科特普吉度假村 (The Quarter Phuket Resort)

92/5, Moo 3 Cherng Talay, 蘇林海灘, 普吉島, 泰國 83100 (在地圖上標示位置)

原名 : The Quarter Phuket Hotel
科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 陽台 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房
科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 客房 科特普吉度假村 普吉島 - 套房 科特普吉度假村 普吉島 - 大廳 科特普吉度假村 普吉島 - 大廳 科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池 科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池
所在區域: 蘇林海灘 客房數: 11

Chow F. 3人以上團體旅遊 Hong Kong, 2014年7月24日
舒適,僻靜的小型酒店

舒適 寧靜 抵住
員工態度好好及酒店餐廳的晚餐很有地道風味...另外建議一定要自駕...因地點在山上...自駕要注意parking係地庫... 落去的路很斜...駕駛請小心...
Kit L. 情侶/ 夫婦 China, 2014年7月9日
地點會比較偏遠,必須自己有揸車才方便,因為酒店在山路上

房間整潔,房間空間極大,足夠洗手間,人多也不怕
其實酒店地方很偏遠,全間酒店範圍也不大,但酒店房間十分整潔,乾淨,但早餐很差,可以說是沒有選擇,不過價錢平,用價格衡量,整體是合理的
Chan C. 情侶/ 夫婦 Macau, 2013年10月17日
環境寧靜舒適的小旅館

整潔,員工友善,寧靜。
到達時員工已經迅速確認了我的預約,員工態度友善,很親切。 幫我升級了一間有獨立泳池的房間,房間約超過千尺。 由於酒店位置在半山上,外出須要乘車,有穿梭巴士到達蘇林海灘。 我外出遊玩時穿梭巴士已經停駛,但職員主動地為我訂車外出,服務態度良好,積極。 缺點是往巴東夜市較遠,乘車約 20 多分鐘,價錢單程約須 BTH 500 。 整體十分喜歡這間酒店,有機會會再次入住。
Kwok K. 有幼兒同行之家庭旅遊 Hong Kong, 2013年9月13日
距離巿區太遠, 房間舒適寛敞

房間舒適寛敞, 環境安靜, 沙灘美麗
位置距離巴東較遠,建議自駕才好選擇此酒店. 地點較為僻靜, 但附近有小店及超市. 房間數目不多,喜愛寧靜之人首選. 房間開揚寛敞, 佈置簡潔舒適.
Man K. 有熟齡兒童之家庭旅遊 Hong Kong, 2013年9月3日
good

地方大!樓底高!環境舒適!
Leo L. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年9月3日
值得一住

員工.熱情.房間整潔.有廚房
機場到酒店坐的士500匹.不算遠.但距離巿區太遠想去巴東就要用多點車費要1000匹來回. 酒店員工熱情態度幾好.免費升級我們泳池大房.個泳池好大,.又幾干淨,係附近都有7-11方便買野 但酒店有大大斜路.上落真係好吃力..老人家就唔多岩. 不過以咁優惠價錢實在低住 酒店有需要改善地方太多昆蟲..酒店食物就.真係唔好食要認真改善.同地點就真的太隔絕, 如果有免費穿梭巴士去多點地方就更好.
Woo W. 有熟齡兒童之家庭旅遊 China, 2013年8月16日
舒服,寧靜,需自駕

附近海灘, 房間又大又有私人泳池, 整體好靚
Fung Y. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2013年6月25日
Surin沙灘非常水靚沙雪白幼細,酒店附近寧靜

超大空間,樓底高,似豪宅!
升級我們2人到6人House,有2550呎!超大超靚,樓底極高全屋落地玻璃,超正!!又有私人大游泳池,大房,大廳,大飯廳,大厨房可煮食!!Surin沙灘好靚,於沙灘最尾的Beach Club一定要去,靚酒吧,望海坐海邊食飯勁正!不過附近比較落後,無景點同好食餐廳,享受酒店一流!
Chan S. 情侶/ 夫婦 Hong Kong, 2012年10月10日
服務完善地點較僻靜

特大而又一覽無違的房間
房間數目不多,地點較為僻靜, 但附近有小店及超市所以去尚算可以, 免費WIFI,酒店乾淨服務貼心,我們住得很開心 是喜愛享受安靜的旅客選擇。 下次來布吉亦會再入住這酒店!
Nightlife Tip: 沒有酒吧及夜店在附近
Lau S. 3人以上團體旅遊 Hong Kong, 2012年10月9日
舒適選擇

寧靜 舒適
踏入the quarter第一感覺係比官方網站d 相扼咗, 不過住落就覺得好舒服, staff 態度好好 - 毛巾唔識主動換, 要我一堆掉晒落地先識換 - 厠所有蟻群出沒 highly recommend 自駕先好住, 因係山上, 唔會有tuk tuk 無啦啦走上黎, 夜晚返黎都好黑下 如自駕要注意parking係落basement, 好斜, 我地租jazz, 出入都必定"浪"底 酒店斜路一出對面就有7-11, texco lotus express, 有米粉檔, 燒雞檔.... 一定唔怕餓親 渣車去surin beach 3min 個人較喜歡住小型酒店/resort, 絶少選擇大品牌酒店~~ 總括黎講, the quarter 可以一試, 咁ge價錢好抵住
Hotel Feature Tip: 酒店不提供shower gel

科特普吉度假村 普吉島科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 陽台科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 大廳科特普吉度假村 普吉島 - 大廳科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 外觀/外部設施科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 陽台科特普吉度假村 普吉島 - 外觀/外部設施科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 內部裝潢/設施科特普吉度假村 普吉島 - 外觀/外部設施科特普吉度假村 普吉島 - 衛浴間科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 客房科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - Spa科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 外觀/外部設施科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 套房科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 游泳池科特普吉度假村 普吉島 - 接待處科特普吉度假村 普吉島 - 大廳科特普吉度假村 普吉島 - 大廳科特普吉度假村 普吉島 - Villa別墅科特普吉度假村 普吉島 - Villa別墅科特普吉度假村 普吉島 - Villa別墅科特普吉度假村 普吉島 - 高爾夫球場