馬爾Spa度假飯店 (R Mar Resort and Spa)

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, 巴東海灘, 普吉島, 泰國 83150 (在地圖上標示位置)

原名 : Jintana Patong
馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 餐廳 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 餐廳 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 外觀/外部設施 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 外觀/外部設施 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房
馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房 馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房
所在區域: 巴東海灘 客房數: 78

Fuwei H. 有熟齡兒童之家庭旅遊 Taiwan, 2014年10月25日
性價比極高的一家渡假村!

位置優越!逛街,購物吃美食都極為方便!位處巴東中心地段!
粉棒!下次還會再去的飯店!
Li S. 有熟齡兒童之家庭旅遊 Hong Kong, 2014年10月10日
價廉物美的酒店

鄰近市中心,環境舒適,房間較大
酒店十分鄰近市中心& BIG C~步行只需10-15分鐘,亦很近沙灘&酒吧街!!吃喝玩樂非常方便!門口亦有電單車小店放租給遊客~房間空間亦很大,露台可以看到酒店泳池!!價格十分便宜,適合渡假遊客
Cai Y. 1~2人自助行 China, 2014年6月4日

服务,卫生,早餐
Shum T. 1~2人自助行 Hong Kong, 2014年4月17日
一間唔值咁貴嘅酒店

有泳池 有wifi 有露台
一間唔值咁貴嘅酒店,較舊 無lift 早餐難食 廁所浴缸嚴重漏水 房間电制成日跳 咿個價錢絕對唔駛住咿間
Choi H. 1~2人自助行 Macau, 2014年3月30日
環境舒適,外出方便

環境舒適,外出方便,早餐不錯
環境舒適
Wai S. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2014年2月15日
除了浴室設計有很大問題外,整體不錯

巴東市中心,房間美,服務員工nice
整體真的很好..巴東市中心,房間美,泳池大,服務員工nice...很可惜浴室的白痴設計令人無言,如果不介意沖涼後整個浴室會水浸般,可以試試. ps..早餐很一般
Shuk W. 情侶/ 夫婦 China, 2013年10月16日
不會再去的酒店

沒有
酒店隔音設備差,走廊有人行過同開門都聽到, 樓上開水喉的水聲會係房內聽到, 浴室沒有花灑而得浴缸又沒有企缸,由沙灘返來沖涼不太方便。
Cheung H. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年10月7日
不建議入住

泳池ok
酒店整體幾舊,主樓有電梯,但分左另外一座酒店比我,呢座無電梯,間房幾細下,但有露台,幾干淨,浴室細又窄,浴缸設計白痴,已經有半塊玻璃Fix死左擋水,但沖完涼廁所地版全糸水,沖涼時要用2條布塞住浴缸兩邊,地下先無甘濕,仲要邊冲邊拔水。。。-.-",而且沖涼只有頂置花灑。。。無話可說,浴袍有味,而且感覺吾多干淨,check in時我無為意只有一件浴袍,check out時仲一口咬定,吾見左一件浴袍,反覆問check房既,都話肯定有兩件,傾左一大餐,叫我上房搵比佢,執房既搵幾次都話無,吾通我搵會搵到?我開始覺得佢以為我攞左,最後吾知做乜又話ok喎,但感覺好差,整體好似吾夠職員甘,早上10:30在泳池邊竟然無人,我要入去reception 叫人先有人去放毛巾,放毛巾果個仲要糸酒店門口幫忙開門果位人兄,但都有禮貌既, 地點就ok,糸中心,早餐一般,泳池ok,但無論咩價錢,我永不再入住呢間,差不多價錢住Novotel vintage仲好。
Yucheng L. 情侶/ 夫婦 China, 2013年9月20日
价格便宜,风景很好,不错的酒店。

吃喝玩乐,一应俱全,服务水平。
Dumdum C. 3人以上團體旅遊 Hong Kong, 2013年9月15日
外出方便,早餐不錯.

外出方便,早餐不錯.近市中心...

馬爾Spa度假飯店 普吉島馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 餐廳馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 餐廳馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 外觀/外部設施馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 外觀/外部設施馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 周邊環境馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 游泳池馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 大廳馬爾Spa度假飯店 普吉島 - Spa馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房馬爾Spa度假飯店 普吉島 - 客房