我的帳戶 (登入)

可意度假村 (The Kee Resort & Spa)

152/1 Thaveewong Road, 巴東海灘, 布吉, 泰國 (電子地圖)

可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 客房 可意度假村 布吉 - 酒店外觀 可意度假村 布吉 - 入口
可意度假村 布吉 - 酒店外觀 可意度假村 布吉 - 大廳 可意度假村 布吉 - 大廳 可意度假村 布吉 - 大廳 可意度假村 布吉 - 游泳池 可意度假村 布吉 - 健身房 可意度假村 布吉 - 健身房 可意度假村 布吉 - 兒童俱樂部 可意度假村 布吉 - 健身房 可意度假村 布吉 - 娛樂設施 可意度假村 布吉 - 娛樂設施 可意度假村 布吉 - 娛樂設施
所在區域: 巴東海灘 客房數: 244

來自1961份評價

全部點評 (1961)
Gloria Y. 夫婦 Hong Kong, 2014年4月5日
舒適方便

自助早餐選擇豐富多樣
Choi W. 夫婦 Hong Kong, 2014年4月5日
可能因為落完雨海灘水比較混淆, 不過都算多水上活動玩~

近沙灘, 近酒吧, 近餐廳
我住1晚DELUX, 2晚POOL ACCESS ROOM. 位置方便, 房都乾淨 但唯一好失望係2間房個浴缸開出泥GE水都係黑色GE, 唔係淺灰色GE, 係好黑GE黑色水, 打比RECEPTION講話會搵人上泥睇又冇人泥睇到... 搞到3晚都冇得用浴缸... 其實洗手盤同淋浴都有少少黑色...
Zhuo Q. 夫婦 China, 2014年3月22日
不值得!酒店房间内饰很烂!服务生英语差难沟通,唯一亮点是房间连泳池。

pool、bar and nothing
这趟泰国行住的都是五星,在普吉巴东只住一夜所以选择这家便宜点的,没想到烂到家了,只有两星标准吧!无语!
Ling M. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2014年2月6日
很熱鬧

交通方便. 吃東西購物都很方便
很好. 由於我們是半夜機到達.酒店入住日期弄錯了.酒店提早am9:00就給我們入住了(可能見我們有小孩,加上我人提早退房吧!) 服務態度很好
Lai H. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2014年2月3日
沒有什麼景點, 就是陽光海灘.

位置處於非常熱鬧的酒吧街隔離, 房間算是不太嘈吵.
員工態度不友善, 大部份都黑口黑面, 沒有電梯, 出入要走樓梯很不方便, 對入住人數檢查嚴格, 小童超過11歲必須加床, 還會問司機我們幾多人一起來, 廁所細, 除了酒店位置非常方便, 沒有好處.
Wu W. 夫婦 Macau, 2013年12月23日
地點好,性價比高

地點好,性價比高,人員好
非常好,只是WALKIN價格很貴。地點好,性價比高,人員好。非常好,只是WALKIN價格很貴。地點好,性價比高,人員好
Sui K. 夫婦 Hong Kong, 2013年9月30日
位置優越 員工友善

位置優越 離近酒吧街、帆船商場及芭東海灘; 員工友善親切,樂於為你解決問題
酒店位置非常好,到酒吧街、帆船商場、芭東海灘及有名的Number 6 餐廳只需步行5-10分鐘。員工友善,為我們提供welcome drink及免費upgrade房間。酒店泳池乾淨,有泳池bar,飲品價錢合理。房間整潔,有一個按摩浴池,但沒有窗,景觀也不太好。美中不足的是浴室花灑壞了,住了三天也沒有人修理,服務員也忘記打掃房間。
Gloria Y. 商務旅客 Hong Kong, 2013年9月17日
good

房間整潔,泳池舒適,近酒吧街
Zaki L. 單行旅客 Hong Kong, 2013年9月6日
優質酒店

陽光海灘,娛樂/夜生活,享有泳池景觀
Yiu F. 單行旅客 China, 2013年9月2日
劣評!唔依時比房嘅酒店,員工態度一般,浪費我嘅時間,下次不會再住!

地點位於酒吧區,中意噪就啱晒
我地去到嘅時候己經係下午3點,比晒D資料係佢叫我地等一陣 ,等左半個鐘都無人理我地,甘米上去問下lor,佢話叫我地等多45分鐘先有房,間房準備緊,個客未check out ,既刻噪底,同佢講理應2:00 就有房,佢就話唔好意思only ,其實之前已經send 左email 比佢地酒店conform D 細節,佢地GR話ok可以比到你,黎到就話唔得呀無呀,,佢話叫我地比佢睇D email ,我個friend又搵唔翻,算數,不過都係要等浪費曬D時間,仲要西口西面好似我講大話甘,最後成四點幾先入到房😠😠😠劣評!

可意度假村 布吉可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 酒店外觀可意度假村 布吉 - 入口可意度假村 布吉 - 酒店外觀可意度假村 布吉 - 大廳可意度假村 布吉 - 大廳可意度假村 布吉 - 大廳可意度假村 布吉 - 游泳池可意度假村 布吉 - 健身房可意度假村 布吉 - 健身房可意度假村 布吉 - 兒童俱樂部可意度假村 布吉 - 健身房可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 娛樂設施可意度假村 布吉 - 會議室可意度假村 布吉 - 會議室可意度假村 布吉 - 會議室可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 水療中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 商務中心可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 餐廳可意度假村 布吉 - 酒店外觀可意度假村 布吉 - 商店可意度假村 布吉 - 商店可意度假村 布吉 - 商店可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房可意度假村 布吉 - 客房

住客點評 - 可意度假村, 布吉