До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Информация за Casa Dos Pombais

Описание

Casa Dos Pombais е перфектен избор за пътуващи, които желаят да почувстват духа на Гимараеш. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, които задължително трябва да се видят.

Casa Dos Pombais предлага безупречно обслужване и необходимите удобства, за да удовлетвори гостите си. Гостите на хотела могат да ползват съоръжения като съхраняване на багаж, паркинг, конферентна зала, бизнес център.

Дизайнът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за удобство и комфорт, осигурявани от съоръжения достъпни в някои стаи като отопление, телевизор с LCD/плазмен екран, DVD/CD плейър, хладилник, микровълнова фурна. Освен това в хотела можете да се възползвате от множество предложения за приятно прекарване на свободното време. Каквато и да е причината за Вашето посещение в Гимараеш, Casa Dos Pombais е идеалното място за една вълнуваща почивка далеч от всичко.
Покажи повече Покажи по-малко

Характеристики

Интернет

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

Опознаване на околността

  • паркинг

Неща за правене и активна почивка

  • градина

Услуги и удобства

  • зала за пушачи
  • съхраняване на багаж
  • химическо чистене

Достъп

  • допускане на домашни любимци
Покажи повече Покажи по-малко

Политики

  • Възможността за допълнителни легла зависи от избрания тип стая. За повече информация, моля проверете индивидуалния капацитет валиден за типа стая.
При резервиране на повече от 5 стаи е възможно да се прилагат различни условия и допълнителни плащания.
Покажи повече Покажи по-малко

Важно съобщение

Please let the property know your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking or contact the property. If you expect to arrive outside check-in hours, please inform the property in advance. Final cleaning is included. Please note that the 30% deposit charged on day of booking must be paid by bank transfer. Casa dos Pombais will contact guests with further details. The remaining 70% must be paid in cash at check-in.
Покажи повече Покажи по-малко

Последни коментари от клиенти

Booking.com (166)
Agoda отзиви (1)

Изберете тип турист
Много добър
от 1 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Местоположение 8,0
  • Комфорт на стаята и качество 6,0
  • Услуги 10,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
  • Хранене 8,0
Реални гости. Проверени отзиви.Agoda
Изберете тип турист
Отличен
от 166 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,4
  • Удобства 7,9
  • Местоположение 9,0
  • Комфорт на стаята и качество 7,8
  • Услуги 8,9
  • Съотношение цена-качество 8,5
Проверени мнения предоставени от Booking



1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: