Резервирайте сега: Copthorne Cameron Highlands

Много добър
Въз основа на 15896 отзивиВижте мнението на гостите
7,3
/
10
82% биха препоръчали на приятел

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (15896)Booking.com (6942)
7,3
/
10
Много добър
Въз основа на 15896 отзиви
Състояние/Чистота на хотела7,0
Удобства6,9
Местоположение8,1
Комфорт на стаята и качество7,4
Услуги7,4
Съотношение цена-качество7,3
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (15896)
Всички типове стаи
Показване на 11747 проверени коментари от гости
8,0
Отличен
Sanmugamnathan от Малайзия
Двойка
Екзекютив суит
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2018 г.
Good”
Nice Hotel Need To Do Renovation
Оценявани 09 ноември 2018
7,6
Много добър
Kani от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2018 г.
holiday”
enjoy the holiday
Оценявани 09 ноември 2018
6,8
Приятен
azlin от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
No iron provided”
Pros Good atmospheric and view. Cons. No iron in room. Long que for ironing
Оценявани 08 ноември 2018
4,4
Alice от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Time to be Re-furbish ”
Smell , hard bed , toilet bowl water can’t flushing.
Оценявани 08 ноември 2018
8,8
Отличен
Huey от Малайзия
Семейство с малки деца
Екзекютив суит
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Very pleasant stay!”
Spacious room, clean, polite staff, nice location
Оценявани 08 ноември 2018
3,6
Dujuan от Сингапур
Група
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2018 г.
not good ”
location not good, no money changer, and when i book, i thought agoda will deduct payment from my card, but in the end, when i reach, i realized that i need to pay cash, so no enough cash in the end, and no money changer nearby. Bus to KL is very far away from the hotel
Оценявани 08 ноември 2018
10,0
Изключителен
voratach от Тайланд
Семейство с малки деца
Апартамент с 2 спални
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Good location on highland, beautiful scenery, near shopping center and night street food.”
Hotel are main tall building and group lowrise hotel building, big lobby, friendly staff, good location that hotel on the highland of Cameron therefore stunt view from room bacony, cold weather everyday, near shopping center and night street food,
Оценявани 08 ноември 2018
6,8
Приятен
Kah от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
it's time for refurbishment ”
Hotel is big but old. Carpet is dirty, furniture is old. Housekeeping needs improvements. Overall it was an ok stay if you dont mind.
Оценявани 08 ноември 2018
10,0
Изключителен
AMIRA от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Deluxe Room is the best”
I stayed here for three days and it was amazing. Got a free upgrade from deluxe to premium deluxe so we got a room on the highest floor. It was freezing cold. Overall is OK, the place to eat is walking distance, attractions - strawberry farms, butterfly garden and so on. Kea Farm is also in walking distance and we do walk to the Nova Mall, I dont remember the name of the mall, to avoid traffic. Overall, will definitely come again.
Оценявани 07 ноември 2018
7,2
Много добър
Abdul от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс
Отседнахме една вечер в март 2018 г.
awesome”
So awesome & cleanliness
Оценявани 07 ноември 2018
8,4
Отличен
Kenny от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Отличен”
Bed and pillow too soft. Not comfort to sleep at all.
Оценявани 07 ноември 2018
8,8
Отличен
Jonathan от Сингапур
Семейство с големи деца
Супериор
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2018 г.
Отличен”
Stayed 3 nights. Delightful stay. Great reception and housekeeping staff!
Оценявани 07 ноември 2018
8,4
Отличен
Muhamad от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Great but need modifications ”
Dont stay at room 1301 - the lift sound to load. -the fan also noisy
Оценявани 06 ноември 2018
10,0
Изключителен
zarina от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
The best hotel”
Very friendly and helpful staf...nice place to stay..
Оценявани 06 ноември 2018
8,4
Отличен
Maynard от Сингапур
Соло турист
Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в април 2018 г.
Отличен”
No further comments
Оценявани 05 ноември 2018
8,8
Отличен
Mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в май 2018 г.
