Виж всички 12 321 места за настаняване в Бали.
Anumana Bay View Resort
Вижте повече снимки
Лоби
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Плувен басейн
Вижте повече снимки
5,8 Точки за местоположението
Виж на картата
Вижте всички43снимки
5,8Местоположение
Премахми от любими
Много добър
Въз основа на 25 отзивиВижте мнението на гостите
7,7
  • Летищен трансфер

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • ежедневно почистване

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Family Room - 1 to 4 persons
...
  • Изглед: Пристанище
  • 50 m²/538 ft²
  • 1 Единично легло и 1 Легло ...
Въведете дати, за да видите цени
Делукс със спалня или две единични легла (Deluxe Double or Twin)
...
  • Изглед: Природа
  • 50 m²/538 ft²
  • 2 Единични легла или 1 Двой...
Въведете дати, за да видите цени
Стая Делукс с кухня (Deluxe with Kitchen)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 50 m²/538 ft²
  • 1 Двойно легло или 2 Единич...
Въведете дати, за да видите цени
Супериорна стая с достъп до басейна (Superior Pool Access Room)
...
  • Изглед: Басейн
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Супериорна стая с достъп до басейна (Superior Pool Access)
...
  • душ
Въведете дати, за да видите цени
Deluxe Double / Twin Kitchen
...
  • душ
Въведете дати, за да видите цени
Фамилна (Family)
...
  • душ
Въведете дати, за да видите цени
Superior Pool Access with Breakfast
...
    Въведете дати, за да видите цени
    Deluxe Double / Twin
    ...
    • душ
    Въведете дати, за да видите цени
    Superior Pool Access - Advance Purchase
    ...
      Въведете дати, за да видите цени
      Имате въпрос относно Anumana Bay View Resort?

