水門市場伯克利酒店 (The Berkeley Hotel Pratunam)

559 Ratchathewi, 水門, 曼谷, 泰國 10400

732份中文評價

清單排序 DIY:
King M. 團隊旅客 China, 2016年4月16日
good
感覺比想像中好
Ka Y. 夫婦/情侶旅客 China, 2016年4月8日
總體
位置良好,夜晚下面成條街都係夜市 對面係出名既粉紅衫雞飯 連住酒店既商場下面又係銀器批發 只係行去BTS站較遠 約十多分鐘 唯一美中不足酒店隔音好差 洗手間沖涼水溫非常不穩 一係熱到死一係凍到死 最尾一日更有大陸客亂拍門 其實佢地係住北翼 但黎左東翼房 搞一大輪先肯走,好彩有double lock門 酒店大堂lobby有人識講國語 廣東話 非常好
Cheng A. 夫婦/情侶旅客 Hong Kong, 2016年4月6日
性價比相符的酒店
位置在曼谷知名的水門雞飯對面,往Big C也只需步行5分鐘,但離BTS較遠了些。泳池沒有更衣室有點不太方便。酒店的相片影得太美了,但實際看到較為舊了些。
Ka W. 夫婦/情侶旅客 China, 2016年4月4日
Good
除左路程遠左d之外,其他都好好
Waiying T. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2016年4月3日
Wifi超差,櫃臺人員黑口黑面無耐性。
要左2間3人房⋯要求係附近就比左一頭一尾,真係好唔方便,wifi長期收唔到超唔方便,check in時櫃臺,黑口黑面好唔耐煩,係位置方便,其他一般,會考慮其他酒店。
Kit C. 帶大齡兒童的家庭旅客 China, 2016年4月1日
房間設施及價格
鏡子旁沒有電插頭,不能照鏡吹頭,燈光不足。 價格經常調高。
Lam S. 帶幼兒的家庭旅客 Hong Kong, 2016年3月27日
地點十分好

地點好,泳池好,對面可食到好味的鷄飯及串燒
但新翼好過舊翼,方便一點,且舊翼的床太舊,有些凹了的感覺,但總體都算唔錯
Teng L. 夫婦/情侶旅客 Macau, 2016年3月23日
地點優越

地點優越, 房間很大, 員工有禮
Lin Y. 商務旅客 China, 2016年3月18日
很好的酒店
實在很方便的位置 酒店也很寬敞 但是主樓和附樓的路程有點遠
Yee M. 單行旅客 Hong Kong, 2016年3月17日

員工態度,清潔,地理位置很好
732 則評論之 1 - 10 下一頁
水門市場伯克利酒店 曼谷水門市場伯克利酒店 曼谷 - 入口水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 接待處水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 客房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 衛浴間水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 酒店內部水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 入口水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 鄰近交通水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 會議室水門市場伯克利酒店 曼谷 - 附近景點水門市場伯克利酒店 曼谷 - 水療中心水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 水療中心水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 餐廳水門市場伯克利酒店 曼谷 - 娛樂設施水門市場伯克利酒店 曼谷 - 景觀水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 健身房水門市場伯克利酒店 曼谷 - 設施水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池水門市場伯克利酒店 曼谷 - 游泳池