馬爾溫泉度假酒店 (R Mar Resort and Spa)

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, 巴東海灘, 布吉, 泰國 83150 (電子地圖)

原名 : Jintana Patong
馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 餐廳 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 餐廳 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒店外觀 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒店外觀 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房
馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房 馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房
地區 巴東海灘 客房數: 78

Fuwei H. 家庭及大齡兒童 Taiwan, 2014年10月25日
性價比極高的一家渡假村!

位置優越!逛街,購物吃美食都極為方便!位處巴東中心地段!
粉棒!下次還會再去的飯店!
Li S. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年10月10日
價廉物美的酒店

鄰近市中心,環境舒適,房間較大
酒店十分鄰近市中心& BIG C~步行只需10-15分鐘,亦很近沙灘&酒吧街!!吃喝玩樂非常方便!門口亦有電單車小店放租給遊客~房間空間亦很大,露台可以看到酒店泳池!!價格十分便宜,適合渡假遊客
Cai Y. 單行旅客 China, 2014年6月4日

服务,卫生,早餐
Shum T. 單行旅客 Hong Kong, 2014年4月17日
一間唔值咁貴嘅酒店

有泳池 有wifi 有露台
一間唔值咁貴嘅酒店,較舊 無lift 早餐難食 廁所浴缸嚴重漏水 房間电制成日跳 咿個價錢絕對唔駛住咿間
Choi H. 單行旅客 Macau, 2014年3月30日
環境舒適,外出方便

環境舒適,外出方便,早餐不錯
環境舒適
Wai S. 夫婦 Hong Kong, 2014年2月15日
除了浴室設計有很大問題外,整體不錯

巴東市中心,房間美,服務員工nice
整體真的很好..巴東市中心,房間美,泳池大,服務員工nice...很可惜浴室的白痴設計令人無言,如果不介意沖涼後整個浴室會水浸般,可以試試. ps..早餐很一般
Shuk W. 夫婦 China, 2013年10月16日
不會再去的酒店

沒有
酒店隔音設備差,走廊有人行過同開門都聽到, 樓上開水喉的水聲會係房內聽到, 浴室沒有花灑而得浴缸又沒有企缸,由沙灘返來沖涼不太方便。
Cheung H. 夫婦 Hong Kong, 2013年10月7日
不建議入住

泳池ok
酒店整體幾舊,主樓有電梯,但分左另外一座酒店比我,呢座無電梯,間房幾細下,但有露台,幾干淨,浴室細又窄,浴缸設計白痴,已經有半塊玻璃Fix死左擋水,但沖完涼廁所地版全糸水,沖涼時要用2條布塞住浴缸兩邊,地下先無甘濕,仲要邊冲邊拔水。。。-.-",而且沖涼只有頂置花灑。。。無話可說,浴袍有味,而且感覺吾多干淨,check in時我無為意只有一件浴袍,check out時仲一口咬定,吾見左一件浴袍,反覆問check房既,都話肯定有兩件,傾左一大餐,叫我上房搵比佢,執房既搵幾次都話無,吾通我搵會搵到?我開始覺得佢以為我攞左,最後吾知做乜又話ok喎,但感覺好差,整體好似吾夠職員甘,早上10:30在泳池邊竟然無人,我要入去reception 叫人先有人去放毛巾,放毛巾果個仲要糸酒店門口幫忙開門果位人兄,但都有禮貌既, 地點就ok,糸中心,早餐一般,泳池ok,但無論咩價錢,我永不再入住呢間,差不多價錢住Novotel vintage仲好。
Yucheng L. 夫婦 China, 2013年9月20日
价格便宜,风景很好,不错的酒店。

吃喝玩乐,一应俱全,服务水平。
Dumdum C. 團隊遊客 Hong Kong, 2013年9月15日
外出方便,早餐不錯.

外出方便,早餐不錯.近市中心...

馬爾溫泉度假酒店 布吉馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 餐廳馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 餐廳馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒店外觀馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒店外觀馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒店周邊馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 酒吧/高級酒吧馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 游泳池馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 大廳馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 水療中心馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房馬爾溫泉度假酒店 布吉 - 客房

住客點評 - 馬爾溫泉度假酒店, 布吉