      Повече за Anumana Bay View Resort

      Описание

      Покажи по-малко

      Разтояния и полезни обекти

      Покажи по-малко

      Характеристики

      Покажи по-малко

      Политики

      Покажи повече

      Полезна информация

      Покажи повече

      Важно съобщение

      Покажи повече

      Последни коментари от клиенти

      Agoda отзиви (25)
      5,5
      Много добър
      Изберете тип турист
      Състояние/Чистота на хотела8,7
      Удобства8,0
      Местоположение5,8
      Комфорт на стаята и качество8,4
      Услуги8,6
      Съотношение цена-качество8,2
      Предоставено от проверените гости на Agoda
      Филтър на коментарите по:
      Език
      English
      Bahasa Indonesia
      Nederlands
      日本語
      повече
      Тип стая
      Делукс със спалня или две единични легла
      Супериорна стая с достъп до басейна
      Family Room - 1 to 4 persons
      Сортиране по
      Показване на 22 проверени отзива
      123
      8,0
      Mariya от Русия
      Двойка
      Делукс със спалня или две единични легла
      Отседнахме 14 вечер/и в януари 2016 г.
      Хороший мини отель
      Чистота, вид с балкона, вежливый персонал
      Это самый чистый отель из пяти отелей на Бали и Гили, что мы жили. Мы жили в улучшенном номере. В нем было 2 кондиционера, один правда очень громко работал, но был второй тихий, холодильник, фен (если попросить). Уборка каждый день. Воду тоже каждый день меняли. Отель не очень удобно расположен, рядом с ним нет ничего. До магазина пешком идти минут 10, кафе рядом нет. Поэтому без машины или байка это так себе вариант. И ещё вокруг какие-то трущебы) В номере по началу были муравьи, но этот вопрос быстро был решён. Также полотенца и постель меняли после обращения, что тоже не круто, но для Бали это норма. Ну и полотенца и постельное были старыми с пятнами, которые не отстирываются. Бассейн маленький и холодный. Жили в отеле в январе одни и ради нас бассейн не чистили, но и мы не часто в нем купались. Персонал приятный. Кровать удобная. Жить можно. Две недели очень даже комфортно мы там провели.
      Оценявани 18 февруари 2016
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,0
      thias от Индонезия
      Двойка
      Супериорна стая с достъп до басейна
      Отседнахме 2 вечер/и в декември 2016 г.
      Free upgraded
      We're actually booking for direct pool room, but then when we're checked in, they said that the room was not avail, so we're upgraded to the deluxe room above without any additional cost. The room was really big but seems like the room air quite fuggy at first before we turn on the air conditioner. And there's no elevator to go upstair and only a stair. But the Staffs were really helpful and friendly, even they help us to rent a motorcycle. And even the breakfast was so so, but they served it fresh from the oven.
      Оценявани 08 март 2017
      Dear Thias. Warmest greeting from Anumana Bay View Jimbaran. Thanks for your time to share your stay experience with us and we thank you for the feedback. We surely will share this to our team for a better service in the future. We look forward to welcoming you back in the heart of jimbaran Best Regards, Era Ni Made - Sales Manager
      Отговорено 16 ноември 2017
      Anumana Bay View Resort
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      4,4
      Babet от Холандия
      Соло турист
      Делукс със спалня или две единични легла
      Отседнахме 3 вечер/и в юни 2016 г.
      Bad service and location
      The hotel is in an alley, far away from any of the beaches of Uluwatu. You have to rent a scooter (or take taxi's everywhere). We rented a scooter with a company, through the hotel. Worst scooter ever. Couldn't make it up some hills on our way to Uluwatu Temple, bad helmets and the speedmeter didn't work. Receptionist couldn't speak English and was very rude, like she didn't want us to be here. We asked for a safety box (there was none but the description said so) and we got a small safe that didn't work that well! The restaurant only serves breakfast, wich had no taste. The swimming pool is ice cold, and there is not really sun because of the hotel walls so to cold to swim in. Everything looked like it was not finished. Bed was very comfy!
      Оценявани 24 юни 2016
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      9,2
      Wan от Малайзия
      Семейство с големи деца
      Отседнахме 2 вечер/и в май 2016 г.
      Awesome
      The hotel was awesome..just the location for the hotel, far from town
      Оценявани 22 май 2016
      Dear Wan. Warmest greeting from Anumana Bay View Jimbaran. Thanks for sharing your experience during the stay with us. We're glad to know that everything in our hotel make you had a great stay. We can't wait to welcoming you back in our property. We look forward to welcoming you back in the heart of Jimbaran. Best Regards Era_ Sales Manager
      Отговорено 16 ноември 2017
      Anumana Bay View Resort
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      9,2
      Wan от Малайзия
      Семейство с големи деца
      Супериорна стая с достъп до басейна
      Отседнахме 2 вечер/и в май 2016 г.
      Good
      The hotel actually very nice,clean n huge..but the location..far from town..need a car
      Оценявани 18 май 2016
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      6,8
      Chantal от Австралия
      Група
      Делукс със спалня или две единични легла
      Отседнахме 7 вечер/и в април 2016 г.
      Satisfactory
      The staff were so friendly and helpful they made our stay enjoyable. But the motel wasn't as nice as the internet pics made out to be. A few things were broken in the room, WiFi on upala level and rooftop was crap had to keep going down stairs. There is no lift so made it hard for elderly family members to walk up and down stairs. Breakfast was simple but nice had to go out and get lunch and dinner. Jimbaran has some awesome places to eat. Although the motel road looks a bit dodgy driving in, it is a quiet and safe location and shops are just up the road. Pool is cold and comfy sunbaking chairs to lounge on but pool could be cleaned better. Bed is soooo comfy, great aircon.
      Оценявани 08 май 2016
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,3
      Roy от Холандия
      Двойка
      Супериорна стая с достъп до басейна
      Отседнахме 5 вечер/и в декември 2015 г.
      Stayed end dec/jan 2016
      Room. Pool. Roof terrace
      Hotel and staff are very nice. For 60.000 rupiah you can rent motorbike. Supermarket located 500 meter walk. With bike you can centrally located in south Bali. Max 30 min drive from nice beaches/uluwatu temple. 25 minutes from Kuta centre.
      Оценявани 05 януари 2016
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      9,3
      Laura от Индонезия
      Двойка
      Делукс със спалня или две единични легла
      Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2015 г.
      Great hotel with very nice people
      The hotel is new, very clean, nice people. It's a bit far away from beach but you can rent a motorbike so this is not s problem. Breakfeasts are the bes
      It was great. We had some problems with our Visa, but the staff help us out and make our holidays great. They are very polite and nice, rooms are clean, Wifi is everywhere. We rent a motorbike and then we discovered South Bali - all the way to Uluwatu. They also have the pool, where we spend our evenings.
      Оценявани 19 ноември 2015
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      6,7
      niina от Финландия
      Двойка
      Делукс със спалня или две единични легла
      Отседнахме 3 вечер/и в септември 2015 г.
      ok hotel
      great bed and pillows! Nice view! Tv-channels!
      We stayed for 3 nights and it was a good place for a short visit. About 4km to Jimbaran beach, but they rent scooters for 60K. Supermarket about 200m away. Few warungs nearby.Not so many tourists, more locals. Upstairs restaurant was not open at evenings, but staff made us food when asked. Staff didn't speak much english but they were very friendly. Negative things were that the sheets and towels were stainy, pool was a bit small and annoying traffic sounds
      Оценявани 15 септември 2015
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,7
      Danu от Индонезия
      Двойка
      Делукс със спалня или две единични легла
      Отседнахме 3 вечер/и в февруари 2015 г.
      Stunning view for the bucks
      Great view,huge new room and of course wallet friendly
      I stayed with my wife for 4 days , we spent most of our time outside . Hotel has gorgeous benoa harbour view , toll bay and airport from balcony or rooftop. We were stayed at top floor and got the huge room with the living room. staff very attentive , friendly and helpfull. Location is bit secluded from the main road with almostinvisible sign, but once you familiar with area going everywhere is very easy. All and all is very well recommended for budget saver and quality.
      Оценявани 12 май 2015
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      123
        • x
        • Поздравления!
        • Цената току що стана по-ниска с вашия купон за незабавно намаление!
      Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

      Назад към резултатите

      Назад към избора на стая


      1

      Изберете програма за лоялност

      PointsMAX
      Език
      Програма за лоялност А Програма за лоялност А
      Програма за лоялност В

      Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

      2

      Изберете оферта с точки

      Хотелска стая А
      Информация за стаята
      Спечели
      5 000 точки

      Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

      3

      Въведете членски номер

      Страна-издател на паспорта
      Членски номер
      1234

      Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

      Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
      <назад
      Януари 2018
      ПоВтСрЧеПеСъНе
      1234567
      891011121314
      15161718192021
      22232425262728
      293031    
      напред>
      Февруари 2018
      ПоВтСрЧеПеСъНе
         1234
      567891011
      12131415161718
      19202122232425
      262728    
      ср, яну 17, 2018 - четв, яну 18, 2018(1 нощувка)