科特布吉度假村 (The Quarter Phuket Resort)

92/5, Moo 3 Cherng Talay, 蘇林海灘, 布吉, 泰國 83100 (電子地圖)

原名 : The Quarter Phuket Hotel
科特布吉度假村 布吉 - 游泳池 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 陽台/露台 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 客房
科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 客房 科特布吉度假村 布吉 - 套房 科特布吉度假村 布吉 - 大廳 科特布吉度假村 布吉 - 大廳 科特布吉度假村 布吉 - 游泳池 科特布吉度假村 布吉 - 游泳池
地區 蘇林海灘 客房數: 11

Chow F. 團隊遊客 Hong Kong, 2014年7月24日
舒適,僻靜的小型酒店

舒適 寧靜 抵住
員工態度好好及酒店餐廳的晚餐很有地道風味...另外建議一定要自駕...因地點在山上...自駕要注意parking係地庫... 落去的路很斜...駕駛請小心...
Kit L. 夫婦 China, 2014年7月9日
地點會比較偏遠,必須自己有揸車才方便,因為酒店在山路上

房間整潔,房間空間極大,足夠洗手間,人多也不怕
其實酒店地方很偏遠,全間酒店範圍也不大,但酒店房間十分整潔,乾淨,但早餐很差,可以說是沒有選擇,不過價錢平,用價格衡量,整體是合理的
Chan C. 夫婦 Macau, 2013年10月17日
環境寧靜舒適的小旅館

整潔,員工友善,寧靜。
到達時員工已經迅速確認了我的預約,員工態度友善,很親切。 幫我升級了一間有獨立泳池的房間,房間約超過千尺。 由於酒店位置在半山上,外出須要乘車,有穿梭巴士到達蘇林海灘。 我外出遊玩時穿梭巴士已經停駛,但職員主動地為我訂車外出,服務態度良好,積極。 缺點是往巴東夜市較遠,乘車約 20 多分鐘,價錢單程約須 BTH 500 。 整體十分喜歡這間酒店,有機會會再次入住。
Kwok K. 家庭及年幼兒童 Hong Kong, 2013年9月13日
距離巿區太遠, 房間舒適寛敞

房間舒適寛敞, 環境安靜, 沙灘美麗
位置距離巴東較遠,建議自駕才好選擇此酒店. 地點較為僻靜, 但附近有小店及超市. 房間數目不多,喜愛寧靜之人首選. 房間開揚寛敞, 佈置簡潔舒適.
Man K. 家庭及大齡兒童 Hong Kong, 2013年9月3日
good

地方大!樓底高!環境舒適!
Leo L. 夫婦 Hong Kong, 2013年9月3日
值得一住

員工.熱情.房間整潔.有廚房
機場到酒店坐的士500匹.不算遠.但距離巿區太遠想去巴東就要用多點車費要1000匹來回. 酒店員工熱情態度幾好.免費升級我們泳池大房.個泳池好大,.又幾干淨,係附近都有7-11方便買野 但酒店有大大斜路.上落真係好吃力..老人家就唔多岩. 不過以咁優惠價錢實在低住 酒店有需要改善地方太多昆蟲..酒店食物就.真係唔好食要認真改善.同地點就真的太隔絕, 如果有免費穿梭巴士去多點地方就更好.
Woo W. 家庭及大齡兒童 China, 2013年8月16日
舒服,寧靜,需自駕

附近海灘, 房間又大又有私人泳池, 整體好靚
Fung Y. 夫婦 Hong Kong, 2013年6月25日
Surin沙灘非常水靚沙雪白幼細,酒店附近寧靜

超大空間,樓底高,似豪宅!
升級我們2人到6人House,有2550呎!超大超靚,樓底極高全屋落地玻璃,超正!!又有私人大游泳池,大房,大廳,大飯廳,大厨房可煮食!!Surin沙灘好靚,於沙灘最尾的Beach Club一定要去,靚酒吧,望海坐海邊食飯勁正!不過附近比較落後,無景點同好食餐廳,享受酒店一流!
Chan S. 夫婦 Hong Kong, 2012年10月10日
服務完善地點較僻靜

特大而又一覽無違的房間
房間數目不多,地點較為僻靜, 但附近有小店及超市所以去尚算可以, 免費WIFI,酒店乾淨服務貼心,我們住得很開心 是喜愛享受安靜的旅客選擇。 下次來布吉亦會再入住這酒店!
夜生活提示: 沒有酒吧及夜店在附近
Lau S. 團隊遊客 Hong Kong, 2012年10月9日
舒適選擇

寧靜 舒適
踏入the quarter第一感覺係比官方網站d 相扼咗, 不過住落就覺得好舒服, staff 態度好好 - 毛巾唔識主動換, 要我一堆掉晒落地先識換 - 厠所有蟻群出沒 highly recommend 自駕先好住, 因係山上, 唔會有tuk tuk 無啦啦走上黎, 夜晚返黎都好黑下 如自駕要注意parking係落basement, 好斜, 我地租jazz, 出入都必定"浪"底 酒店斜路一出對面就有7-11, texco lotus express, 有米粉檔, 燒雞檔.... 一定唔怕餓親 渣車去surin beach 3min 個人較喜歡住小型酒店/resort, 絶少選擇大品牌酒店~~ 總括黎講, the quarter 可以一試, 咁ge價錢好抵住
飯店功能提示: 酒店不提供shower gel

科特布吉度假村 布吉科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 陽台/露台科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 大廳科特布吉度假村 布吉 - 大廳科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 酒店外觀科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 陽台/露台科特布吉度假村 布吉 - 酒店外觀科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 酒店內部科特布吉度假村 布吉 - 酒店外觀科特布吉度假村 布吉 - 衛浴間科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 客房科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 水療中心科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 酒店外觀科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 套房科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 游泳池科特布吉度假村 布吉 - 接待處科特布吉度假村 布吉 - 大廳科特布吉度假村 布吉 - 大廳科特布吉度假村 布吉 - 別墅科特布吉度假村 布吉 - 別墅科特布吉度假村 布吉 - 別墅科特布吉度假村 布吉 - 高爾夫球場