Good location ”
good for family trip
Оценявани 05 ноември 2018
7,6
Много добър
Teng от Малайзия
Семейство с малки деца
Апартамент с 1 спалня
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2018 г.
Our family choice”
Our 1st choice, good location and nicely staffs
Оценявани 05 ноември 2018
10,0
Изключителен
roslina от Малайзия
Семейство с големи деца
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в август 2018 г.
very satisfied”
I am very satisfied with the cleanliness, excellent staff service, the hotel's location nearest to the night market and also adjacent to the places of interest. I would recommend this hotel to my friends.
Оценявани 04 ноември 2018
8,8
Отличен
Sofyan от Сингапур
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2018 г.
Friendly staff, decent room, nice view.”
Honestly loved my stay here. I kind of knew what to expect after reading the reviews, the location makes it hard to get a cab. My wife loves the food in the hotel. The wifi is awesome, the staff were very friendly though there was a point where they knocked on the room door despite the privacy sign being on. The wifi and TV reception was good. View from our room was good. There is a tour desk in the lobby if you wanna go for a tour.
Оценявани 03 ноември 2018
8,0
Отличен
ting от Малайзия
Семейство с малки деца
Апартамент с 2 спални
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Second time at ch”
Nice
Оценявани 03 ноември 2018
9,2
Изключителен
lew от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Great relaxing hotel”
Good family outing especially with my grandson. Many spots for him to wind his energy. Cool weather to feel so relaxed
Оценявани 03 ноември 2018
8,4
Отличен
Muhammad от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Beautiful as always ”
I got a room with balcony facing the mountains and the distance to the Brinchang Mountain, Kea Farm, Nova Square and Sungei Palas BOH Plantation are just within minutes.
Оценявани 03 ноември 2018
6,4
Приятен
SHAHRIMAN от Малайзия
Семейство с малки деца
Апартамент с 2 спални
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Good location”
Location is good but the facilities in the apartment can be improved. Sink at the balcony wasn't working. Sofa is a bit sticky. could be due to cold moist and high humidity.
Оценявани 03 ноември 2018
8,0
Отличен
Nurul от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс Премиум
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Много добър”
The room was nice.
Оценявани 02 ноември 2018
9,6
Изключителен
aisyah от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
great location! ”
Near to Kea Market just walking around 300m only. The weather just nice. I really love it
Оценявани 02 ноември 2018
8,0
Отличен
Kean от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Value for money hotel”
Everything is ok.
Оценявани 02 ноември 2018
8,4
Отличен
Ledesma от Сингапур
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Old hotel on the hill”
No A/C due to climate. Cleaning need to pay particular attention esp the windows Vast lobby. No hotel transport to Brinchang, must hire a taxi. Nearest mall is 10mins downhill..it will take more than that coming back uphill. Convenience stores available but must walk quite a distance. Market is outside the hotel about 5 minutes walk. Breakfast ok - got variety. Hotel food platable. Coffee shop ok. Parking quite a distance. Staff & concierge are very helpfull and accommodating. Requests were given. Will be back. Thank you.
Оценявани 01 ноември 2018
10,0
Изключителен
Mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Great Family Time”
Great hotel to stay, got indoor swimming pool but only for adults
Оценявани 31 октомври 2018
8,0
Отличен
Ai от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Huge improvement needed for cleanliness and hygiene”
The mattress is full of urine smell for room 1107 and bathroom is unclean. Staff is very helpful to change the bed sheet and blanket for us. But the urine smell still there, after we complaints and staff very helpful to arrange a new room us.
Оценявани 31 октомври 2018
10,0
Изключителен
Mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Апартамент с 2 спални
Отседнахме 2 вечер/и в август 2018 г.
Great moment”
We enjoyed the staying
Оценявани 30 октомври 2018
10,0
Изключителен
Nurul от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Изключителен”
the room was great, my son really like it. and I really like the food.
Оценявани 30 октомври 2018
7,6
Много добър
LAW от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
A good place to relax and hotel room is clean.”
Location is strategic. Nearby market and other interesting places such as strawberry farm & etc...
