水門市場伯克利酒店 (The Berkeley Hotel Pratunam)

559 Ratchathewi, 水門, 曼谷, 泰國 10400 (電子地圖)

水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施
水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 大廳 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 大廳 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池 水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池
地區 水門 客房數: 765

Siu W. 夫婦 China, 2015年3月29日
失望之旅

地點好..非常方便..
好殘舊既酒店..同相片相差太遠..房间廁所有D臭味..地方好大..番房都要行一段路仔..好失望唔會再住..
Lee P. 家庭及年幼兒童 China, 2015年3月25日
地點方便,多小食

地方乾淨整齊,員工態度有善樂於幫助,早餐選擇算多
地點,設施,環境都不錯,很適合一家人休閒玩樂,酒店員工除左幫我們找出我們想去的藝術館地址外,意想不到的是主動更替我們預訂票和安排交通。但我們帶同兩個bb入住二人房,房間只得一件浴袍,沒有拖鞋,洗頭水牙膏份量亦不足 要每日叫執房refil才夠
Po Y. 夫婦 Hong Kong, 2015年3月24日
門口係五星,服務,接待三星都比多

地點好
除左裝修似五星,接待一D禮貌都冇,我們1時去到,佢問要一張床定兩張床,我話要一張,佢即刻黑面話一張床要等3時才可比我,我話可以,佢即刻個樣就不耐煩,仲有一次問D門口既我想去某地方應該行去定坐車,佢直頭唔想答你咁,自問我很有禮貌問,竟然咁態度?而且我之前住過其他曼谷酒店,也在市中心,但呢間酒店可正主街道,好多的士也不願車去酒店,或是會貴少少,因為塞車嘥時間,之前其他酒店沒此問題,反正我是不會再住,亦是我咁耐以㴝唯一一間覺得咁反感的酒店!
Oi T. 夫婦 China, 2015年3月22日
上到房仲有舊垃圾左床邊,而且房角有蜘蛛網。無拖鞋提供。

泳池提供毛巾
Yeuk M. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2015年3月19日
超差的一間酒店

對面就是水門雞飯
第1日感覺都ok,間房好細,都唔緊要,放低行李出去食野shopping,出去唔記得check房門,點知惡夢就開始了,第2日出放check返房門點知唔使匙card都開到門,即刻個人勁驚,好彩無損失,打去樓下d人勁差態度,好似我欠左佢地甘款,個門又話整唔到,一系等一系轉房,甘轉房啦,又求其穩個2打6過來,第二間房個洗手盆系塞ge,間房又舊,真系講左2萬個粗口,佢地仲要sorry都無句,真系好差,以後以後都唔會入住!!
Ka H. 單行旅客 China, 2015年3月15日
房間欠佳

房間裝飾過舊,酒店設施不足,游泳池不像照片一樣漂亮
Lai K. 夫婦 Macau, 2015年3月15日
地方舒服乾淨。旦有一不好處。

房間乾淨,員工有禮貌,
地方乾淨舒服,旦housekeeping效率比較慢,每次要求更換毛巾或紙巾都要等一段時間,尤其房內wifi接收較差,早上更加收吾到
Yiu W. 夫婦 Hong Kong, 2015年3月14日
需要翻新

人位置好, 價錢便,服務員有禮貌
酒店設施開始失靈, 洗手間漏水
Yuet M. 夫婦 China, 2015年3月12日
都ok

swimming pool
3.3
Pang W. 團隊遊客 Malaysia, 2015年3月12日
地点很好,很靠近market

酒店距离地铁站太远

水門市場伯克利酒店 曼谷水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 大廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 大廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 入口水門市場伯克利酒店 曼谷 - 入口水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 入口水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店周邊水門市場伯克利酒店 曼谷 - 地圖水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 鄰近交通水門市場伯克利酒店 曼谷 - 地圖水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 鄰近交通水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳

住客點評 - 水門市場伯克利酒店, 曼谷