Anandham Residency
Anandham Residency
Вижте всички13снимки
Стандартна стая с климатик Anandham Residency
Стандартна стая с климатик
Вижте всички13снимки
Вход Anandham Residency
Вход
Вижте всички13снимки
Фасада на хотела Anandham Residency
Фасада на хотела
Вижте всички13снимки
Ресторант Anandham Residency
Ресторант
Вижте всички13снимки
НА КАРТАТА Anandham Residency
НА КАРТАТА
Местоположение
Много добър
7,4
Вижте всички13снимки Anandham Residency
Вижте всички13снимки
Премахми от любими
Рейтинг
Въз основа на 33 отзивиВижте мнението на гостите
5,8
  • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • Климатик

  • Обмяна на валута

  • Ежедневно почистване

Избор на стая
Делукс с климатик (Deluxe Air Conditioning)
Делукс с климатик (Deluxe Air Conditioning)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 17 m²/183 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Супериор Делукс (Superior Deluxe)
Супериор Делукс (Superior Deluxe)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 23 m²/248 ft²
  • 1 Легло тип Кинг
Въведете дати, за да видите цени
Стандартна стая с климатик (Standard Air Conditioning)
Стандартна стая с климатик (Standard Air Conditioning)
...
  • Изглед: Град
  • 12 m²/129 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Луксозна супериорна стая (Luxury Superior Room)
Луксозна супериорна стая (Luxury Superior Room)
...
    Въведете дати, за да видите цени
    Стая (Room)
    Стая (Room)
    ...
      Въведете дати, за да видите цени
      Имате въпрос относно Anandham Residency?
      До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

      Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

      Влезте в акаунта си
      Повече за Anandham Residency

      Повече за Anandham Residency

      Описание

      Покажи повече

      Разтояния и полезни обекти

      Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
      Покажи по-малко

      Характеристики

      Покажи по-малко

      Важно да се знае

      Покажи повече

      Полезна информация

      Мястото за настаняване

      Брой стаи : 25

      Важно съобщение

      Моля, обърнете внимание, че всички промени в данъчната структура в следствие на правителствени политики ще доведат до преразглеждане на данъците, които ще бъдат приложими към всички резервации и ще бъдат таксувани допълнително при напускане.

