可意度假村 (The Kee Resort & Spa)

152/1 Thaveewong Road, 巴東海灘, 布吉, 泰國 (電子地圖)

可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 酒店外觀 可意度假村 布吉 - 入口
可意度假村 布吉 - 酒店外觀 可意度假村 布吉 - 大廳 可意度假村 布吉 - 大廳 可意度假村 布吉 - 大廳 可意度假村 布吉 - 游泳池 可意度假村 布吉 - 健身房 可意度假村 布吉 - 健身房 可意度假村 布吉 - 兒童俱樂部 可意度假村 布吉 - 健身房 可意度假村 布吉 - 娛樂設施 可意度假村 布吉 - 娛樂設施 可意度假村 布吉 - 娛樂設施
地區 巴東海灘 客房數: 244

來自2052份評價

全部點評 (2052)
Hiu T. 單行旅客 Hong Kong, 2014年5月18日
酒店位置好, 但員工水準一般

位置佳, 方便, 乾淨
今次已經係第3次入住, 每次都係經agoda book pool access房。 由於每次都入住另外一面面向餐廳位置, 今次特意預先send email問可否入住面向pool bar的房間, 沒有任何回覆。 去到check in reception再問, 結果話全部fully booked所以安排唔到, 仲話如果有, 我地點會唔安排比你。 點知我地游水時見到6間有4間都係無人住的, 所以, 我都唔太清楚點解佢安排唔到, 有懷疑過可能係因為through agoda book discount rooms..... 但總括其他staff都幾好, 房間整潔, 我住第3次都好滿意
Hoi Y. 團隊遊客 Hong Kong, 2014年5月8日
比較適合一大班朋友旅遊

方便,房間大,乾淨。
Gloria Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年4月5日
舒適方便

自助早餐選擇豐富多樣
Choi W. 夫婦 Hong Kong, 2014年4月5日
可能因為落完雨海灘水比較混淆, 不過都算多水上活動玩~

近沙灘, 近酒吧, 近餐廳
我住1晚DELUX, 2晚POOL ACCESS ROOM. 位置方便, 房都乾淨 但唯一好失望係2間房個浴缸開出泥GE水都係黑色GE, 唔係淺灰色GE, 係好黑GE黑色水, 打比RECEPTION講話會搵人上泥睇又冇人泥睇到... 搞到3晚都冇得用浴缸... 其實洗手盤同淋浴都有少少黑色...
Zhuo Q. 夫婦 China, 2014年3月22日
不值得!酒店房间内饰很烂!服务生英语差难沟通,唯一亮点是房间连泳池。

pool、bar and nothing
这趟泰国行住的都是五星,在普吉巴东只住一夜所以选择这家便宜点的,没想到烂到家了,只有两星标准吧!无语!
Ka C. 夫婦 Hong Kong, 2014年2月25日
員工效率低

位置方便,房間面積大,整潔
住了3晚位置一流,房間大,以這價錢講都算值得,唯一改善是提高員工的效率。
Ling M. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年2月6日
很熱鬧

交通方便. 吃東西購物都很方便
很好. 由於我們是半夜機到達.酒店入住日期弄錯了.酒店提早am9:00就給我們入住了(可能見我們有小孩,加上我人提早退房吧!) 服務態度很好
Jut T. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年2月3日
不錯

乾淨、方便及便宜
Lai H. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年2月3日
沒有什麼景點, 就是陽光海灘.

位置處於非常熱鬧的酒吧街隔離, 房間算是不太嘈吵.
員工態度不友善, 大部份都黑口黑面, 沒有電梯, 出入要走樓梯很不方便, 對入住人數檢查嚴格, 小童超過11歲必須加床, 還會問司機我們幾多人一起來, 廁所細, 除了酒店位置非常方便, 沒有好處.
Wu W. 夫婦 Macau, 2013年12月23日
地點好,性價比高

地點好,性價比高,人員好
非常好,只是WALKIN價格很貴。地點好,性價比高,人員好。非常好,只是WALKIN價格很貴。地點好,性價比高,人員好

可意度假村 布吉可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 酒店外觀可意度假村 布吉 - 入口可意度假村 布吉 - 酒店外觀可意度假村 布吉 - 大廳可意度假村 布吉 - 大廳可意度假村 布吉 - 大廳可意度假村 布吉 - 游泳池可意度假村 布吉 - 健身房可意度假村 布吉 - 健身房可意度假村 布吉 - 兒童俱樂部可意度假村 布吉 - 健身房可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 會議室可意度假村 布吉 - 會議室可意度假村 布吉 - 會議室可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 酒店外觀可意度假村 布吉 - 商店可意度假村 布吉 - 商店可意度假村 布吉 - 商店可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房

住客點評 - 可意度假村, 布吉