貝爾池布吉度假別墅 (The Bell Pool Villa Resort Phuket)

41/31 Moo 5 Baan Hua Khuan, Soi Bell, Kathu, 卡瑪拉海灘, 布吉, 泰國 83150 (電子地圖)

貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 入口 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 廚房
貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐廳 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 行政酒廊 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐廳 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐廳 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇 貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇
所在區域: 卡瑪拉海灘 客房數: 16

來自195 份評價

Chu H. 夫婦 Hong Kong, 2015年6月13日
寧靜、舒適、超值

環境私密度高,工作人員細心有禮,resort設備齊全而且舒適
獨立別墅有三千尺(連花園泳池), 廚房客廳睡房設備一應俱全,泳池非常乾淨,房間打掃得亦整潔,雖然不似芭東一般方便熱鬧,但附近亦有小食飯堂之類,味道也不錯,想寧靜渡過私人時間,這裡是最好選擇。有接駁小巴,但班次較疏,但亦見方便。下次一定會再入住的,一個非常完美的假期。
Ho Y. 商務旅客 Hong Kong, 2015年6月11日
總括各樣都幾好

有shuttle出外,但每日只得幾班,時間有局限,回程多是自己坐TukTuk,泳池如果大啲會更好,單入床太細,可以下次選擇全部雙人床。。。。主人房好大,好正
如果有管家入嚟煮早午晚餐就好。。。。好在煮完食物啲碗碟是管家自己清潔。。。不過酒店都有少少吝嗇,雪櫃飲品全部要錢。。。其實飲品禁平,比得起貴酒店我就認為應該包埋
Mok C. 夫婦 China, 2015年6月9日
員工服務好

房間好,員工有禮,環境清幽
一間很好的酒店
Saoman H. 單行旅客 Macau, 2015年3月7日

酒店乾淨,服務週到,設備齊全
Ching Y. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年11月7日
食物想更多選擇

有求必應,員工友善
整體感覺良好,但比較多蚊,食物新鮮,但希望有更多選擇
Mei Y. 夫婦 China, 2014年10月11日
非常满意

環境優美, 地方寛敞, 房間整潔, 泳池乾淨, 員工熱情, 安排周詳
去過布吉好幾次, 第—次住Kamala區, 半夜落機, 跟導航摸黑駕駛, 只用了25分鐘到達酒店出面路口, 沿小路入酒店, 周圍較荒凉, 但入到酒店門口範圍, 已感受到優美格調, 當入到villa裡面, 真的非常驚喜, 地方真的好大,好靚! 唯一美中不足是睡房没有電視機, 只在大廳才有, 因本人習慣看住電視睡覺, 只是個人問題, 而其他都非常满意, 如果下次同朋友或家人再去布吉, 會再入住同推介給朋友選這間villa!
Yuk P. 團隊遊客 Hong Kong, 2014年7月2日
都幾舒服,適合多人入住,地點上略為遠及有昆蟲

室內泳池ok
Yun K. 團隊遊客 Hong Kong, 2014年6月30日
寧靜舒適; 私隱度高; 價格便宜

寧靜舒適; 私隱度高; 價格便宜
我地一行4個住Family Private Pool Villa 2 bedroom. 價格不過每人每晚HKD4XX左右, 十分經濟. 以呢個價錢計, 我覺得好值! 私人泳池唔大(大約8米左右), 不過足夠啦! 因為都係FOR 35知己邊浸水邊飲野傾! VILLA地方亦夠闊落, 床也舒服, 但雙人TWIN BED張BED比較細囉. 另一方面, 由於呢間野位居山中, 而且佢只得十幾間VILLA, 所以私隱度好高! 但亦因為咁, 如果唔係自架遊, 出入可能會有D唔太方便. 不過計車程, 佢去巴東都只係15MINS左右唧, 可以接受既!! 至於泊車方面, 冇問題架喇, 泊O係VILLA門口就OK~ FREE的. 不過早餐方面呢, 就唔好有任何祈望囉, 但求晨早充一充饑, 然後有氣又有力咁出去出搵食啦~ 總結黎講, 我係幾滿意哩間酒店的! 如果將來我再去布吉, 又唔想住D貴既, 我會考慮翻啄架!
Sun C. 團隊遊客 Hong Kong, 2014年6月7日
周圍環境不錯

舒適,房間大
Suet Y. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年5月22日
地方清潔, 但房間和客廳是分開的,不太方便

地方清潔, 員工態度好,
平平

貝爾池布吉度假別墅 布吉貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 入口貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 別墅貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 廚房貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐廳貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 行政酒廊貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐廳貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐廳貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 餐飲選擇貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 水療中心貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 水療中心貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 娛樂設施貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 沙灘貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 沙灘貝爾池布吉度假別墅 布吉 - 平面圖