2013年6月17日
convenience

location, 24-hour check-in/out, quiet
Yi Y. 單行旅客 Taiwan, 2014年8月12日
房內新而且整潔 位置超好一出門就有地鐵很累時回來很方便而且都在轉線有夜景視野

位置絕佳有夜景.房內舒適.櫃檯友善但有點制式化不是很有熱忱
地標明顯,就是商務旅館,人來來去去櫃檯不會很熱情,房間多有夜景,而且位於大轉線車站交通極方便,浴室廁所門設計霧面玻璃非情侶要考慮,浴室門框太淺偶爾水會露出地上,有保險箱燙衣處,wifi要錢,因在大交通廣場邊所以常有大型慶典活動。
Tsai P. 夫婦 Taiwan, 2014年5月13日
地點很好

地點很好、房價ok、交通方便
Tzu H. 夫婦 Taiwan, 2014年5月9日
景觀房很棒,交通便利,就在Alexanderplatz站旁,隔壁還有百貨公司及超市.步行可到博物館島

1.高層樓的景觀房型. 2.房間乾淨舒適. 3.超市購物方便.
Yu C. 單行旅客 Taiwan, 2014年4月12日
位於市中心, 交通便捷

離S跟U很近, 且隔壁就是商場百貨
沒有wifi, 浴室跟臥房只有簾布遮住, 較無隱密性

公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 酒店外觀公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 大廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 客房公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 景觀公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 酒吧/高級酒吧公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 娛樂設施公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 娛樂設施公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 酒吧/高級酒吧公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 娛樂設施公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 陽台/露台公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 景觀公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 會議室公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 會議室公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 宴會廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 會議室公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 餐廳公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店 柏林 - 景觀

住客點評 - 公園由雷迪森柏林亞歷山大廣場酒店, 柏林