Crescat Residencies Apartments
Crescat Residencies Apartments
Вижте всички55снимки
Апартамент с 1 спалня - Стаи за гости Crescat Residencies Apartments
Апартамент с 1 спалня - Стаи за гости
Вижте всички55снимки
Интериор на хотела Crescat Residencies Apartments
Интериор на хотела
Вижте всички55снимки
Интериор на хотела Crescat Residencies Apartments
Интериор на хотела
Вижте всички55снимки
Плувен басейн Crescat Residencies Apartments
Плувен басейн
Вижте всички55снимки
НА КАРТАТА Crescat Residencies Apartments
НА КАРТАТА
Отличен
Местоположение
8,9
Вижте всички55снимки Crescat Residencies Apartments
Вижте всички55снимки
Премахми от любими
Agoda Homes

Crescat Residencies Apartments

Апартамент
Отлично местоположение
- В център на града
Приятен
Въз основа на 194 отзивиВижте мнението на гостите
6,9
/
10
Съотношение цена-качество6,6
Разстояние до центъра на града0.5 km
Оценка на района8,9
Най-близко летищеЛетище Ратмалана (RML)
Разстояние до летището11,4 км.
  • 580 м до градски транспорт

  • Летищен трансфер

  • Обмяна на валута

  • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

Избор на стая
Това място за настаняване е силно търсено!Последна резервация преди няколко минути
Апартамент с 3 спални (3 Bedroom Apartment)
Апартамент с 3 спални (3 Bedroom Apartment)
...
  • Размер на стаята: 130 m²/13...
  • Изглед: Град
  • 1 Легло тип Кинг & 1 Легло ...
Въведете дати, за да видите цени
Апартамент с 2 спални (2 Bedroom Apartment)
Апартамент с 2 спални (2 Bedroom Apartment)
...
  • Размер на стаята: 130 m²/13...
  • Изглед: Град
  • 2 Единични легла и 1 Легло ...
Въведете дати, за да видите цени
Апартамент с 1 спалня (1 Bedroom Apartment)
Апартамент с 1 спалня (1 Bedroom Apartment)
...
  • Размер на стаята: 100 m²/10...
  • Изглед: Море (частичен изгл...
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Двойна стая за единично настаняване (Double Single Use)
Двойна стая за единично настаняване (Double Single Use)
...
    Въведете дати, за да видите цени
    Triple Room Sea
    Triple Room Sea
    ...
      Въведете дати, за да видите цени
      Double Pool
      Double Pool
      ...
        Въведете дати, за да видите цени
        Двойна стая (Double)
        Двойна стая (Double)
        ...
          Въведете дати, за да видите цени
          Тройна стая (Triple Room)
          Тройна стая (Triple Room)
          ...
            Въведете дати, за да видите цени
            Двойна стая Екзекютив (Double Executive)
            Двойна стая Екзекютив (Double Executive)
            ...
              Въведете дати, за да видите цени
              Единична стая (Single)
              Единична стая (Single)
              ...
                Въведете дати, за да видите цени
                Имате въпрос относно Crescat Residencies Apartments?
                До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

                Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

                Влезте в акаунта си
                Повече за Crescat Residencies Apartments

                Повече за Crescat Residencies Apartments

                Описание

                Покажи повече

                Разтояния и полезни обекти

                Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
                Покажи по-малко

                Характеристики

                Покажи по-малко

                Какво има наблизо?

                Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
                Покажи повече

