Приятен6,7
Въз основа на37отзиви
Beach Front Apartments Nha Trang
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Вижте всички29снимки
8,5 Много добро местоположение
Покажи на картата
8,5Местоположение
  • 90 м - Nha Trang Beach

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • сауна

  • парна баня

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си

Разтояния и полезни обекти

  • летища в близост
    • 27 км
    • Международно летище Кам Ран (CXR) - Nha Trang
    • 91 км
    • Летище Dong Tac (TBB) - Туи Хоа (Фу Йен)
  • автогари и жп гари
    • 1,9 км
    • ЖП гара На Транг
    • 2,7 км
    • Автогара Nha Trang
  • болници & клиники
    • 1,6 км
    • Nha Khoa Nguyen Dac Cat
  • дрогерии
    • 250 м
    • So 6 Pharmacy
  • магазин за смесени стоки
    • 1,2 км
    • Rus-Mart Nha Trang
  • АТМ
    • 900 м
    • ATM

Информация за обекта

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (37)
Booking.com (53)

4,3

Изберете тип турист
Приятен
  • Състояние/Чистота на хотела 6,1
  • Удобства 5,8
  • Местоположение 8,5
  • Комфорт на стаята и качество 8,0
  • Услуги 6,5
  • Съотношение цена-качество 6,6
Много добър
от 1 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Местоположение 10,0
  • Комфорт на стаята и качество 8,0
  • Услуги 8,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 6,5
  • Удобства 6,2
  • Местоположение 9,1
  • Комфорт на стаята и качество 8,0
  • Услуги 6,7
  • Съотношение цена-качество 6,7
Приятен
от 3 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 6,7
  • Удобства 8,0
  • Местоположение 6,7
  • Услуги 7,3
  • Съотношение цена-качество 5,3
Приятен
  • Състояние/Чистота на хотела 5,4
  • Удобства 4,9
  • Местоположение 8,6
  • Услуги 5,7
  • Съотношение цена-качество 6,6
Много добър
от 4 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 6,5
  • Удобства 6,5
  • Местоположение 9,0
  • Услуги 6,5
  • Съотношение цена-качество 7,0
Приятен
от 4 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 6,0
  • Удобства 6,0
  • Местоположение 7,5
  • Услуги 7,5
  • Съотношение цена-качество 6,5
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтри

Преглед на езика
  • English
  • Tiếng Việt
  • Русский
  • 한국어
  • Nederlands
  • 简体中文
  • 繁體中文 (香港)
повече по-малко

Тип стая
  • Апартаменти с 1 спалня с изглед към града, с балкон
  • Апартамент с 1 спалня с гледка към морето
  • Апартамент с 2 спални с изглед към града с балкон
  • Апартамент с 2 спални с гледка към морето
  • Family Studio (4 Adults) with Sea View
  • Апартамент с 2 спални с изглед към океана
  • Стая Ocean Front
  • Апартамент с 1 спалня (3-ма възрастни)
повече по-малко

