可意度假村 (The Kee Resort & Spa)

152/1 Thaveewong Road, 巴東海灘, 普吉島, 泰國 (在地圖上標示位置)

可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 衛浴間 可意度假村 普吉島 - 陽台 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房
可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 衛浴間 可意度假村 普吉島 - 陽台 可意度假村 普吉島 - 陽台 可意度假村 普吉島 - 陽台 可意度假村 普吉島 - 游泳池 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房 可意度假村 普吉島 - 客房
所在區域: 巴東海灘 客房數: 244

Siu T. 有幼兒同行之家庭旅遊 China, 2014年7月14日
酒店員工整體好helpful,亦樂意幫忙!

check out後亦比我泊車在停車場 員工非常有禮貌
Howard T. 情侶/ 夫婦 Taiwan, 2013年12月3日
地理位置不錯,不過靠近酒吧街,晚上比較吵。

位置、泳池、頂樓酒吧。
Chuan F. 1~2人自助行 Taiwan, 2013年10月2日
鄰近巴東海灘~附近餐廳選擇多~酒巴多~夜晚人潮也多

房間舒適、泳池酒巴超棒、餐廳早餐餐
Hoi L. 1~2人自助行 Hong Kong, 2014年9月15日
地點一流

方便,舒適,房間超級大
真的很方便,舒適,房間超級大,沖涼超級正,水壓強,但是發現有一隻很小小小蟑螂,房間的燈又不知為何會開不了,找人弄了很久!!!
Sau P. 有熟齡兒童之家庭旅遊 Hong Kong, 2014年8月31日
酒店評語

位置極方便,很近商場。房間大整齊。員工友善。
位置基本上好得沒話說,五分鐘已可到商場,五分鐘內也可去到海灘! 房間大,很舒適,而且很新的。 由於位置近中心的,以為夜晚瞓會好嘈,但隔音一流,下次如果再去,會再入住的。
Kwok M. 情侶/ 夫婦 Afghanistan, 2014年8月21日
高價錢,低房間及服務質素

位置,泳池及酒店環境
首先,位置好方便,位於酒吧街正中央。酒店環境好舒適,泳池也很美,在泳池中央有酒吧,可以一路浸住水一路飲野。 食早餐既地方都好舒服,就算沒有冷氣也不覺得熱。 不過,我們是入住地本房的,因為佢基本房同豪華房是位於不同的建築。 當我CHECK IT完,上電梯行去房間既時候,竟然有點似入住賓館既感覺。 入到房間,設施都齊既,不過感覺有少少舊,但都未係最嚴重。 因為當我打開廁所門,真係成個嚇左跳,雖然係基本房,但價錢都叫唔平,但竟然個廁所係無浴缸.仲要係好鬼細。 入面得個企缸,個坑渠仲要係綑晒黑邊,諗住問花洒沖下個地板,一開水即刻成陣味;廁所地板,牆上既清潔仲要係好求其。 成個廁所入面,只係有基本設施,坐廁,洗水盆。個洗水盆仲要細到想放下野都唔得,我地要係露台搬張台入去放清潔用品。 另外,D員工既態度唔係咁好,我地想要求補錢換房,叫佢地幫我地CHECK下有無房同價錢,佢竟然用英文話:你可以上網CHECK下。 所以住完成肚氣,下次依間野,如果有減價我地都唔會去住!!!完全俾唔到一種,我行完成日,好想回酒店可以好好抖下既感覺!
Kar Y. 有幼兒同行之家庭旅遊 Hong Kong, 2014年8月3日
舒適清潔, 設計modern, 服務員夠主動

舒適清潔, 設計modern, 服務員夠主動
很滿意!
Hiu T. 1~2人自助行 Hong Kong, 2014年5月18日
酒店位置好, 但員工水準一般

位置佳, 方便, 乾淨
今次已經係第3次入住, 每次都係經agoda book pool access房。 由於每次都入住另外一面面向餐廳位置, 今次特意預先send email問可否入住面向pool bar的房間, 沒有任何回覆。 去到check in reception再問, 結果話全部fully booked所以安排唔到, 仲話如果有, 我地點會唔安排比你。 點知我地游水時見到6間有4間都係無人住的, 所以, 我都唔太清楚點解佢安排唔到, 有懷疑過可能係因為through agoda book discount rooms..... 但總括其他staff都幾好, 房間整潔, 我住第3次都好滿意
Hoi Y. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2014年5月8日
比較適合一大班朋友旅遊

方便,房間大,乾淨。
Gloria Y. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2014年4月5日
舒適方便

自助早餐選擇豐富多樣

可意度假村 普吉島可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 衛浴間可意度假村 普吉島 - 陽台可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 衛浴間可意度假村 普吉島 - 陽台可意度假村 普吉島 - 陽台可意度假村 普吉島 - 陽台可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 客房可意度假村 普吉島 - 衛浴間可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 游泳池可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - 餐廳可意度假村 普吉島 - 餐廳可意度假村 普吉島 - 餐廳可意度假村 普吉島 - 餐廳可意度假村 普吉島 - 餐廳可意度假村 普吉島 - 餐廳可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 大廳可意度假村 普吉島 - 大廳可意度假村 普吉島 - 健身房可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 兒童遊戲俱樂部可意度假村 普吉島 - 兒童遊戲俱樂部可意度假村 普吉島 - 會議室可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - Spa可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 酒吧/沙發酒吧可意度假村 普吉島 - 外觀/外部設施可意度假村 普吉島 - 外觀/外部設施可意度假村 普吉島 - 外觀/外部設施可意度假村 普吉島 - 外觀/外部設施可意度假村 普吉島 - 外觀/外部設施

住宿評鑑 - 可意度假村, 普吉島