                Правила на хотела

                Покажи по-малко

                Полезна информация

                Покажи повече

                Последни коментари от клиенти

                Agoda отзиви (194)Booking.com (271)
                Състояние/Чистота на хотела6,6
                Удобства6,1
                Местоположение8,9
                Комфорт на стаята и качество7,0
                Услуги6,6
                Съотношение цена-качество6,6
                Предоставено от проверените гости на Agoda
                Всички езици
                Всички типове туристи (194)
                Всички типове стаи
                Показване на 158 проверени коментари от гости
                12345
                2,0
                Antonio от Австралия
                Бизнес пътник
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 4 вечер/и в август 2018 г.
                Cancel our booking”
                Unreliable never go there again
                Оценявани 11 август 2018
                4,8
                Debora от Холандия
                Семейство с големи деца
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 2 вечер/и в януари 2018 г.
                Pool disappointment”
                We choose the appartment for the pool cos of the children.. the pool was under construction.. kids swam next door hotel had to pay 80 USD per swimmingday Could had better stayed in that hotel the cinnamon grand... received no compensation...
                Оценявани 18 януари 2018
                8,0
                Отличен
                AMIT от Индия
                Семейство с малки деца
                Апартамент с 1 спалня
                Отседнахме 2 вечер/и в януари 2018 г.
                Value for money”
                Overall if you are looking to stay for few days with family then best choice if you can manage for food as there is no option for Breakfast. But all facilities are available and they are prompt at serving your request.
                Оценявани 15 януари 2018
                4,4
                Mohamed от Малдиви
                Семейство с малки деца
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2017 г.
                Приемлив”
                The apartment AC was not working. the place is very old. Beds were so hard and uncomfortable. Did not get the main door access card and I had to call the reception every time in entered the building. though I had paid for 3 nights, I checked out on the 2nd day. very bad experience.
                Оценявани 27 ноември 2017
                6,8
                Приятен
                Idris от Австралия
                Семейство с малки деца
                Апартамент с 3 спални
                Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2017 г.
                Needs upgrading”
                The best days of this apartment are behind it. Upgrading is needed.
                Оценявани 26 ноември 2017
                7,6
                Много добър
                Yunus от Индия
                Бизнес пътник
                Апартамент с 1 спалня
                Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2017 г.
                ?”
                2 night stay bt not single time not clening
                Оценявани 11 октомври 2017
                3,6
                Vinit от Индия
                Бизнес пътник
                Апартамент с 1 спалня
                Отседнахме 7 вечер/и в септември 2017 г.
                Worst Stay Ever”
                I had booked 2 apartments at Crescat Residencies for 2 weeks. I was put up at apartment 20-3C and my colleague was in 20-4D. Crescat Residencies is the worst place to stay in Colombo. Cleanliness is the big issue at this place. There were cockroaches in the kitchen, below the sink, inside the kitchen cabinets, bedroom, bathrooms and everywhere. Everyday we used to come across 2-3 cockroaches in the room. Even after complaining to management several times, they did not take any action. AC's in both the apartments were not maintained at all. There was continuous water leakage from AC or there was no cooling. The electric cooking hob was not working properly. Out of 4 hobs, 3 were not functional and the management did not bother to repair or replace it. Location and the view from apartment was the only best thing about Crescat. Never visiting this place again. No value for money. Irresponsible management.
                Оценявани 22 септември 2017
                8,4
                Отличен
                Trevor от Австралия
                Двойка
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 13 вечер/и в юли 2017 г.
                Отличен”
                Used Crescat several times. Always satisfied. Good location. In large hotel/shopping complex. Taxis and tuk tuks readily available. Would recommend.
                Оценявани 05 август 2017
                8,8
                Отличен
                Yizhou от Китай
                Група
                Апартамент с 3 спални
                Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
                Budget Stay near Colombo's Coastline”
                The property was near the grander Cinnamon Hotels, with shops and restaurants close by in a nearby shopping complex. (We quite liked its food court.) The three-bedroom apartments were spacious and provide more than enough rooms for six adults. We liked the kitchen utensils, and the WiFi speed was pretty impressive given how slow WiFi's had been in our stays at other hotels in the country. The rooms provide great value for money (our van drivers were very impressive at our room rates given this is Colombo). However, the rooms seemed a little bit run down and not so well-maintained. So this all added up to a budget stay near Colombo's coastline.
                Оценявани 26 юли 2017
                4,0
                Tamara от Австралия
                Семейство с големи деца
                Апартамент с 3 спални
                Отседнахме 4 вечер/и в юли 2017 г.
                Do nor recommend”
                we have traveled around the world and this place was a dump. They charge too much for very basic, dirty run down apartments. DO NOT RECOMMEND
                Оценявани 15 юли 2017
                Dear Tamara, Thanks for your review. 1st of all You haven't read the agoda confirmation email properly where it mentioned that you have to pay 25% of tax on your arrival in addition to the rental charge. As you mentioned in your review we never charged anything extra other than the taxes which has been notified to you in your email sent by Agoda at the time of booking. Still there is a balance of LKR 16,857.21 due us ( Which you have refused to pay) You complained about the apartment being dirty, run down place etc etc which I'm was shocked to read as you never complained about it during your stay with us. Also you made several bookings after having stay with us for 3 nights initially, and there after from 2 nights 4 nights in two more occasions. It's obvious if our apartments were not in good conditioned you wouldn't have made any further bookings. I do not recommend to anyone to hoset Tamara."
