沙田麗豪酒店 (Regal Riverside Hotel)

大涌橋路34-36號, 沙田, 香港 (電子地圖)

沙田麗豪酒店 香港 - 酒店外觀 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 咖啡店 沙田麗豪酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳 沙田麗豪酒店 香港 - 客房 沙田麗豪酒店 香港 - 客房 沙田麗豪酒店 香港 - 客房 沙田麗豪酒店 香港 - 客房 沙田麗豪酒店 香港 - 客房
沙田麗豪酒店 香港 - 客房 沙田麗豪酒店 香港 - 客房 沙田麗豪酒店 香港 - 行政酒廊 沙田麗豪酒店 香港 - 大廳 沙田麗豪酒店 香港 - 水療中心 沙田麗豪酒店 香港 - 游泳池 沙田麗豪酒店 香港 - 健身房 沙田麗豪酒店 香港 - 自助餐 沙田麗豪酒店 香港 - 自助餐
地區 沙田 客房數: 1138

Ngan H. 夫婦 China, 2015年2月27日
服务好,交通方便,房间也宽敞,价格适合,景觀靚

服務,清潔,位置
感覺舒服,景觀靚,交通方便。
Lai H. 夫婦 China, 2015年2月24日
沒免費wifi

清潔,方便,有效率
Au W. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月24日
令人失望的酒店

餐廳食物差,員工態度惡劣,房間小
Ho M. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月16日
食住不錯的酒店

房大、床舒服、酒店內多美食……
已經入住多次、高層房新裝細間哋、有時免費房升級,最不滿意就是提前訂房也有二次都是給我尾房︶︿︶。整体滿可以。
Sai K. 商務旅客 Hong Kong, 2015年2月16日
服務態度差

無好嘅野
2.7
請大家唔好住呢間
Sze H. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月16日
中規中矩

交通方便⋯近購物區⋯環境清幽
服務員態度差。房間設備差⋯梳都無
Chan L. 團隊遊客 Hong Kong, 2015年2月15日
OK啦, 不過不失

近鬧市環境清靜,
情人節當晚都只需6百多, 真係抵玩既~ 雖然行出市中心都要成15-20分鐘, 但緣住橋邊行, 又睇下夜景燈色, 都幾享受... 而且房間望出去都望到條橋, 都幾令, 唔錯既算係
Wing S. 夫婦 Hong Kong, 2015年2月15日
價廉物美

整淨 地方好 住一晚十分便宜
可惜水壓不大 抽氣系統一般 係自己房經空調聞到隔離房食煙
Yat S. 夫婦 China, 2015年2月13日
地點交通方便

員工有礼,房間清潔
交通方便,附近多小商店
Hengleng L. 夫婦 Macau, 2015年2月12日
交通邊

交通方便,環境優美
感覺舒服,交通方便,鄰近有很多美食。

沙田麗豪酒店 香港沙田麗豪酒店 香港 - 酒店外觀沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 咖啡店沙田麗豪酒店 香港 - 酒吧/高級酒吧沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 餐廳沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 客房沙田麗豪酒店 香港 - 行政酒廊沙田麗豪酒店 香港 - 大廳沙田麗豪酒店 香港 - 水療中心沙田麗豪酒店 香港 - 游泳池沙田麗豪酒店 香港 - 健身房沙田麗豪酒店 香港 - 自助餐沙田麗豪酒店 香港 - 自助餐

住客點評 - 沙田麗豪酒店, 香港