Сортиране по
Показване на 35 проверени отзива
  • изчисти всичко

8,4
Tatiana от Русия
Двойка
Апартамент с 1 спалня с гледка към морето
Отседнахме 7 вечер/и в април 2017 г.
Отличен”
Вполне все чистенько и аккуратненько (а расположение вообще отличное), за исключением ванной комнаты. Вот где бы не помешал ремонт. Так же не хватало места для сушки белья. Еще один недостаток - сильно гудит, но мало охлаждает кондиционер. А так все хорошо, без нареканий. Вид из окна, близость к морю и европейскому кварталу, остановкам автобуса и минимаркетам, наличие мини-кухни со всем необходимым, адекватная цена -все ок.
Оценявани 10 май 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,0
Elena от Русия
Семейство с малки деца
Апартамент с 2 спални с гледка към морето
Отседнахме 10 вечер/и в март 2017 г.
Отдых март 2017 Нячанг”
Номер сам по себе скромный. Больше квартира, а не номер. За 10 дней постельное белье не менялось ни разу. Убирают только мусор и приносят чистые полотенца. Готовьтесь к тому, что помимо вас в номере будут жить большие тараканы и мелкие муравьи! Даже если всю еду убирать и все прятать они будут! Вечером вода чуть теплая( жили на 36 этаже). Ресепшен апартаментов находится на 32, туда попасть только пешком по лестнице, карточка лифта работает только на этаж проживания! Подушки очень неудобные!!! Жили в двухкомнатном номере, окно гостиной и одной спальни выходят в общий коридор??? Нам их точно не понять.... в общем и целом не плохо. Центр, все рядом.
Оценявани 29 март 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,4
Esther от Малайзия
Група
Апартамент с 2 спални с гледка към морето
Отседнахме 2 вечер/и в май 2017 г.
Good”
It is well facility. Some of the cooking utensils are not clean and rusty but it is acceptable if you didnt plan to cook. The apartment is 45 storey high so need to wait for the lift. However, overall is good.
Оценявани 12 май 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
9,6
Jeffrey от САЩ
Двойка
Апартамент с 1 спалня с гледка към морето
Отседнахме 26 вечер/и в февруари 2017 г.
Best view in Nha Trang ”
Condo/apartment style 39th floor with great city and ocean views. Room is nice - could use a more usable sofa in the living room and tv in the bedroom. Nice, family run management.
Оценявани 15 март 2017
Dear Jeffrey, Thanks alot to spend your whole month with us. Hope that your health is getting better day by day! All of my staffs share great memories and stories being with you. We are looking forward to seeing you here again this summer Many thanks Sarah - Sales manager
Отговорено 11 май 2017
Показване на повече
Beach Front Apartments Nha Trang
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
5,2
uyen от Виетнам
Двойка
Стая Ocean Front
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2017 г.
Над средното ниво”
the tv has no channel to watch, no wifi in the room, water boiler doesn't work, the double bed is so small & also has bed bites. I will not stay here again.
Оценявани 07 февруари 2017
Dear Ms Uyen, I am very sorry that you do not have good memories spending your time in my apartments. Please understand that you have spent your time with us in our New Year holiday thus there are certain issues we cannot control. The double bed size is 160cm* 200cm like specified in the description of the room. We also change the water boiler for you right after your request. Anyway, I am very sorry that your stay is not up to your liking . We hope you give us another chance to serve you better. With love, Sarah Nguyen
Отговорено 11 май 2017
Показване на повече
Beach Front Apartments Nha Trang
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,8
Oto от Словакия
Семейство с малки деца
Апартамент с 2 спални с гледка към морето
Отседнахме 17 вечер/и в януари 2017 г.
Great location. Clean and modern apartment.”
We spent here almost 4 weeks with our 3.5 + 1.5 year old kids. Location: perfect. Nice beach with a lovely clean park that stretches hundreds of meters along the beach. Loads of decent and low-end restaurants, convenience stores, bars/pubs, food stalls, etc. It takes a bit of practice to cross the 4-lane road to get to the beach, though. The apartment itself is modern and the daily cleaning service was satisfactory. No objections here. It's on the 43rd floor of a 45-floor building. There are just three elevators, but we never had to wait for more than 2-4 minutes. Nothing to worry about, really. I thought it would be much worse :) There is no reception, pool, etc., but we knew that beforehnad. The manager is very helpful and friendly and made our stay very pleasant. All in all, we're very glad we had the opportunity to stay here :)
Оценявани 01 февруари 2017
Dear Oto, Thanks alot for spending your valuable holiday with us. We are very happy that we can successfully extend your stay here in such a busy time like New year Holiday. Your family has always been so nice to all of our staff especially the little ones. Hope all the best is coming to you in this very special year With love Sarah and the team
