假日度假村 (Holiday Resort & Spa)

881 Pale San Vitores Road, 杜夢灣, 關島 96913 (在地圖上標示位置)

假日度假村 關島 - 外觀/外部設施 假日度假村 關島 - 入口 假日度假村 關島 - 接待處 假日度假村 關島 - 大廳 假日度假村 關島 - 餐廳 假日度假村 關島 - 外觀/外部設施 假日度假村 關島 - 接待處 假日度假村 關島 - 沙灘 假日度假村 關島 - 娛樂設施 假日度假村 關島 - 商務中心 假日度假村 關島 - Buffet自助餐 假日度假村 關島 - Buffet自助餐 假日度假村 關島 - 餐廳 假日度假村 關島 - 會議室 假日度假村 關島 - 會議室 假日度假村 關島 - 外觀/外部設施
假日度假村 關島 - 商店 假日度假村 關島 - 餐廳 假日度假村 關島 - Spa 假日度假村 關島 - Spa 假日度假村 關島 - 餐廳 假日度假村 關島 - 商店 假日度假村 關島 - 商店 假日度假村 關島 - 運動休閒設施 假日度假村 關島 - 周邊環境 假日度假村 關島 - 內部裝潢/設施
所在區域: 杜夢灣 客房數: 252

Min C. 1~2人自助行 Taiwan, 2014年11月5日
位置不錯 房間普普 不過以關島來說經濟實惠 但WIFI根本不能用

地點方便
Kao K. 情侶/ 夫婦 Taiwan, 2014年9月10日
不推薦

住宿未附早餐!以及客房設施過於老舊(CRT電視)
Man S. 3人以上團體旅遊 Hong Kong, 2014年11月17日
看相片作比較, 比預期的差

沒有好的地方
整體感覺比下去了, 尢其是與旁邊的作為對比. 位置是極佳的, 可任何設施, 環境及受服務都相差很遠. 勁不推介 - 服務員的笑容是欠奉 (的服務員一向笑容滿面) - 酒店設計都黑黑的, 很不光猛 - 房間相片在網頁內美化了很多, 尢其是泳池, 令住客的期望形成強烈對比, 信心大趺
Lei K. 1~2人自助行 Portugal, 2014年5月18日
酒店比較舊

位置好
酒店比較舊
Tze K. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2014年1月5日
休閒景觀渡假酒店

景觀不錯, 交通方便, 鄰近海灘
Yu S. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年10月4日
關島好悶 ,無靚酒店, 觀光景點不外如是 淨係可以玩水

價錢便宜 ,SUITE 夠大,Free Wifi
裝修殘舊,天花板d燈又唔開,烏燈黑火。借adaptor要第二個先work。有Free Wifi. 泳池好細,只望樓景。無私人沙灘。早餐D生果有蚊子仔。
Ching S. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年7月3日
夜晚也很熱鬧

職員服務也不錯。旅店質素很好.環境很清潔. 十分方便
夜晚也很熱鬧.洗手間算乾淨.房間wifi接收良好.職員服務也不錯。旅店質素很好.環境很清潔. 十分方便 房間很大 感覺很舒適 很清潔 浴室有個浴缸 夠大 很舒服 整體感覺良好 價錢合理!會再選擇!房間簡單佈局令人感覺舒適, 酒店地點很方便, 價錢亦算抵住, 值得推薦!
Ka F. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年7月3日
關島天氣非常好,杜夢沙灘質素一流

鄰近沙灘、酒店門口有巴士站、房間尚算舒適
下午3時才可CHECK-IN,如早機到步必需另收費才可提早CHECK-IN。酒店WIFI極差,在房間內根本無法連線,於酒店大堂使用,效果仍不見得特別理想。酒店整體感覺及裝修較舊,但清潔度絕對可接受的。酒店地下有CPK。
Man S. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年5月22日
得美的陽光與海灘

位置很方便,有免費wifi
Sui M. 1~2人自助行 Hong Kong, 2013年4月8日
近海灘又唔太貴既選擇

離機場十分鐘車程 落樓下行幾步就到沙灘 食既話...酒店樓下有CALIFORNIA PIZZA
客房尚算整潔~WIFI CONNECTION還好~ 落過去睇酒店泳池~極細~ 最好既地方都係近海灘~同埋酒店樓下唔知點解會有個ZOO(要入場費)~不過我地冇入去睇 另外如果想經酒店BOOK AGENT既水上活動~最好一早BOOK定~因為AGNET多數收5/6點~ 我地夜晚先係度睇玩邊間~諗住第2日玩~想搵FRONT DESK STAFF BOOK個時~原來已經CLOSED~明天請早~~

假日度假村 關島假日度假村 關島 - 外觀/外部設施假日度假村 關島 - 入口假日度假村 關島 - 接待處假日度假村 關島 - 大廳假日度假村 關島 - 餐廳假日度假村 關島 - 外觀/外部設施假日度假村 關島 - 接待處假日度假村 關島 - 沙灘假日度假村 關島 - 娛樂設施假日度假村 關島 - 商務中心假日度假村 關島 - Buffet自助餐假日度假村 關島 - Buffet自助餐假日度假村 關島 - 餐廳假日度假村 關島 - 會議室假日度假村 關島 - 會議室假日度假村 關島 - 外觀/外部設施假日度假村 關島 - 商店假日度假村 關島 - 餐廳假日度假村 關島 - Spa假日度假村 關島 - Spa假日度假村 關島 - 餐廳假日度假村 關島 - 商店假日度假村 關島 - 商店假日度假村 關島 - 運動休閒設施假日度假村 關島 - 周邊環境假日度假村 關島 - 內部裝潢/設施