現即登入瀏覽 最低房價
×

帝景酒店 (Royal View Hotel)

青山公路353號, 荃灣, 香港 (電子地圖)

帝景酒店 香港 - 套房 帝景酒店 香港 - 客房 帝景酒店 香港 - 客房 帝景酒店 香港 - 客房 帝景酒店 香港 - 入口 帝景酒店 香港 - 大廳 帝景酒店 香港 - 餐廳 帝景酒店 香港 - 餐廳 帝景酒店 香港 - 餐廳 帝景酒店 香港 - 兒童俱樂部 帝景酒店 香港 - 會議室 帝景酒店 香港 - 衛浴間
地區 荃灣 客房數: 688

Sin M. 夫婦 China, 2014年9月28日
四星級 不錯不錯

乾淨 舒適 設計美觀 但是太多燈 有一盞關唔到
Chun W. 夫婦 China, 2014年9月18日
地點差 服務差
第一是地點完全不就腳 有接駁巴士可以解決 但是酒店的接駁巴士班次是十分疏落 可以說是不照顧不跟團的旅客 而且最大問題是身為一間4星的酒店 接駁巴士竟然可以有遲到的情況出現 令我行程完全受影響 第二是酒店本身的服務 服務員的態度就是不親切 就是三星級的水平 沒有笑容的打招呼可以睇到佢地係幾咁機械式既服務 我和老婆來入住 不是合家歡 竟然可以安排入住一間貼滿卡通人物的房間 有冇腦?係咪唔細心到咁既地步? 只係要求簡簡單單既裝修姐 咁都做唔到? 要求換房 上到黎竟然仲可以可以黑我面 到走個陣 就咁一句走得嫁啦 完全搵唔到親切既感覺
Kalok H. 單行旅客 China, 2014年9月15日
景色美

景美,房間大,員工親切
Wai Y. 家庭及年幼兒童 United Kingdom, 2014年9月14日
幾好

景,寧靜,泊車
Chun W. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月14日
價錢, 環境可以, 就是不太方便

服務質素好
Hoi Y. 夫婦 China, 2014年9月13日

清潔,靜,地點好
Ka Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月13日
BEST VIEW EVER

可以看到日出, 櫃檯服務很好, 設備齊全
Lam W. 夫婦 China, 2014年9月13日
酒店整潔,房間舒適,價錢合理

酒店整潔,房間舒適,價錢合理
Kit S. 夫婦 China, 2014年9月13日
前枱員工態度不佳

景觀ok,房間尚算寬敞,寧靜
我們check in時要求late check out,前枱員工甲說由於明天的入住率達99%,所以不能安排,我們明白,但想再詳細詢問時,前枱員工乙說,可以安排late check out到兩點,但要收費,我再詢問為何剛說不能安排,現在額外收費就能安排?我直問是否有錢就有房?無額外收費就無房?前枱員工乙說是,答案真的令人覺得無禮及氣結。。。反觀對國內旅客,又可以安排upgrade又可以late check out,該酒店對本地客人實欠公平。
Sze W. 夫婦 Hong Kong, 2014年9月12日
留港渡假, 又想遠離繁囂之選

望海景色 , 遠離繁囂, 清靜

帝景酒店 香港帝景酒店 香港 - 套房帝景酒店 香港 - 客房帝景酒店 香港 - 客房帝景酒店 香港 - 客房帝景酒店 香港 - 入口帝景酒店 香港 - 大廳帝景酒店 香港 - 餐廳帝景酒店 香港 - 餐廳帝景酒店 香港 - 餐廳帝景酒店 香港 - 兒童俱樂部帝景酒店 香港 - 會議室帝景酒店 香港 - 衛浴間

住客點評 - 帝景酒店, 香港