Отговорено 11 май 2017
Показване на повече
Beach Front Apartments Nha Trang
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,8
John от Канада
Двойка
Апартамент с 1 спалня (3-ма възрастни)
Отседнахме 4 вечер/и в януари 2017 г.
Good location”
The location was great, it was nice to have a washing machine, the manager was pleasant and allowed a very late check out (for a fee). There is not much for self catering kitchen, but why cook when on holidays. Had to buy our own toilet paper, thought that was odd.
Оценявани 30 януари 2017
Dear John, We are very happy to hear that your stay with us is pleasant. I am very sorry because my daily maid has forgotten to put on tissues for you due to her busy schedule in New Year eve. Please understand that you can take extra necessary equipment and tissues anytime you need in our 24/7 reception in room 3218. Thank you for staying with us. And we are looking forward to seeing you here soon
Отговорено 11 май 2017
Показване на повече
Beach Front Apartments Nha Trang
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
4,8
Minh от Виетнам
Семейство с големи деца
Апартамент с 2 спални с изглед към града с балкон
Отседнахме една вечер в януари 2017 г.
Obsessed”
When we arrived it was a total mess with a few security men noisily singing karaoke in the lobby and hundreds of noisy Chinese tourists tried to sneak into the lift. After waiting for 10 minutes we were directed to the reception floor at level 28 something by a drunk guy who turned out to be the landlord's son and seemed just go back after a drinking party. The landlord in a short which showed off his hairy legs continued to direct us to our room level. And we also jad to pay US$4 for parking. In fact the condotel is at the back of a 4 star hotel of the same name but we could only rate it 2 star maximum. Moreover, if you want to use gym, you have to go all the way down to the ground floor and go to the hotel at front and from there you have to pay US$2.5 for exercise each time. It was a complete disaster and we decided to move out after only one night. We also acknowledged the guards sweared at our back as they thought we were Chinese. We will never come back.
Оценявани 29 януари 2017
Dear Mr Minh, I am very sorry to hear that your experience is not to your liking. However, I believe that there are certain misunderstanding here. First our office is in room 3218, not in 28th floor. You have come to a wrong place. Second you have come out of our working hours ( around 9 pm) so only technician guys who wear formal clothing is on night duty. Third our apartment is not under a 4* hotel. It is in the same building with a 5 * hotel of which from 1st to 26th floors belong to the hotel. The rests are apartments. Fourth, you only booked for one night, so I think it is normally if you move out the next day. It is understandable that you had bad memories here because of these misunderstandings between us. Please give us another chance to serve you better
Отговорено 11 май 2017
Показване на повече
Beach Front Apartments Nha Trang
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,4
David от САЩ
Соло турист
Апартамент с 2 спални с изглед към океана
Отседнахме една вечер в януари 2017 г.
Deceptive and misleading ”
First and foremost, the room which I booked was a 2-bedroom with ocean view, but I was given a 1-bedroom efficiency/studio with oceanview. Secondly, the rate which I paid was for a single-rate person and so if you're a couple, expect to pay additional fee for second person(s). Since I'm a solo traveler, I didn't care much. I did confront Mrs. Sarah about the first issue and she tried to sugarcoat and justify it, but ultimately, it's deceptive and misleading ... (In my opinion, it was a clever deception) My overall experience with Mrs. Sarah, she displayed exceptional professionalism attitude before and during checking-process. Regarsless of the deception, she was cordial and professional. The room does come with washing machine only; microwave, and all the basic stuffs you would find in any standard apartment. The location was perfect (beach is accross the street); night market and city center are walking distance (5minutes).
Оценявани 07 януари 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,4
Ha от Виетнам
Семейство с големи деца
Апартамент с 2 спални с гледка към морето
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2016 г.
Close to centre”
Right behind Muong Thanh Hotel. Location is near to centre. No reception service therefore need to call in advance for checking
Оценявани 26 септември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен? |



1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
Апартаменти с 1 спалня с изглед към града, с балкон е резервирана 2 часа, 16 минути преди
4 потребители разглеждат този хотел в момента!
Въведи датите, за да видите цените Не, благодаря, ще го направя по-късно >
<назад
Май 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
напред>
Юни 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930