                Show more
                Crescat Residencies Apartments
                2,8
                Tamara от Австралия
                Семейство с големи деца
                Апартамент с 3 спални
                Отседнахме 3 вечер/и в юни 2017 г.
                Stay somewhere else”
                If you want a expensive place that is dirty and run down this is for you. DO NOT RECOMMEND!!!! Staff don't care. I ask the staff on the foyer for help he just shrugged his shoulders and looked away. Cabinet in bathroom was rotted and dirty, Grout between tiles were black They over charge for the stay
                Оценявани 11 юли 2017
                Dear Tamara, Thanks for your review. 1st of all You haven't read the agoda confirmation email properly where it mentioned that you have to pay 25% of tax on your arrival in addition to the rental charge. As you mentioned in your review we never charged anything extra other than the taxes which has been notified to you in your email sent by Agoda at the time of booking. Still there is a balance of LKR 16,857.21 due us ( Which you have refused to pay) You complained about the apartment being dirty, run down place etc etc which I'm was shocked to read as you never complained about it during your stay with us. Also you made several bookings after having stay with us for 3 nights initially, and there after from 2 nights 4 nights in two more occasions. It's obvious if our apartments were not in good conditioned you wouldn't have made any further bookings. I do not recommend to anyone to hoset Tamara."
                Show more
                Crescat Residencies Apartments
                2,8
                Tamara от Австралия
                Семейство с големи деца
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 2 вечер/и в юни 2017 г.
                Do not recommend”
                I totally do not recommend this property. Th rooms were run down and not cleaned properly. the total price quoted did not include the taxes according to them so we end up having to pay more. have travelled around the world and the standard was awful.
                Оценявани 11 юли 2017
                Dear Tamara, Thanks for your review. 1st of all You haven't read the agoda confirmation email properly where it mentioned that you have to pay 25% of tax on your arrival in addition to the rental charge. As you mentioned in your review we never charged anything extra other than the taxes which has been notified to you in your email sent by Agoda at the time of booking. Still there is a balance of LKR 16,857.21 due us ( Which you have refused to pay) You complained about the apartment being dirty, run down place etc etc which I'm was shocked to read as you never complained about it during your stay with us. Also you made several bookings after having stay with us for 3 nights initially, and there after from 2 nights 4 nights in two more occasions. It's obvious if our apartments were not in good conditioned you wouldn't have made any further bookings. I do not recommend to anyone to hoset Tamara."
                Show more
                Crescat Residencies Apartments
                8,8
                Отличен
                Ibrahim от Малдиви
                Соло турист
                Апартамент с 1 спалня
                Отседнахме 2 вечер/и в юни 2017 г.
                Excellent stay ... highly recommended ”
                No problems whatsoever. Friendly and supportive staff. Will stay again.
                Оценявани 08 юли 2017
                Hi Mr. Ibrahim, Thanks you so much for your positive feedback. Looking forward to having you with us again. Wish you all the very best Crescat Team
                Отговорено 18 юли 2017
                Crescat Residencies Apartments
                6,8
                Приятен
                Amelie от Доминика
                Соло турист
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 2 вечер/и в януари 2017 г.
                Review”
                location is good, rooms "will do", staff is kind and friendly, avoid the so called business centre
                Оценявани 17 февруари 2017
                Hi Ms. Amelie Thanks for your positive feedback. Looking forward to having you with us again. Wish you all the very best. Crescat Team
                Отговорено 18 юли 2017
                Crescat Residencies Apartments
                7,2
                Много добър
                MGM от Сингапур
                Семейство с големи деца
                Апартамент с 1 спалня
                Отседнахме 2 вечер/и в януари 2017 г.
                For family it is more economical and in good location. But they have to improve the quality of clean”
                They can provide the contact number of the staff so that we do not have to wait and confirm the booking by standing outside the entrance. Other than that , by location and comfort, it is very good.
                Оценявани 27 януари 2017
                6,0
                suraj от Австралия
                Соло турист
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 3 вечер/и в април 2015 г.
                okay ”
                okay
                Оценявани 13 декември 2016
                3,2
                Ibrahim от Малдиви
                Бизнес пътник
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 5 вечер/и в април 2016 г.
                Just anthere apartment ”
                Just anthere apartments
                Оценявани 04 ноември 2016
                2,0
                Ibrahim от Малдиви
                Бизнес пътник
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 3 вечер/и в май 2016 г.
                Very bad condition ”
                These apartments are in Very bad condition
                Оценявани 04 ноември 2016
                7,6
                Много добър
                Kee от Малайзия
                Бизнес пътник
                Апартамент с 3 спални
                Отседнахме една вечер в октомври 2016 г.
                One Night Stay”
                The apartment is reasonably old but there have been attempts to maintain it to a sufficiently minimum standard. There was also no sockets in the master bedroom to charge my phone.
                Оценявани 20 октомври 2016
                6,0
                Russell от Австралия
                Двойка
                Апартамент с 2 спални
                Отседнахме 2 вечер/и в август 2016 г.
                Great Location”
                Whilst the location is great and beautiful views from the rooms facing the ocean, the building is in need of an upgrade
                Оценявани 23 август 2016
                12345
                Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

                Назад към резултатите

                Назад към избора на стая

                |

                Отхвърляне