Оценявани 29 октомври 2018
9,6
Изключителен
Nor от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
nil”
nil
Оценявани 29 октомври 2018
10,0
Изключителен
Mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Good”
No komen
Оценявани 29 октомври 2018
7,2
Много добър
mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Много добър”
Just ok
Оценявани 29 октомври 2018
9,2
Изключителен
Youngja от Малайзия
Семейство с големи деца
Апартамент с 2 спални
Отседнахме една вечер в юни 2018 г.
Изключителен”
The view was nice. clean was just okay. I stayed at apartment and the view was really beautiful.
Оценявани 28 октомври 2018
7,6
Много добър
MUHAMAD от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Много добър”
carpet not clean.. you can see hair on the carpet..
Оценявани 28 октомври 2018
8,4
Отличен
Syahidah от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2017 г.
Отличен”
The food available are superb. The location is just nice and just a walking distance to KEA Farm. The parking lot is also available and there's a mini mart nearby if u wish to buy toiletteries etc
Оценявани 28 октомври 2018
8,8
Отличен
Muhammad от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Nice place to stay”
The place are nice but the furniture and design is old
Оценявани 28 октомври 2018
6,4
Приятен
ash от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Good Location”
The room is clean and spacious.
Оценявани 25 октомври 2018
4,4
LIP от Сингапур
Двойка
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Not Recommended”
No tower, tooth brush, shower gel etc. till we called. next day same :-( Shower area flooded even they try to solve. Not recommended at all to book again
Оценявани 25 октомври 2018
5,2
Muhammad
Група
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Над средното ниво”
Room provided not as per request. Bit disappointed.
Оценявани 24 октомври 2018
8,0
Отличен
Lum от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Stephanie Leong Kuantan Malaysia”
Value for money, good spread for buffet breakfast. Hopefully, should have security checks on guests using the pool should be wearing proper swimwear attire. Pratically nearly every1 were like washing their clothes in the pool. Kids were using the floats intended for life saving.
Оценявани 23 октомври 2018
8,8
Отличен
MUHAMMAD от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Отличен”
Good location, can walk to Kea Farm, breakfast is recommended. Room is clean. The only issues i think is parking space is not enough during weekday
Оценявани 23 октомври 2018
10,0
Изключителен
NURUL от Малайзия
Семейство с малки деца
Екзекютив суит
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
great stay”
This was my fifth stay with copthorne (previously equatorial). i love the room so much. i bought an executive room (0913) for one night and the room is superb. everything was smooth. the toilet is clean. maybe the sofa was smelly a bit.
Оценявани 22 октомври 2018
10,0
Изключителен
Senasha от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Love the place and location”
The hospitality was awesome and enjoyed my stay
Оценявани 21 октомври 2018
6,0
norikhwan от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериор
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Tranquil and cosy”
Close to kea farm morning market. Very quiet hotel. Nice place to relax
Оценявани 20 октомври 2018
7,2
Много добър
Meng от Малайзия
Двойка
Супериор
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2018 г.
Good value for money and good location for a quiet holiday”
My only problem is that the hotel does not provide hand towels and only available sometimes upon request. Not acceptable for a 4* hotel.
Оценявани 19 октомври 2018
7,2
Много добър
Kishore от Индия
Двойка
Супериорна тройна стая
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Много добър”
The bathroom facilities were not satisfatory The water is clogging in drainage and very old type hotel
Оценявани 18 октомври 2018
8,4
Отличен
Nazirah от Сингапур
Двойка
Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
good stay”
its was a birthday surprised short getaway by my husband.. book a deluxe room for 2n3d stay ther.. memories stay.. as its was a surprised birthday trip.. hotel surprised me wif a slide of mango cake.. clean room.. clean toilet.. bed a bit hard.. but when u hv 7 hours drive n pregnant u jus dun really mind abt the bed.. love e breakfast option.. friendly staff.. fast check in n out.. value of money.. overall i mus say im happy wif tis hotel.. i gv 4 stars to tis hotel..
Оценявани 18 октомври 2018