      Последни коментари от клиенти

      Agoda отзиви (33)
      5,8
      Рейтинг
      Въз основа на 33 отзиви
      Изберете тип турист
      Състояние/Чистота на хотела5,2
      Удобства4,7
      Местоположение7,4
      Услуги5,6
      Съотношение цена-качество6,1
      Предоставено от проверените гости на Agoda
      Филтър на коментарите по:
      Тип стая
      Супериор Делукс
      Делукс с климатик
      Стандартна стая с климатик
      Сортиране по
      Показване на 16 проверени коментари от гости
      4,4
      SENTHIL от Индия
      Бизнес пътник
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме една вечер в април 2018 г.
      RECEPTIONIST SRINIVASAN WAS EXCELLENT”
      Except the Receptionist and the staff Periyasamy and all other thing are awful
      Оценявани 24 април 2018
      8,8
      Ravindra от Индия
      Двойка
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2018 г.
      Very peaceful ”
      Good
      Оценявани 22 февруари 2018
      3,6
      Sanchita от Индия
      Семейство с големи деца
      Делукс с климатик
      Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
      Room is v.small”
      Room space is v.less.. door lock was not working..cafeteria is not clean..staffs were not responding in time..
      Оценявани 01 февруари 2018
      2,0
      Anchal от Индия
      Семейство с големи деца
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
      I didn’t like the property’s location, it’s not a family hotel.”
      I didn’t d stayed at the hotel if possible plz return my money back, I left the hotel within 2 hours
      Оценявани 28 януари 2018
      2,0
      Anchal от Индия
      Семейство с големи деца
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
      location is not good for women’s who travel alone or even family’s .”
      I didn’t stayed at the property. I didn’t recommend this property to someone because of its location and I didn’t find this property safe for only women travelers or even family’s .
      Оценявани 28 януари 2018
      4,4
      Ganesh
      Семейство с малки деца
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме 2 вечер/и в декември 2017 г.
      Not reasonable to spend high amount very much congested no hot water, staff, restaurant & wifi good”
      Not advisable to visit in peak season. Very small rooms and no hot water yet all. Someone cheated these guys by fitting solar water heater which never works and these guys in turn troubling their customers.I spent Rs.7000 for two days for Standard AC(ofcourse in peak season).wasted my money. Instead I would have re-planned my trip.The room is very small. You cant even imagine you will ever visit a hotel with that small sized rooms.Little bigger than my home's bathroom.Location is near to business center and rock beach.But in rock beach you can not bath.You should travel 4 Kms to visit serenity beach where bath is allowed. Better to find a hotel near by serenity beach if your purpose is to play in beach water,sunbathe etc rather just sitting on rocks and looking at beach.I have a small baby and suffered a lot due to shortage of hot water.They supplied hot water from kitchen.But you have to wait and your plans will be disturbed. Suite rooms seems to be some what good. Staff also good.
      Оценявани 10 януари 2018
      5,2
      Sivaraj от Индия
      Бизнес пътник
      Делукс с климатик
      Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
      Worst room service .That's all is have to tell. tell ”
      Not intrested.Thanks
      Оценявани 07 януари 2018
      6,0
      Kumaran от Индия
      Семейство с малки деца
      Делукс с климатик
      Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
      Над средното ниво”
      In main place that is the positive , but bad room service, linen, towel poor hygine , no hot water, literally no room service, no kettle, soaps given.. for 4000 this is very bad value for money..
      Оценявани 26 декември 2017
      4,0
      Saravanan от Индия
      Семейство с малки деца
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме 3 вечер/и в декември 2017 г.
      Приемлив”
      Rooms are not clean and no space for parking..
      Оценявани 25 декември 2017
      2,0
      Amanpreet от Индия
      Семейство с малки деца
      Супериор Делукс
      Отседнахме 2 вечер/и в септември 2017 г.
      the room which was shown in pics,not given the same.”
      There is no maintenance, quality of rooms was below standards, we were made to change our room thrice, the first room provided to us was damp with foul smell and termites were seen on walls. The fan and A.C. were not working in the second room provided to us. Then we were provided the third room even that was not which is shown online. Even their lift got out of service. Also they lack parking space, and hotel is located in a very busy/rushy street.
      Оценявани 02 октомври 2017
      Dear Amanpreet, Thanks for your feedback, we understand you were not satisfied with your stay and we deeply regret the same. Customer service and satisfaction is our top most priority, based on your feedback we have completely renovated not only the rooms you have highlighted but all the rooms in our property. Also we are doing regular maintenance to our Lift and can assure you that our lifts go out of service at rarest of the rare cases and for those particular cases we have platinum support with the Lift Vendor.. Regards, Muthu Hotel Manager
      Show more
      Anandham Residency
      5,2
      Amit от Индия
      Двойка
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме 2 вечер/и в август 2017 г.
      They gave me the corner room. We felt someone knowing at the door at 11 pm. Food was good.”
      1. Location is good. 2. Food is good.
      Оценявани 16 август 2017
      Dear Amit, Thanks for your feedback, we understand you were not completely satisfied with your stay and we deeply regret the same. Customer service and satisfaction is our top most priority. Kindly re-visit us again and allow us to serve you better in future. Regards, Muthu Hotel Manager
      Отговорено 14 ноември 2017
      Anandham Residency
      9,2
      Rydah от Малайзия
      Соло турист
      Стандартна стая с климатик
      Отседнахме една вечер в август 2017 г.
      Helpful staff , great location ”
      Staff is very helpful , they even help us to book for the bus ticket . The location is at the heart of the city , quite convenient , but got a some horn sound during night , overall is ok .
      Оценявани 08 август 2017
      Dear Rydah, Thanks for your positive feedback about our hotel, we are happy that you have enjoyed your stay. Kindly re-visit us again and allow us to serve you better in future. Regards, Muthu Hotel Manager
      Отговорено 14 ноември 2017
      Anandham Residency
      4,0
      Daniel от Канада
      Соло турист
      Супериор Делукс
      Отседнахме 3 вечер/и в февруари 2017 г.
      No view”
      Horrible dark room with tiny window facing the bottom of a dingy skylight. The sliding window didn't lock. I asked for a stick to bar it: they manage to cut it too short. I asked for laundry services for 3 days. Without avail.
      Оценявани 07 март 2017
      Dear Daniel, Thanks for your feedback, we have improved our room lighting and ambiance in recent time. Kindly re-visit us again and allow us to serve you better in future. Regards, Hotel Manager
      Отговорено 19 юли 2017
      Anandham Residency
      6,0
      ANNADURAI от Оман
      Соло турист
      Супериор Делукс
      Отседнахме 7 вечер/и в януари 2017 г.
      Bachler ok.but lover not allowed hotel.”
      Lovers not allowed.
      Оценявани 22 януари 2017
      10,0
      Rakesh от Индия
      Семейство с малки деца
      Супериор Делукс
      Отседнахме 5 вечер/и в декември 2016 г.
      nice hotel,cleanliness,”
      good to stay,cleanness,
      Оценявани 26 декември 2016
      Dear Rakesh, Thanks for your positive feedback, kindly re-visit us again and allow us to serve you better in future. Regards, Manager
      Отговорено 19 юли 2017
      Anandham Residency
      4,4
      Ashok от Индия
      Група
      Супериор Делукс
      Отседнахме една вечер в ноември 2016 г.
      Very bad reception staff”
      I booked this hotel using agoda. We reached the hotel at around 11 PM . The reception guy was completely drunk and he told me my booking was not confirm and I have to pay money. He let us in only after 15 minutes of squabbling and I assured him that I am not paying anything over my booking. The restaurant staff in the morning were good though.
      Оценявани 25 ноември 2016
      Dear Ashok, Thanks for your feedback, we have improved ourselves over time and would kindly request you to re-visit us and allow us to serve you better in future. Regards, Hotel Manager
      Отговорено 19 юли 2017
      Anandham Residency
      Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

      Назад към резултатите

      Назад към избора на стая